reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dlaczego tak jest...

Naju Przemkowi zrobiła się dziurka na ząbku na dole, więc od razu poszliśmy do dentystki, ona przewierciła, zacementowała (to było jakiś miesiąc temu) a dziś rano Przemko obudził się spuchnięty, śmiem twierdzić że źle zrobiła:sorry:
po dentyście pojechałam z nim na bilans 4 - latka i w poczekalni (siedziałam ponad 3 godziny:no:) gorączki dostał i teraz nie wiadomo czy od stresu czy coś go rozkłada, raczej obstawiam stres bo nie ma kaszlu kataru i osłuchowo czysty jest, no ale sezon teraz taki że nie wiadomo:sorry: także do niedzieli mam opiekę

reklama
Hejka!
Rano bylam u lekarza z Mackiem na kontroli, osluchowo ok, gardlo czyste a teraz wstal z drzemki goraczka 39,5 C i wymiotuje nooo super!!!

zuzkus dzieki,podnioslas mnie na duchu,bo juz myslalam,ze tutaj tylko ja nie lubie spedzac czasu w kuchni,dziewczyny stale cos pitrasza,jakies weki robia a ja...taki anty talent,moze nie tyle,co nie umiem,ale nie lubie,nie nadaje sie do tego.

Ja tez umiem gotowac i podobno smacznie gotuje, ale po prostu tego nie lubie!!!

dziewczyny co dajecie dziecia przeciwkaszlowo???? bo u nas niby wsyztko byloby ok gdyby nie ten paskudny kaszel... przetestowalysmy wsyztko co pomagalo... i nic zero efektu.

A na przyklad inhalacje z soli fizjologicznej, nawilza gardlo

Pozdrawiam wszystkie!

zuskus duzo zdrowka dla malego.
wiemze inhalacje by pomogly, gdybysmy poprosily laryngologa to by zlecil ale wiem ze skonczy sie to solidnym kaszlem bo wtedy wszytko sie odrywa i odkrztusza, ale pozniej efekt jest super...
oliwia inhalacje miala w kwietniu i do teraz bylo super.
powiem szczerze ze dzis w ciagu dnia coraz bardziej kaszle... i do tego ciezko oddycha... chyba pojdziemy jutro do lekarza... nie chce tak znia zostac na weekend

zukus,ollka zdrowka dla waszych dzieciaczkow,pogoda teraz najgorsza,latwo o jakies infekcje.u nas pogoda jest tak porabana,ze juz nie wiem jak sie ubrac,raz pada,raz swieci slonce...zwariowac idzie.wczoraj jak czekalam na Martyne pod szkola,to padal grad,jakies 5 min,a ze mnie cieklo,za chwile tak grzalo slonce,ze chwila moment i bylam sucha..
zaraz musze zagonic dzieciaki do lekcji,bo niedawno wrocilismy,a potem mamy mala imprezke,mezowy ma dzisiaj urodziny,gosci nie bedzie ,ale tort czekoladowy (ulubiony dzieci),juz na niego czeka,prezentu dla niego nie mam,bo on juz sam sobie kupil-nowy kolowrotek,a cena tez nie byla niska,wiec juz nic od nas nie chce,to mamy dla niego tylko kartke.

ja na szczescie pozyczac nei musze, w razie czego trzeba tylko kombinowac jak poukaldac inhaalcje zeby zawsze ktos moglz mala isc. inhalator napewno nabede przed zima, przydalby sie zastrzyk gotowki bo teraz to i tak duzo wydatkow, nie dosc ze poczatek przedszkoal byl, to troche ciuchow trzeba bylo kupic... teraz leki... i tak zawsze cos...

ale wyjscia nei ma bo mala po 3-4 inhalacjach nie chce juz jezdizc do przychodni bo ja to meczy, ja wchodzic z nia na inhalacje nie moge bo hmm... te wszytkie przechodzone grypy leczone bez antybiotykow wtedy daja o sobie znac i to ja jestem chora...
dobra uciekam spac
dobranoc:)

ja tylko na chwile powiedziec,ze z Hubim jest dobrze !!! coprawda jeszcze troche plynu ma w tych uszach,ale to moze byc spowodowane tym,ze dopiero co byl chory,zreszta nadal ma kaszel i katar,ale najwazniejsze ze jest poprawa i ze jego organizm nauczyl sie sam 'walczyc',ze po chorobie plyn musi zostac wydalony z organizmu..troche namieszalam,ale mniej wiecej tak jakos lekarz powiedzial,najwazniejsze ze jest dobrze i do zadnego szpitala nie musimy isc !!! uffff,jaka ulga.sluch tez ma super,to ja nie slyszalam niektorych slow,jak lekarz mowil po cichu,a moj syn doslyszal wszystko..

super że młodemu sie poprawiło
100 lat dla męża :))

Hejka!
Rano bylam u lekarza z Mackiem na kontroli, osluchowo ok, gardlo czyste a teraz wstal z drzemki goraczka 39,5 C i wymiotuje nooo super!!!

oby to nic złego

Anna oby Przemkowi nic nei było

dziecko zaprowadzone
dzis kominiarz będzie wiec po weekendzie bedzie mozna kończyć remoncik

reklama
Witam z rana :-):-):-)
U mnie -1st.C - normalnie szok :szok::szok:
Maja w przedszkolu a ja spróbuję się do lekarza dostać bo jednak coś jest ze mną nie tak skoro wiecznie czuję się zmęczona i chce mi się spać - przecież nie mam 70 lat :crazy::crazy:
Zuza oby ta gorączka nie oznaczała kolejnej choroby :-:)-(
Piszecie o inhalatorach - całe szczęście że Maja aż tak nie choruje żebym musiała i ja go kupować, u nas pomaga posiedzenie w domu i syropki :baffled::baffled:
Agatulka widzę że remoncik pełną parą :tak::tak::tak:

Do góry