reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

anaconda, biologiczny mojego syna kłamał w sądzie, że niby płaci kasę, w sumie podobno kilka tys. euro! potem sędzinie dał pismo, że dobrowolnie deklaruje się płacić co miesiąc. i od maja, a wtedy to było, nadal nie mam ani grosza.. o tych tysiącach euro cholera nie wspomnę:wściekła/y:

reklama
hejka dziewczyny,my dzis tez w domu,no ja jeden dzien,a mloda od tamtego tyg
Ola przypomnialas,to sprawdze konto czy ja tez mam alim na koncie,oj przydaloby sie ,bo jakos krucho w tym miesiacu,nie zdarzylam wszystkiego poplacic w tamtym tyg,a juz bylam pod kreska,no i moze zaplace przedszkole,bo bylo do 17,bo w tamten wt jak mloda byla jeszcze w przedszkolu listy z platnosciami nie bylo,wiec zadzwonilam zapytac
a u nas nic ciekawego,za pol godziny gdzies wychodzimy do dentystki,a popoludniu pasowaloby usiasc nad notatkami z zajec

anaconda, żeby było warto śmiecia ruszać w ogóle.. zastanawiałam się czy mu smsa wysłać z przypomnieniem, czy do jego szanownej mamusi zadzwonić, ale uznaję ciągle, że szkoda moich pieniedzy nawet na coś takiego. niech się sąd nim zajmie.

Naja to fakt na takiego skur.. to nawet na sms-a szkoda kasy, oj ile we mnie nienawiści dla takich osób to nawet sama nie miałam pojęcia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chyba mój "kochany tatuś" takiej nienawiści mnie nauczył

eh, ja to się zastanawiam, co ja kiedyś w takiej mendzie mogłam widzieć. a jeszcze bardziej mnie fascynuje jego cholerna mamuśka. wnuk ma ponad 5 lat, nie widziała go ani razu, a nie jest stara, ani zniedołężniała, samochód ma i mogłaby przyjechać, daleko nie jest. jedyne co umiała to przysłać kartkę na święta, ze dwa razy jakieś 100zł na urodziny i wydzwaniać i płakać jaka jest nieszczęśliwa i jakiego ma syna niedobrego. no sama qrva mać lepsza:wściekła/y: przestałam w końcu jej kartki wysyłać, bo mnie baba wkurzyła tymi akcjami i mam spokój. jakoś zapomniała nagle o wnuku..

Anaconda ja sie w sadzie dowiedzialamze biologiczny placi po 20 -25 zl alimentow, reszte daja jego rodzice i babcia... a w sumie mam to gdzies kto to placi, ja alimenty na koncie mam, ale przy podwyzce wyszloze musza doplacic 300 zl i bardzo na ta kase czekam bo wkoncu chce kupic inhalator, bo tak to wolnej kasy na niego nie mam.
wiem pewne ze kase wplaca tylko kiedy... niby popoludniu sie dowiem, zoabczymy.

naja a ty ogolnie mozesz jakos ruszyc sprawe jak dawca jest zagranica??
naja ja do exa nie dzownie tylko do jego rodzicow, zreszta znimi tak nie ma kontaktu...

ollka, odpiszę na @, ok? a twój biologiczny też niezły, dorosły facet bez honoru za którego ktoś płaci. szkoda gadać.

eh, ja to się zastanawiam, co ja kiedyś w takiej mendzie mogłam widzieć. a jeszcze bardziej mnie fascynuje jego cholerna mamuśka. wnuk ma ponad 5 lat, nie widziała go ani razu, a nie jest stara, ani zniedołężniała, samochód ma i mogłaby przyjechać, daleko nie jest. jedyne co umiała to przysłać kartkę na święta, ze dwa razy jakieś 100zł na urodziny i wydzwaniać i płakać jaka jest nieszczęśliwa i jakiego ma syna niedobrego. no sama qrva mać lepsza:wściekła/y: przestałam w końcu jej kartki wysyłać, bo mnie baba wkurzyła tymi akcjami i mam spokój. jakoś zapomniała nagle o wnuku..
naja dziadkowie mojej malej siedzieli obok mnie w sadzie 40 minut, nie widzieli oliwi 3 lata i nawet o nia nie zapytali... a niby starsi ludzie powinni byc madrzejszy... ja juz kiedys ich zachowanie skomentowalam... stwierdzilam ze moja mala jesto duzo inteligentneijsza od nich, ona szybciej zrozumie dlaczego oni nie chca z nia kontaktu...
oni nigdy nie zrozumeija co robia...

reklama
Witam babeczki.U nas wszystko ok.,meblujemy powoli i takie tam.... Jakos czasu ostatnio było brak . Zajełam sie sprzedazą rzeczy po dziewczynkach,głownie zabawki posprzedawałam ,za to kupie im coś odpowiednie do wieku i rozwoju:tak:TYlko patrzec jak zaraz święta będą.:sorry2:

Współczuje wam tych przejsć z tymi dawcami spermy,bo tylko tak mozna ich nazwać w takich sytuacjach,co te dzieci winne że oni sie nimi nie chca interesować,Ja rozumiem że ludzie czasami sie rozchodzą ale czemu dzieci tez opuszczają:wściekła/y::no::crazy:

Do góry