reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

muminka ale przesliczna ta twoja ksiezniczka:))
ja sie wybralam z kolezanka na wyprzedaz do auchana, trasa paskudna ale przetrwalysmy, kupilam mlodej duze auto dla lalek, wyslzo mnie 30 zl wiec luz, a teraz pobuszuje na allegro

reklama
Niewiem czy dzis jeszcze wpadne bo zaraz do pracy wiec w domku bede po 17 i jeszcze kilku urodzinowych gosci bedzie wiec wpadam bardzo wczesnie.
Naju mam nadzieje ze u Ciebie wszystko dobrze. Wiem ze niejest latwo ale dobrze ze masz kochajace osoby obok siebie wiec lepiej morzesz obejsc sie ze smiercia cioci. Sciskam Cie w tym momencie mocno!
Anaconda no sytuacja z autem niewesola... Na zime to wogole boi opony trzeba zmieniac i co chwile mroz robi jakies dodatkowe atrakcje... Szwagier tez cos tam mial bo ato nieprzyzwyczajone chyba do takiej zimy jaka maja w Atendorn bo tam zimno jak w Moskwie i cos mu tam peklo czy jakos tak i od razu musial wydac ponad 300 eu bo inaczej niemial by jak do pracy jechac.Auto dobra rzecz ale lubi sprawiac niespodzianki.
Moja mala dzis rekordy bije. Normalnie juz od ponad tyg dajemy jej butelke okolo 19.30 i idzie spac i spi tak do 6 rano czasem do 6.30 a dzis jeszcze do tej pory spi :)))

Witam z rana :-):-):-)
My dzisiaj do godz.9 spaliśmy a co za tym idzie dopiero co śniadanko zjadłyśmy. Zaraz zbieramy się do sklepu a potem na saneczki bo szkoda takiej pięknej pogody, u nas słońce i bezchmurne niebo :tak::tak::tak:
Muminka śliczna ta twoja Jasminka :tak::tak::tak:
Iwonka ojej ospa :szok::szok: życzę wam lekkiego jej przechodzenia i kurcze co za pech skoro byłyście umówione na szczepienie :-:)-(

Witam weekendowo. U nas ok,wysypka mała,goraczki nie ma .Wszystko ok jak na razie.;-)
Jak sie ciesze że jest te allegro i wogóle zakupy przez internet!!!Wczoraj chyba nawet była jakaś ankieta na onecie z czego najbardziej sa polacy zadowoleni czy cos w tym stylu.było około 20 róznych odpowiedzi ,trzeba było zaznaczyć jedną tylko .Było miedzy innymi
-masło osełka
-BMW
-Tusk
-Allegro
-przyjażń itd..
Ja oczywiscie zaznaczyłam Allegro:-D:-D:-D i w rankingu jest ono na drugim miejscu po BMW:sorry2:
No i dobrze ze jest te allegro bo zrobiłam zakupy prezentowe i mam z głowy bo chyba szybko z domu teraz nie wyjde:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

iwonka oby mala lagodnie to przeszla...
moja dostala ospy 2 dni przed 4 urodzinami...

ja tez lubie allegro, iwonka a te konsole zamawialas?? bo na tej aukcji co poakzywalas to wysylka nie byla z polski, ja znalazlam jedna fajna ale kurde aukcja sie skoncyzla zanim zamowilam.

anaconda u nas slonko ale bardzo zimno na dwore... wczorja bylo duzo cieplej

witam !!!
Iwonka ospa na same swieta..,oby do tego czasu corcia pozbyla sie krostek,ale i tak lepiej ta chorobe przechodzic zima niz latem
Muminka slicznosci z Jasminki,a rosnie jak na drozdzach :)

my sniegu nie mamy i juz zaczynam watpic w to,czy kiedykolwiek tutaj bedzie...a jutro mam obowiazkowe pojscie do kosciola,bo moja cora bedzie spiewac.
pozdrawiam i zycze milego weekendu :)

madlen ja wam wyslalam sporoa ilosc bo u nas az andto sniegu:)

iwonka ja sadze ze do swiat sie powinno spokojnie zagoic wsyztko, jak ja mocno nie wysypie, a wysypuje chyab rpzez peirwsze 3 dni.

kurcze zaczyna mnie zab bolec,latem niby wszystkie bylo zdrowe,a teraz cos mnie zaczyna pobolewac..jak tak dalej bedzie to jeszcze przed swietami bede musiala dentyste odwiedzic,chociaz watpie ze gdzies sie zalapie..:-(
Olka ja nie wiem jak to jest z tym sniegiem,wszedzie sypie tylko nie u mnie..chyba mnie nie lubi..:-Dwczoraj tak fanie bylo jak do poludnia sypalo,ale juz jak szlam po dzieci do szkoly to tylko lezal tam gdzie ludize nie chodza,ale ogolnie to zaczol topniec i jedna wielka chlapa sie zrobila,dobrze ze w nocy nie mrozilo,bo by lodowisko bylo :tak:wczoraj widzialam jak jeden pan przed domem chcial odgarnac snieg i wziol miotle do zamiatania :tak::-D czasami mam wrazenie,ze oni na temat zimy sa tak zacofani...widac,ze nie znaja tej pory roku,:tak:

reklama
no u nas podobno ciezko dostac lopaty... ale my wczoraj kupilysmy, bo kurde my to jak do garazu nei mamy wejsc jak nie odgarniemy.

mala poszla sie polozyc, pewnei i tak nie usnie. tata pojechal na tomografie... wszystko porobione... normalnie zaczyna misie nudzic...

Do góry