reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Ja tak na sekunde bo niewiem co bedzie w najbliszszym czasie. Od wczoraj mam skorcze. Nieregolarne ale mocne. W szpitalu okazalo sie ze niema rozwarcia i ze trzeba poczekac jeszcze dwa czy trzy dni. Jutro ma termin i gin i zobaczymy co ona powie i czy morze jakis rozwarcie sie zrobi. Trzymajcie kcioki by juz bylo po!

Muninka juz porod??niech bedzie latwy i bys szybko tulila Jasminke,moze nast razem napiszesz juz nie w dwupaku,kiedy to zlecialo,ja pamietam 5 tyg na suwaczku

Ostatnia edycja:
Muminka ja wyjezdzam na tydzien i nie bede miala dostepu do internetu ale myslami bede z Toba kochana:-)...obys jak najszybciej tulila Jasminke a porod byl szybki :tak:trzymam kciuki:tak::-):tak:

pozdrawiam:-)

Witam.Ciekawe jak tam Muminka? Czy urodziła.Ona ma tel do którejś z Was zeby powiadomić jak coś??

Joanna a gdzie Ty sie wypuszczasz na tydzień?

U nas nic po weekendzie,brak słow,z tym remontem .Pozdrawiam:-)

witam sie na chwilkę!!
zabiegana jestem...latam z papierami odnośnie pracy:sorry2:!
poza tym oki!jakos leci!

muminka!!!!trzymamy kciukasy!!!

odezwe sie później!

Witam i Ja

Muminka trzymamy kciuki by było szybko bezboleśnie

ja dziś mam na wieczór praktycznie do pracy bo 17 30 ale czekam na tel ze nie musze iśc hehehhehehe bo ruchu brak:p
wiec kartonów natachałam z pobliskiego kiosku i jechana bo w Piątek juz mamy plan wyruszyć na północ jupiiiiiiii

zerówkę mam juz Zuzi tam załatwiona bez przeszkód zobaczymy jak z przedszkolem będzie ale zobaczymy

agatulka, wspaniałe wieści! nie masz pojęcia jak się cieszę że udaje wam sie to marzenie realizować. a jak dzieciaki przeżywają? podzielają entuzjazm mamy?

agatulka, wspaniałe wieści! nie masz pojęcia jak się cieszę że udaje wam sie to marzenie realizować. a jak dzieciaki przeżywają? podzielają entuzjazm mamy?

dziękuje :))
o tak dzieci bardzo podzielają mój entuzjazm pewnie dlatego że oni są do moich rodziców bardziej przywiązani i jakoś chyba miłe wspomienia mają właśnie z pólnocy:)

reklama
Witam kobietki!
akcja w poszukiwaniu pracy,stażu,czegokolwiek trwa!
jutro uderzam dalej;-) ale póki co nic nie wiem!

agatulka cudownie!!!już to widzę jak tam sie uwijasz w domu:-D:-D:-D

u nas weekend w domku-tzn troszkę zrobilismy z meżusiem porządek w ogródku przycięliśmy krzaczki na jesień;-) a w niedzielę zabraliśmy-(tzn mężuś i nasz przyjaciel) dzieciaczki do kina na TOY STORY 3 a my z moją psiapsiółą kawulec i nawijka;-)!
poza tym to niewiele nowego!!

Do góry