reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Cześć dziewczyny,
jeśli pozwolicie chętnie do Was dołączę. Jestem mamą rozbrykanego Szymona, prawie 5-latka.
Czasem mam kryzys wychowawczy, nie wiem co począć, więc opinia innych mam bardzo się przyda.
Młody chodzi do przedszkola, tzn jest zapisany bo chodzi raczej rzadko ze względu na częste choroby. Całe szczęście, że jest moja mama bo inaczej musiałabym się chyba z pracą pożegnać.
Wczoraj korzystając z okazji, że mama u nas spała wybraliśmy się z małżonem po prezenty dla Szyma i zaprzyjaźnionych bądź rodzinnych dzieciaków.
Powiem Wam, że osiwiałam. Wszystkiego pełno, ceny kosmiczne, człowiek dostaje oczopląsu.
Wybraliśmy głównie gry, tzn skaczące małpki, zgadnij kto, dla Szyma grę z Buzzem Astralem (bo on jest wielkim idolem Toy Story).

pozdrawiam serdecznie

reklama
Witam nową mamusie i zapraszam do pisania :tak::tak:
To fakt tych zabawek jest teraz tyle że głowa boli od samego patrzenia. :tak::tak:
Ja też doszłam do wniosku że gra i książka to najlepsze prezenty i co najważniejsze zajmują dziecko na dłużej :tak::tak:
Jednak wzięłam się za okna, pomyłam, poprałam firanki i nawet je już założyłam :-D:-D oj jakiegoś powera dostałam :-D:-D:-D
Nawet już ciasto na placki ziemniaczane zrobiłam :tak::tak::tak:
No a teraz czas na odpoczynek i kawusię :tak::tak::tak:, która dołączy?

ja jestem z kawusia
mala sie bawi wiec mam troche luzu...
moja ostatnio uwielbia ksiazki, najabrdziej jej sie te z kucykami pony podobaja.

lubie czas przed swietami... tylko te przygotowania... moja mama bedzie 3 dni rpzed wiec sama to tylko zakupy zrobi...

My na święta zapewne będziemy w rozjazdach ale chciałabym sama też coś przygotować i tak się zastanawiam co? Jaki placek by tu upiec no i chyba jakieś mięsko też upiekę :sorry2::sorry2:

ja nie wiem co bede robila... powiems zczerze ze królika bym chciala ale drogie sa...
a pieczeniem sie moja mama zajmie, ja gotowac lubie ale do ciast nie mam reki.

Witam.Tv mi nie działa w jednym pokoju,tzn Cyfra,okazało sie że mam wielki ogromny kawał lodu na kablu i musiał sie uszkodzić.:wściekła/y:
Olka sorry ale już nie pamietam,chyba ty tez chciałaś kupic konsole.? Ja w końcu zamówiłam tutaj bo odbiór osobisty chce;-) bardziej podoba mi sie u tego sprzedawcy ta czarna konsola która wyglada jak PSP ale na początek beda miały to,jak sie nauczą obsługi to kiedys dostaną prawdziwe konsole SONY :tak:
Anaconda odwaliłaś kawał roboty,a placuszków bym i ja zjadła.:tak::-p

Witam nowa mame :-)

Jak ktos nie za bardzo zna sie na pieczeniu ciast polecam ciasta z pudełek, szczególnie karpatke!
karpatka_272x169.jpg
Jest przepyszna ,napewno wyjdzie,i w mig zniknie z blachy:tak::tak::tak:zresztą nie tylko to ciasto ;-)

Zagladam i ja!
Sorki ze ostatnio mnie malo ale koncze wazny projekt a wieczorami lepimy, pieczemy i robimy z dziecmi ozdoby na choinke

Madlen z bolem zeba do 22??? woow nie zazdroszcze :nie:
Mamucica witaj i rozgosc sie!
Agatulka problem nie musial wyjsc od razu
Anakonda swietne zdjecie

Pozdrawiam wszystkie

IWONKA JA CZEKAM, PAN PISAL ZE NAPEWNO WYSTAWI KONSOLE TYLKO WPLYNA PIENAIZKI ZA POPRZEDNIA AUKCJE, u nas ma byc czerwona,a tamte niedrogie byly.
poki co zamowilam i oliwi i majce kucyki interaktywne, ale nie ponny bo ceny mnie powalaja, wiec dostana zwykle.

mloda juz spi.

reklama
witam nowa mamusie :tak:
Iwonka ja tez robie ciasta z pudelka ,a karpatka jest pyszna !!:tak:
Zuza nie mam wyjscia,musze czekac do tego 22,wczesniej nie dalo rady,a zeby isc prywatnie to mnie nie stac,szczegolnie teraz kiedy Swieta za pasem..

moj Hubcio ma goraczke :-( na razie 38,dalam juz mu syrop na zbicie i poczekam czy spadnie,myslalam ze ta jego choroba to taka jednodniowa,ale wyglada na to,ze nie :no:,przed chwila wymiotowal jak kot,dobrze ze akurat byl w lazience,takze jutro tez do szkoly nie pojdzie :no:

Do góry