reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
hej, wczoraj mnie nie było, bo miałam zajęcia w Poznaniu, a potem z Maćkiem w Gnieźnie. młody zebrał pierwszą pochwałę, a nasze dzieciaki z drużyny jadą do Warszawy coś nagrywać. fajnie. ale tylko te co są dłużej, bo mają i umiejętności, i stroje. ale wszystko przed Maćkiem. a przed nami szycie stroju - wczoraj komes dał wzory, hurtownia materiałów nas czeka i szycie:-D nareszcie:tak:

kupiłam wczoraj młodemu fajną książkę w MPiKu, 'mały poczet królów dla dzieci', za 16 zł, fajnie napisana i śliczne ilustracje, twarda okładka. polecam na prezenty choinkowe:tak: była jeszcze świetna o Mikołaju Koperniku, na poziomie przedszkolaka nawet, śliczne ilustracje, wiele ciekawostek, ale prawie 30zł. choć myślę że może Mikołaj się skusi na książkę o Mikołaju;-)

u nas dziś pod pomnikiem są jakieś imprezy, ale mi się tam nie chce iść. zwłaszcza że młody obudził z paskudnym katarem. porcja witaminek za nim, zrobiliśmy inhalacje z soli kuchennej, bo innej nie mam, zobaczymy. wolałabym żeby był zdrowy, bo jutro zajęcia. poza tym za chwilę w tv 'E.T.', chyba włączę młodemu. kultowy film, niech popatrzy;-) a po południu może się w odwiedziny wybierzemy do Maćka kolegi z drużyny.

my się dziś obżeramy rogalami z białym makiem. uwielbiam je, zwłaszcza 11 listopada:tak:

witam i ja

madlen ja kiedyś sama od sibie wziełam maszynę i uzyłam sobię kilka rzeczy sama i powiem ci da sie trza sie zawziąść

maluchy u Siebie się bawią a ja za małe porządki się wezmę

ja juz czekam na wieczor,jak dzieciaczki pojda spac :tak:ciepla kapiel i lozeczko,zmoklam dzisiaj,zmarzlam..wrrr..pogoda u nas fatalna :wściekła/y:

Witam i Ja
ja od rana sprzatammmmmmmmmmmm
wr w końcu trza dopracować segregacje zabawek w pokojach dzieci ciągle to odkładałam i udawałam ze nei widze heheheh
ale trza bo juz czas a po 2 gości mamy mieć na weekend wiec wstyd by było :p
dzieci juz prawie zdrowe czasem zakaszlą oby do niedzieli im bardziej przeszło

Witam...choć nie wiem czy jeszcze mnie pamiętacie???:-):-):-)
to ja....zapracowana;-)!!
z góry przepraszam za nieobecności ale mam nadzieje ze rozumiecie!
u mnie oki,praca-dom-praca-dom...i na kompa brak czasu!
dzieciaczki zdrowe choć tak ostatnio walczą między sobą ze szok:szok::szok::szok: ale o tym może następnym razem!!
mam nadzieje ze u Was wszystko oki,poczytam w wolnej chwilce!
być może zmienię niebawem system pracy na z 8 godzinnego na 12 to będę miała wiecej wolnego i powrócę...bo tęski sie!!ehh co nałóg to nałóg:-D:-D:-D

pozdrawiam Was póki co najmocniej jak sie da!!!

reklama
atfk, ale niespodzianka!! fajnie że o nas pamiętasz:tak: pisz co u was, i wracaj nałogowcu;-)

ja tylko na chwilkę, wczoraj byliśmy z wizytą u Maćka kumpla z drużyny, miało być na godzinę, a zeszło od pory obiadowej do wieczora. ale było fantastycznie. a ledwo wróciłam u nas goście, no i znów do późnej nocy.. a dziś zakupy, potem spotkanie drużyny, maćkowy trening, no i znów do wieczora. a teraz próbuję się zorganizować, bo rano do roboty:-p tak więc cały weekend mnie nie będzie. w związku z tym życzę wam żeby było u was wesoło, ale i spokojnie, i do poniedziałku:tak:

Do góry