reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Agatulka nasmialam sie ze hej z tymi spelniniami marzen. Ale tak pozytywnie. Szkkoda ze moi rodzice takich rzeczy niesluchali :) No ale ja i tak niejestem za tym by spelniac takie wszystkie marzenbia mojego Filipa. Np mu sie wymarzyl od Hotwelsa taka droga co przeskakuja samochody przes jakiegos potwora czy cos. Dla mnie to niepraktyczne bo ma male czesci i znajac Filipa szybko by je pogobil. Wiec musze mu dac inny piomysl na prezent lub sama mysle co by mu sie podobalo a byölo pryktyczne. Ach no a pozatym czasem dzieci wymarza sobie kucyka i co wtedy :))) Narazie koncze pozniej cos jeszcze popisze bo mi Arti sniadanie pod nos podstawia i gada ze warzniejsze bb niz zrobiony przez niego sniadanie. He he jajecznica i bulki z maslem...

reklama
ja tylko na chwilke,znalazlam stomatologa,ktory ma znizki dla doroslych,takie polskie NFZ,ale dopiero na 22.12,to i tak dobrze,bo znalezc dentyste,gdzie sa znizki graniczy z cudem,a jak juz cos jest,to terminy...kwiecien/maj :szok:.tyle jakos dam rade,a w ostatecznosci moge podejsc wieczorkiem do szpitala i dostane antybiotyk,moze nawet podejde dzisiaj.przyjmuja codziennie od 19,ale najlepiej przyjsc godzine szybciej,zeby zrobic sobie kolejke.ciesze sie,ze bede miala tutaj wkoncu swojego dentyste,bo z tymi zebami jednak nie ma zartow :no:,jak juz zaczna bolec,to zadne cud lekarstwa nie pomagaja :no:,a do Polski nie jestem w stanie latac,bo dzieci maja szkole,no i pieniadze tez niemale,a teraz jeszcze jak jest taka zimowa pogoda,to dochodza problemy z lotem.
nie czytam was,za co bardzo przepraszam,ale jak bol dokucza to czlowiek nie moze sie skupic,wybacznie :tak:pozdrawiam cieplutko ;-)

muminka fajnie masz z tym sniadaniem:))

madlen super ze dentysta jest, termin fkatycznie nieciekawy ale wazne ze jest.
a wiecozrem idz po antybiotyk, przynajmniej zapalenie sciagnie i przestanie bolec

anaconda te klocki tez fajne, ja mam sporo z tej serii, wczoraj mala dostala taki maly zestaw z malpkami, mamy juz ulozony, a ten co wybralam to fajny bo pociag ma a oliwia lubi takie rzeczy:)

sliczna jest Maja, duza dziewczynka zniej:)

Ostatnia edycja:
Witam :-):-)
Ja jestem tylko takie tu pustki ostatnio że nie ma po co zaglądać, chyba każda za porządki się wzięła :tak::tak:
Ja też powinnam dzisiaj za okna się wziąć bo zapowiadają po niedzieli znowu mrozy :sorry2::sorry2: ale nie wiem czy się zmuszę :-p:-p

witam,
faktycznie cos ostatnio tutaj pustki..czyzby kazda sprzatala?ja jeszcze nic nie ruszylam,a dzieciaczki krzycza,zeby juz choinke ubierac..moze dzisiaj troche sie wezme za robote ,ale jakos natchnienia brak.Hubi dzisiaj w domu,bo cos jeczal w nocy i troche goraczkowal,a rano wstal jakis niewyrazny.poszlam z nim tylko kawalek Martyne zaprowadzic do szkoly i wrocilismy do domu,teraz lezy wlozku o bajki oglada.moj zabek troche jakby lepiej,najbardziej boli,jak na dwor wyjde i zimne powietrze dostanie sie do buzi,a tak jest w miare dobrze,wiec po antybiotyk nie poszlam,bo juz i tak moj zoladek w ostatnim czasie mial wystarczajaco duzo tabletek,a nie chce sie tyle faszerowac lekarstwami,wiec poki po scianach nie chodze to nic nie biore.
Anaconda fajne Majka ma to zdjecie z Mikolajem,mila pamiatka dla dziecka
Olka jak Oliwka,dalej ja katra meczy,czy juz lepiej ?

reklama
anaconda moja tez ja na mikolaja dostala i jest zachwycona:))

madlej oliwia lepiej ale ze dzis dopiero konczy zawiesine to zostalysmyw domu do konca tyg.

wczoraj bylysmyw kinie na zaplatani, fajna bajka, polecam:))

mi sie sprztac nie chc e....

bylam an dworze, musialam paczke z poczty odebrac i tacie recepty wykupic... zimno,brzydko... bu...

Do góry