reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Muminka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!! :-):-):-)

Zuzkus fotka sliczna,taka rodzinna..az zazdroszcze

u nas tez zimno,sniegu brak ale za to lod na chodniku,az zle sie idzie.bylam dzisiaj znowu w miescie,cos ostatnio polubilam tam chodzic.no i troche ruchu mi sie przyda,bo jeszcze troche i kosci calkiem zastygna :-D,a teraz grzeje sie przy cieplej kawce,bo dzisiaj nocka byla ciezka.Hubi znowu w nocy wymiotowal,nie wiem czy cos mu zalegalo na zoladku,czy to jakis wirus,a ze spal z nami to cala posciel trzeba bylo zmieniac a i ja musialam wskoczyc pod prysznic,lacznie z myciem wlosow,bo na mnie niechcacy tez zwymiotowal ,a potem zamiast spac,siedzialam przy nim i patrzalam,czy bedzie dalej wymiotowal,czy juz spi..taka nerwowa noc.

reklama
Zobacz załącznik 305158 gif02.gi.gifimages tort.jpgimages balony.jpg
Muminka 100 lat :)

i kolejny dzionek zleciał nie wiem kiedy

właśnie wpadł mój braciszek i jako że pracuje w melczarni mam świeżego masła twarogu i sera żółtego po hurtowych cenach i kosztuje sera mniam pikantniejszy typu Królewski

Muminka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

temat prezentow,to skarbonka bez dna
Muminka ta gra Skaczoce żabki bardzo fajna,mloda u koleznki w nia grala
Iwona ty podawalas kiedys link do tej zolwika-lampki,ona bardzo fajna,kiedys szukalam czegos takiego,ale nie znalazlam,nie myslam nad czyms takim jak konsola jeszcze dla malej,jakos mi sie wydaje,ze bedzie miala jeszcze czas na takie gry

a moja dostanie Mandale taki duzy zestaw do rysowania http://jouets.franceprix.fr/compare/auchan-coffret-mandala-rik-rok ,do tego cos ze slodyczy od rodzicow i jeszcze w przedszkolu skadalismy sie po 35 zl,mysle,ze wystarczy tyle,a po drugie za raz chionka,urodziny

Ostatnia edycja:
Muminka wszytkiego najlepszego:))

moja mala zaczela jesc, normlanie dzis zjadla wiecej niz w ciagu ostatniego tygodnia wiec zdrowieje. nareszcie

to super że ci zdrowieje
u mojej ciągle gorzej dzis rano zjadła kaszkę pól miski potem w przedszkolu nicc nie zjadła dała jej nalesnika do przedszola z kremem orzechowym wiem dziwne 2 sniadanie ale ja głupia se pomyślałam ze moze przsmak szybciej zje niz kanapkę
to jej odpowiedz czemu nei zjadłas jak chciałas to odpowiedz ze nie miała czym popić a ciągle nosiła wodę truskawkowa i kazała wyjąc bo nie chce pić wrrrr
i wiecie co dziwnie mi cos ze panie nei patrzą że dzieci maja całe 2 śnaidanie co one zaprowadzaja na stołowke i tyle z ich pomagania ???
na kolacje zjadła pól kromki chleba i 2 łyżki twarogu
wrrrrrrrrrrrr

agatulka a mala zawsze ci tak kiepsko jadla,czy ostatnio ma mniejszy apetyt?a moze sprobuj dac jej jakies witaminy,moze to pobudzi u niej laknienie,na moja to dziala,moja tez kiepsko je,ale po witaminach zawsze dostaje wiekszy apetyt

agatulka a mala zawsze ci tak kiepsko jadla,czy ostatnio ma mniejszy apetyt?a moze sprobuj dac jej jakies witaminy,moze to pobudzi u niej laknienie,na moja to dziala,moja tez kiepsko je,ale po witaminach zawsze dostaje wiekszy apetyt

nie była takim tatkiem nie jadkiem az bardzo
jutro w aptece kupimy jakieś witaminy
może ktoś mi jakies poradzi

reklama
wlasnie agatulka mala zawsze tak malutko je??

bo moja na ogol lubi jesc, za to nie przepada za slodyczami.

Agatulka ja nie wiem co na apetyt, moze po prostu ten apetizer co reklamuja, jedna kolezanka dawala dziecku i to pomoglo.

Ostatnia edycja:
Do góry