reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dlaczego tak jest...

dzien dobry:-)

Agatko to trzymam kciuki zeby wkoncu nabywca z kasiorka sie znalazl i zeby kupil Wasze mieszkanie:tak::-):tak:wspolczuje bolu glowy...mam nadzieje ze bol glowy zostawisz za soba przeprowadzajac sie:-)
jakos weny do pisania brak wiec :tak:
milego dnia:tak:

reklama
Iwona pytalam sie kolezanki o ta pralke z suszarka,ona ma Indesit
i nie jest do konca zadowolona,na poczatku mowi,ze byla zachwycona,ale pozniej wyszly wady
np ubrania po praniu i suszeniu sa bardzo wymiete,mowila,ze musiala wyrzucic jakos koszule czy jeansy,bo byly tak zmiete,ze nie dalo sie wyprasowac
teraz do suszenie wklada tylko posciel,reczniki i bielizne,wczesniej spioszki czy pieluchy tetrowe
rzeczy byly bardzo wymiete,choc z funkcji "prosto do szaly" mialy byc od razu tez wyprasowane
mowi,ze ubrania po praniu sa wyniete i od razu w takie byly suszone,nie roztrzepane
mowila,ze uzywa tego no do wloczenia samej suszarki na chwile jak ubranie nie jest dosuszone,wilgotne,a trzeba za niedlugo wyjsc
moze ubrania nie bylyby takie wymiete,jakby po praniu,roztrzebala i dopiero wlozyla do suszenia,ale to troche bez sensu
mowila ze kupili taka pralko suszarke bo jej partner w angli mial kiedys taka i byl zadowolony
a teraz i tak oni susza na szuszarce riwekszosc rzeczy

Witam sie moje kochane Bebaby!!!! Od prawie dwoch godz mam neta wic wpadam na chwilke sie przywitac. Juztro zajrze na dluzej! Ja nadal zapakowana! Juz niemoge sie doczekac bo jednak cieszko. Ja tam jakos dziwnym trafem 3 kilo na plusie jestem i brzuszek jakis maly ale Jasminka ma 2970 gr i 48 cm wiec wszystko jest okey. Buzkam wasa mocno i dioo juterka!

ja tez z doskoku...weekend dzialkowy zaliczony...grzybow mnostwo:-)

Muminko super ze masz juz dostep:tak:do internetu:-)jeju to juz 36 tc:szok:ale ten czas leci....tylko patrzec a bedziesz juz córunie tulic...jak sie mieszka:confused:

Mozi dzieki za informacje odnosnie pralkosuszarki:tak::-):tak:

spadam do roboty bo samo sie nie zrobi....:sorry2:
spokojnej nocy:-)

Witam sie moje kochane Bebaby!!!! Od prawie dwoch godz mam neta wic wpadam na chwilke sie przywitac. Juztro zajrze na dluzej! Ja nadal zapakowana! Juz niemoge sie doczekac bo jednak cieszko. Ja tam jakos dziwnym trafem 3 kilo na plusie jestem i brzuszek jakis maly ale Jasminka ma 2970 gr i 48 cm wiec wszystko jest okey. Buzkam wasa mocno i dioo juterka!

witam pozna pora,jejku Muminka TY za chwile bedziesz rodzic,jejku kiedy to minelo

Witam.Za oknem piekne słonko wreszcie świeci ale podobno nie na długo bo deszcze znow idą i ochłodzenie o 10 stopni.
Pytałam as o te chomik Zhu-Zhu ale nikt nie skomentował,wiec nie wiem czy słyszałyscie ,czy kupowałyście:sorry: Mój małżonek i tak już kupił im,mają tyle radochy że szok.Teraz tylko zostało dokupić im akcesoria..:tak::tak::tak::tak:

Muminka jeszcze troche musisz sie pomeczyc,ale szybko zleci:tak:i bedziesz tulić maleństwo:-):-):-)jak sie mieszka na nowym miejscu?

Mozi dzieki za info o pralko suszarce

Muminka, ale czas leci!! a dopiero co testowałaś! rany.. nie mogę w to uwierzyć!:szok:

chomiki? chyba coś przegapiłam.. to sztuczne jakieś?

u nas ciepło, choć pochmurno. w sobotę pierwszy raz byliśmy na kasztanach, wczoraj w Poznaniu na Dniach Lwowa, świecie chleba i w kinie, na 'jak ukraść księżyc. nie polecam. efekty 3d takie sobie, film mi się nie podobał. choć Maciek jako że pierwszy raz był na 3d był oczarowany. fajnie było patrzeć jak próbował stworki łapać:-D za to puszczali zapowiedź filmu o żółwiku, cudna animacja, chyba będzie fajna treść, a efekty takie że mnie w fotel wtopiło. na pewnie wybrali najlepsze, ale na ten film będę chciała pójść.

DZIEN DOBRY
Muminka fajnieze jestes, termin porodu blisko,... szybko to zlecialo.

iwonka a duzo zabawy jestz tymi chomikami?? oliwia tez go keidys chciala, ale jakos jej przeszlo. wiemze tam sporo akcesoriow mozna dokupic ale ceny tez fajne.

my wcozraj na spacerze byysmy, mala sie wyszalala w aprku.

Witam kobietki!!
melduję sie że u mnie oki!!
dzisiaj akcja kładzenia buraczków;-);-);-) więc będę nieobecna!
mężuś już na ogrodzie u teściów szykuje palenisko do ugotowania kotła buraków,ja powieszę pranko i zmykam do pomocy:-)!
jutro sie odezw z rana:-D!
pozdrawiam

reklama
Iwonka Juli tez sie te chomiki podobaja...ale ceny tez sa dosc spore...szczegolnie za akcesoria...:-(co mi sie nie podoba;-):-) napisz jak sie chomiki sprawuja:sorry:dziewczyny pewnie zachwycone co:sorry:

w końcu fajna pogoda:-)

a my zajadamy krowki:-)

Do góry