reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
witam. u nas też niby cieplej, ale zaczęło wiać, wiec w sumie zimniej niż wczoraj. siedzę sobie bezmyślnie, za 3 godziny pogrzeb cioci. rodzina zjechała, atmosfera wręcz jak przed świętem. a do mnie mało co dociera.

anaconda, nie zazdroszczę.. ale w sumie na takie wydatki zawsze jest zła pora.

u nas dzisiaj pada snieg,ciekawe czy troche polezy,czy zaraz zrobi sie z niego chlapa.Hubi mial isc dzisiaj z klasa na jaselka do jednego kosciola,ale ze wzgledu na pogode -1 nad ranem,nie ida,bo pani nie chce zeby dzieci zmarzly a poza tym,jest slizgo i sie boi.ja pikole,oni tutaj glupieja jak troche ich zima zastanie,ale fakt zimy nie znaja,to nie ma co sie im dziwic,ze jak troche sniegu spadnie,czy stopni na termometrze,to sa w szoku.
musze zaraz popakowac prezenty,bo moje dzieci cos ostatnio w nocy sie budza,chyba przezywaja,ze teraz Mikolaj,Gwiazdor...takze zaraz ide pakowac,zeby juz miec to z glowy
Zuza wyslane :)
anaconda nigdy nie jest czas,na nieplanowane wydatki,wspolczuje z autem oby naprawa szybko poszlam i po kieszeni za duzo nie szarpnela
naja trzymaj sie !!

madlen ja ci przesle troche sniegu bo u nas az nadto...

daj troche,bo u nas juz chlapa :wściekła/y:,tak do poludnia sypalo,myslalam ze troche ten snieg polezy,ale nic z tego !!!nie tutaj,:no:.Anglia zasypana,Szkocja tez,nawet Dublin ma snieg,tylko nie ja......:-(,moze w weekend troche popada i sie utrzyma,oby bo moje dzieci niedlugo zapomna co to zima i snieg :-D
prezenty na Mikolaja zapakowane,tylko musze jeszcze kupic gwiazdorki z czekolady,a a w niedziele bedziemy szorowac buty...moje szkraby juz nie moga sie doczekac..

Dziekuje wszystkim za maile!!!
Mozi wcale nie bylo u nas tak duzo sniegu, dopiero dzis sypie
Naju trzymaj sie!!!

Pozdrawiam i do poklikania po weekendzie

Witam.Spiesze donieśc że Vanesska ma ospe.Po południu narzekała na bół głowy i ma stan podgorączkowy 37,5 .Pojawaiaja sie krostki;-) Teraz czekam kiedy nastepna zachoruje.Nie zdazyliśmy sie zaszczepic .Na 8 grudnia jestem zapisana(terminy).Ewentualnie tylko Klaudie zaszczepie. Jak Klaudia dostanie wysypki tez póżno to swieta chyba spedzimy w domku;-)

reklama
Teraz to ja tylko na sekunde bo na zamknietym za dlugo siedzialam. Wstawie tylko fotke Jasminki byscie zobaczyly jak rosnie :)
Na jednym ma 1 tydzien a na drugim 8 tygodni :)
bild468.jpgZobacz załącznik 306169
A na innym usmieszek :) No malo widoczny i taky nietego ale na pierwszy usmieszek wystarczy. Terazu smieje sie wiecej wiec jesazcze uchwycimy lepsza fotke.

Załączniki

• bild471.jpg
    bild471.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 24
Do góry