Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Ollka ja daję Herbapect juniorteż już wiele przetestowałam, od sinecodu przez eurespal i inne takie. A my za chwilę jedziemy z Przemkiem do dentystki trzymajcie kciuki, zajrzę później
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez się nad tym zastanawiam:-(i pewno nie będe mieć innego wyjścia jak pójść z nią do psychologa
zuzkus dzieki,podnioslas mnie na duchu,bo juz myslalam,ze tutaj tylko ja nie lubie spedzac czasu w kuchni,dziewczyny stale cos pitrasza,jakies weki robia a ja...taki anty talent,moze nie tyle,co nie umiem,ale nie lubie,nie nadaje sie do tego
asiorek nie wiem co ci napisac,troche to dziwne,ze mala chodzi juz 3 rok i nadal sa z nia problemy,po takim czasie dziecko powinno sie juz zaklimatyzowac,ale jak widac,mala czuje sie tam zle.moze faktycznie wizyta u psychologa cos by tutaj pomogla.
druga miłego kobitki i zajrzę potem z kawką;-)
dzien dobry
ja sie witamz kawka...
dziewczyny co dajecie dziecia przeciwkaszlowo???? bo u nas niby wsyztko byloby ok gdyby nie ten paskudny kaszel... przetestowalysmy wsyztko co pomagalo... i nic zero efektu.
Ollka ja daję Herbapect juniorteż już wiele przetestowałam, od sinecodu przez eurespal i inne takie. A my za chwilę jedziemy z Przemkiem do dentystki trzymajcie kciuki, zajrzę później