reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

dzien dobry
anaconda to maja zadowolona ze wcozraj juz byl mikolaj:))

moja dzis w przedszkolu juz, chyba by byla rozczarowana jakby na mikolaja nie poszla... ale odbieram ja po obiedzie:)

u nas ogolnie wmaire cieplo.

a ja ze grzeczna bylam to sobie tez kupilam prezent na mikolaja, twister do cwiczen:))

reklama
dzien dobry
anaconda to maja zadowolona ze wcozraj juz byl mikolaj:))

moja dzis w przedszkolu juz, chyba by byla rozczarowana jakby na mikolaja nie poszla... ale odbieram ja po obiedzie:)

u nas ogolnie wmaire cieplo.

a ja ze grzeczna bylam to sobie tez kupilam prezent na mikolaja, twister do cwiczen:))

a nie było rzadnego miłego mikołaja by ci prezent zrobił:p

Witam,bylismy u lekarza,Kazał zmyć tą papkę która smaruję Vanesske i tylko mam smarowac ją gencjana.Mówił że pod koniec listopada na jakiejs tam konferencji zdecydowano ze jednak od tych pudrów w płynie było duzo powikłan,dłuzej sie goja krosty i się paskudza.Ze jednak gencjana jest najlepsza.Do łagodzenia objawow swedzenia sa krople fenistil. Klaudia moze nawet dopiero za 2 tyg miec objawy ospy.

A tu jak wam sie chce to przesyłam link do przedszkola Vanesski;-) są jej foty.
Przedszkole 164 w Warszawie

Hej wreszcie i ja dobijam!
Bylyscie grzeczne??? Bo ja chyba tak bo na Mikolaja trafialam na kazdym kroku :yes: W sklepie na zakupach, na rynku pod ratuszem a nawet w kosciele jak z dziecmi na roraty z lampionami poszlam.
Starszaki paczki mieli w szkole i w zerowce a maciej na poduszce dostal. Wszyscy zadowoleni a zapas slodyczy chipsow i czekolady mam na nastepne pol roku :-D
Co do chipsow mojedzieci zjedza od czasu do czasu tak jak i slodycze. Ale lubia tez suszone owoce i swieze wlasciwie wszystkie, wszelkie salatki i surowki jogurty twarogi. Gorzej bo nie lubia wedliny, najchetniej na okolo by jedli bialy ser ze szcypiorkiem i rzodkiewka

Iwonka ospa powiadasz, z jednej strony szkoda ze akurat na swieta, ale z drugiej strony przechoruja i beda mialay z glowy. U nas Ania i Krzys mieli tylko Maciej nie chorowal
Jesli chodzi o zakupy to moj maz spozywcze kupuje lepiej ode mnie i nie trzeba mu nic tlumaczyc bo kucharz lepszy ode mnie, gorzej z chemia ale tez daje rade

Muminka sliczna ta Twoja Krolewna!!! I widac po zdjeciach jak szybko rosnie!!!

Madlen u mnie jest to samo w tygodniu o 7.00 to za wczesnie a w weekend o 6.00 juz sa na nogach :szok:

Agatulka a moze klopoty z jedzeniem i apatia to u Zuzi skutek przeprowadzki???

Pozdrawiam! :-)

moje dziecie spo abrdzo bardzo zadowlone:)
impreza super rpzygotowana, dzieci byly zachwycone.

iwonka ja tego pudru uzywalam i bylo ok, super sie goilo i nie swiedzialo, zreszta powiem szczerze ze jak mala teraz wysypie to to jest najlepsze na ratunek, pomaga nawet na uczulenia u nas.

witajcie !!
ja przez caly weekend z bolem zeba,:tak:juz nawet nie wiem ktory mnie boli,:no: bo mam obolala polowe gornej lewej szczeki,tabletki lykam,ale niewiele mi pomagaja,jutro bede szukala dentyste,a najgorsze jest to,ze latem wszystkie moje zeby byly zdrowe myslalam,ze bede miala spokoj,a tu bach !!:wściekła/y:wczoraj bylam z moja Lalka w kosciele,bo spiewala,dzisiaj razem ze szkolnym chorem dali koncert w markecie,bylam popatrzec,chociaz ciezko mi bylo wystac w jednym miejscu,bo bol dokuczal,zeby to jednak jest przeklenstwo !!
rano smyki jak wstaly to zaraz pobiegly do butow,Hubi juz od 3 w nocy sie czail,:szok: ale wytrzymal do rana..do szkoly dzisiaj dzieci nie trzeba bylo budzic..:-D,a do mnie Mikolaj nie przyszedl,bo nie wiedzial co mi kupic,ale" moj Mikolaj "obiecal mi,ze dostane kolczyki,tylko mam powiedziec jakie,bo on sie na tym nie zna :-D
pozdrawiam was !!!:-)

Witam :-):-):-)
Maja wczoraj cały wieczór bawiła się nowym nabytkiem "głową do stylizacji" a ja miałam chwilkę spokoju :-p:-p
A dzisiaj mus na pocztę iść a potem jakieś małe zakupy zrobić, a tak mi się dzisiaj nie chce z domu wychodzić :-:)-(
A na ospę to my cały czas czekamy i wcale mi się do tego nie spieszy :no::no::no:
Madlen współczuję bólu zęba, moja siostra ma z nimi utrapienie głowy :sorry::sorry::sorry: i wiem jak potrafią uprzykrzyć życie

Malden oby udało się znaleśc powód bólu zeba to chyba najgorszy ból jaki może sie trafic
Zuza hmm wiesz co jak by to był powód to chyba by od razu wyszedł a to po 2 miesiącach wyszło ja mysle ze ona jest przerażona tym ze sama se przynosi talerz stoi w kolejce po jedzeni itp i panie za mało pomagają chcąc ich usamodzielnić
Olka dobra impreza jest zawsze jak ją odpowiednio zorgaznizują :))
Iwonka chyba na kilku zdjeciach udało mi się zobaczyć Vanesskę jak dobrze kojarzę twoją córcię

nam wczoraj potwierdzili ze dla dzieci kasiorka jest przyznana i az po 200 zł wiec sporo kasy i jzu wybeiramy co chcemy
teraz patrze na alegro bo widze w tesco gazetce ubeł lego klocków 643 elementy plus gratis 378 za 179 wiec to mało nam sie wydaje a kloców na sporooo starczy a Maks ostatnio tylko klocki i klocki
Zuzi chyba jednak kupimy cos co ona chce bo po 1 nasłuchałam sie w tv ze trza spełniac marzenie dziecka a edukacyjen mogę jej kupic na inna okazje choć wiem ze gre dostanei od jej ojca chrzestnego wiec może sie skusimy na lalkę wrrrrr

reklama
dzien dobry

madlen oby sie syzbko udalo zabka podleczyc i zeby nie bolalo.

moja wczoraj to nawet sie niczym nie bawila, dzis nadrabia, teraz puzzle uklada.

ja co do swiat sie ciagle wacham, mam kilka pomyslow,z klockow wczoraj takie cos mi wpadlo w oko
JIXIN~PAŁAC KSIĄŻĘ KRÓLEWNA~ DREAM PALACE (1337143055) - Aukcje internetowe Allegro

i ciagle mysle nad ta konsola, podobaja mi sie, ale czekam az facet wystawi czerwone,bo byly za okolo 100 zl z przesylka.

agatulka fajnie amcie ze takie dodatki na sweita, mozna poszalec z prezentami.

Do góry