reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam z rana :-):-):-):-)
Maja dzisiaj zastrajkowała i do przedszkola nie poszła więc muszę nam jakoś zorganizować ten dzień :tak::tak::tak:
Dobrze chociaż ze słonko świeci :tak::tak::tak:

reklama
Witam.U nas tez sloneczko piekne i wiatrzysko.Idelana pogoda na pranie.:tak::tak::tak:Moja tez o mały włos nie została by w domu bo jak zwykle z pobudką rano jest problem,ale nie moge jej tak pobłazac bo przeciez za rok do szkoły:sorry:A jutro ida znów do kina ,tym razem na Żółwika Sammy:-):-):-):-) tak wiec tatus dzis rano w przedszkolu zostawil 44zl juz,bo jeszcze zdjecia robili dzieciom i za 3 sztuki 29zl:wściekła/y:

Witam i ja z Rana
u nas dziś zaspanie było wrr ledwo Zuza zdążyła
wiec chyba dzis u każdej taki dzień z tego co czytam

w czwartek kominiarz przychodzi w końcu kominek zrobić
teraz wyszukujemy mebli do pokoju dzieci bo nei moge sie porządnie rozpakować

Zuza ale niespodziankę ci zrobił ale szkoda ze go połamało bo facet chor to uuuuu wspólczuje
mój kurcze dopiero od następnego tygodnia idzie do pracy w piątek idzie na badania ale do pracy pewnie pójdzie od poniedziałku wrr

Agatulka jak byscie mieli dosjcie do kafelkow takich szamotowych z piecow kaflowych to z czystym sumieniem polecalabym żeby wklad kominkowy obudowac walsnie z tego..... Bo te zwykle obudowy to nic nie nagrzewają. tyle że sa ozdobą. I jak pisalam kominek daje cieplo tylko jak sie w nim pali a jakby byl obudowany kaflami to te cieplo jeszcze by ioddawal duzo ,duzo dluzej,A robicie w koncu z plaszczem wodnym żeby miec cieplą wode? CZy z samym nadmuchem na poszczegolne pokoje?

witam,moje dzisiaj w szkole,po kilku dniach lenuichowania wdomu,dzisiaj byl placz bo ciezko bylo im wstac,ale jak juz dostali swiezego powietrza to im przeszlo.mam tylko nadzieje,ze nie pogorszy sie im,bo caly czas kaszla.a ja teraz pije kawke i ciesza sie cisza..
jutro mam z Hubim wizyte u lekarza z uszami,beda mu sprawdzac,czy nadal ma plyn i oby juz go nie mial,bo wtedy czeka mnie wizyta w szpitalu,
u nas wczoraj deszcz,a dzisiaj piekne slonce,ciekawe tylko jak dlugo??

Agatulka jak byscie mieli dosjcie do kafelkow takich szamotowych z piecow kaflowych to z czystym sumieniem polecalabym żeby wklad kominkowy obudowac walsnie z tego..... Bo te zwykle obudowy to nic nie nagrzewają. tyle że sa ozdobą. I jak pisalam kominek daje cieplo tylko jak sie w nim pali a jakby byl obudowany kaflami to te cieplo jeszcze by ioddawal duzo ,duzo dluzej,A robicie w koncu z plaszczem wodnym żeby miec cieplą wode? CZy z samym nadmuchem na poszczegolne pokoje?

bez płaszcza bo nie moglismy jego robic tzm może byśmy mogli ale trza by większy remont robić
nadmuchy będa
tu sasiedzi maja własnie tylko kominki na środku domku-mieszkanka bo to parterowce
i wsio ogrzewają i licze ze i nam ogrzeją :)

witam,moje dzisiaj w szkole,po kilku dniach lenuichowania wdomu,dzisiaj byl placz bo ciezko bylo im wstac,ale jak juz dostali swiezego powietrza to im przeszlo.mam tylko nadzieje,ze nie pogorszy sie im,bo caly czas kaszla.a ja teraz pije kawke i ciesza sie cisza..
jutro mam z Hubim wizyte u lekarza z uszami,beda mu sprawdzac,czy nadal ma plyn i oby juz go nie mial,bo wtedy czeka mnie wizyta w szpitalu,
u nas wczoraj deszcz,a dzisiaj piekne slonce,ciekawe tylko jak dlugo??

oby jzu było wsio oki

kurcze wiecie co tyle sklepów meblowych i jak patrze na ich strony zero pomysłu dla dzieci wrrrr

robie wielkii gar leczo potem do słoików bedzie na zimę

agatulka podrzuc kilka sloiczkow do mnie
czasami brakiuje mi tutaj mojej mamy,zawsze zrobila jakies pysznosci a ja tylko wzielam w garnuszku do domciu,teraz juz nie ma tak dobrze,trzeba samemu robic,a ja niebardzo lubie spedzac cale dnie w kuchni przy garach..jakas nietypowa ze mnie kobita.:-D

reklama
Dostałam kartke od logopedy że Vanessa nie wymawia głosek sz,ż,cz,dż oraz zamienia litere r na l.to ze problem z literą r jest wiem ale głoski wydaje mi sie że mówi poprawnie.No nic i tak zabawy z logopeda nie zaszkodza:tak::tak::tak:

Do góry