reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Agatulka nie wiem jak to wytrzymujesz.... ja dzis mam juz dosc, bol w nocy wybija mnie ze spania. obstawiam zle dobrane tabletki anty bo cisneinei meirzylam i mam dobre. zoabczymy odstawie tabletki i umowie sie na wizyte u gina.

reklama
Dziewczyny sorry że tu zapytam,ale czy mozliwe że skladnikami ciasta ze śliwkami było tylko
10 łyzek mąki,10 łyżek cukru,10łyzek oleju i 2 łyzeczki proszku do pieczenia? Bez jaj?????

myślę, że to take kruche ma być, a ze śliwki sok puszczą to będzie miekkie:) gdyby nie bylo owoców albo byloby ich malo to można dodać żóltko. smacznego:-)

ehhh cóz to za pogoda-zimno,leje,wręcz ciemno od tych chmur:crazy:
moje szkraby juz w domku-wcinają pierożki:tak: a z racji że to raczej wybredne dzieci co do jadłospisu i jedzą to co lubią pierożki są miłą odmianą-ruskie co prawda ale zawsze to coś innego bo już na kurczaka,placki ziemniaczane czy pomidorówkę to patrzeć nie mogę;-)!!

no a poza tym to nic nowego!
miłego dzionka-popołudnia właściwie!

Agatulka nie wiem jak to wytrzymujesz.... ja dzis mam juz dosc, bol w nocy wybija mnie ze spania. obstawiam zle dobrane tabletki anty bo cisneinei meirzylam i mam dobre. zoabczymy odstawie tabletki i umowie sie na wizyte u gina.

daje radę bo co innego mnie czeka
co do anty to była pierwsza myśl mojego lekarza ale od lutego bodajrze nie biorę anty a bóle sa nadal i sprawdziłam na żywca na pomorzu zerooo wiec niestety chyba klimat tutejszy mi nie pasuje

Iwonka ja robiłam ostatnio ze śliwek na maślance dobre wyszło hmm maślanka w lodówce jest

Witam zapracowane mamuśki!!
ja tylko na chwilkę przywitać sie;-)!
co dobrego??

u ans oki!
mężuś w pracy,szkraby w szkole więc ja chwilowo odpoczywam!
zaraz zagniotę ciasto na ciasteczka-bo jak wrócą moje szkrabeczki to jesteśmy umówieni na wielkie wypieki;-)!!
dzisiaj w nocy przyjedzie moja siostra z mężem i dzieciaczkami:tak::tak::tak: tak sie cieszę!!niespodziewanie nadarzyła sie im okazja bo szwagier przyjeżdża w moje rejony po coś tam wiec i oni sie zabiorą i spędzimy razem weekend!!z racji tego że dzieli nas niemal 450 km to każda okazja do spotkania to święto:-):-):-)-i moje szkraby sa wniebowzięte - bo przyjedzie kuzynostwo za którym przepadają!!
ehh ale sie rozpisałam:rofl2:

pozdrawiam i miłego weekendu życzę-mój na pewno będzie udany:-D

Witam.:-)
Mają wasze dzieciaczki te chomiki z reklamy
Moje to aż piszcza za tym,i tak myśle czy im kupic czy nie...:sorry2:

Acha ,wczoraj byłam w sklepie kupić kilka rzeczy do wyprawki przedszkolnej jak farby,kredki itd i wiecie że połowy nie kupiłam ,bo nie ma.:sorry2: Nie ma nozyczek,kleju w tubkach,farb w tubkach,kredek zwykłych bambino... więc do tej kwoty co wyliczyłam 630 jeszcze trzeba dodać wydatek na te właśnie rzeczy:crazy:
Atfk to szykuje sie super weekend:tak::tak::-) a ciasteczka robicie z przepisu który wrzuciłaś na wątek kulinarny???

Agatulka jak nie ma tego przepisu na twoje ciasto ze sliwkami to podaj jak możesz ;-) ja bym chciała takie normalne wysokie ciasto z owocami bo to co wczoraj zrobiłam to jest na kruszonce,raczej taki placek a śliwki kwaśne jak cholera

Ostatnia edycja:
Witam zapracowane mamuśki!!
ja tylko na chwilkę przywitać sie;-)!
co dobrego??

u ans oki!
mężuś w pracy,szkraby w szkole więc ja chwilowo odpoczywam!
zaraz zagniotę ciasto na ciasteczka-bo jak wrócą moje szkrabeczki to jesteśmy umówieni na wielkie wypieki;-)!!
dzisiaj w nocy przyjedzie moja siostra z mężem i dzieciaczkami:tak::tak::tak: tak sie cieszę!!niespodziewanie nadarzyła sie im okazja bo szwagier przyjeżdża w moje rejony po coś tam wiec i oni sie zabiorą i spędzimy razem weekend!!z racji tego że dzieli nas niemal 450 km to każda okazja do spotkania to święto:-):-):-)-i moje szkraby sa wniebowzięte - bo przyjedzie kuzynostwo za którym przepadają!!
ehh ale sie rozpisałam:rofl2:

pozdrawiam i miłego weekendu życzę-mój na pewno będzie udany:-D

Aguś jejku ale widac was łaczy wież rodzinna ciekawe czy mi sie uda odbudowac moją wież choć z bratem bo z nim było zawsze najlepiej

Witam.:-)
Mają wasze dzieciaczki te chomiki z reklamy
Moje to aż piszcza za tym,i tak myśle czy im kupic czy nie...:sorry2:

Acha ,wczoraj byłam w sklepie kupić kilka rzeczy do wyprawki przedszkolnej jak farby,kredki itd i wiecie że połowy nie kupiłam ,bo nie ma.:sorry2: Nie ma nozyczek,kleju w tubkach,farb w tubkach,kredek zwykłych bambino... więc do tej kwoty co wyliczyłam 630 jeszcze trzeba dodać wydatek na te właśnie rzeczy:crazy:
Atfk to szykuje sie super weekend:tak::tak::-) a ciasteczka robicie z przepisu który wrzuciłaś na wątek kulinarny???

Agatulka jak nie ma tego przepisu na twoje ciasto ze sliwkami to podaj jak możesz ;-) ja bym chciała takie normalne wysokie ciasto z owocami bo to co wczoraj zrobiłam to jest na kruszonce,raczej taki placek a śliwki kwaśne jak cholera

dzis bede robić te ciasto zobaczymy jakie wyjdzie kiedyś robiłam i nei było bardzo niskie

u nas ogladacze przychodzą i wychodza ale od wczoraj ejst nadzieja 2 potencjalnych kupców jest zainteresowanych dzis wieczorem ejdni maja dać znać była teraz córka dla które ma być te mieszkanko wiec moze w koncu sie uda

reklama
agatulka trzymam kciuki zeby sie udalo i kupili wasze mieszkanko :-),a jak sprzedacie to od razu sie wyprowadzacie?

u nas nic ciekawego,pogoda poplatana,raz pada,raz swieci slonce,cisnienie tak skacze,ze az mnie glowa boli,do tego jeszcze zaczynaja mi dretwiec dlonie,chyba bede musiala odwiedzic lekarza..jak ja tego nie lubie,ale jak mus to mus.
chcialam jeszcze cos napisac,ale zgubilam watek..:sorry2:

Do góry