reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam.U nas zimno na dworzu ,w domu zimno tez! Dziś w kominku napalimy:sorry2:Pojutrze przedszkole się zaczyna,mbedzie troche spokoju w domu ;-) Tatuś bedzie woził córcie autem bo to na inna dzielnice a my nadal jeszcze nie wróciliśmy do swojego mieszkania.

Madlen tobie też gratki za angielski:tak:

U was w 3 grupach przedszkolnych dzieci mają leżakowanie?

reklama
hello:-)

Iwonka u nas lezakuja tylko 3 latki-maluszki:tak:w przedszkolu:-)

jeju jakos dziwnie sie tak przestawic..jeszcze tydzien temu wracalismy pozno w nocy i temperatura byla 24 st a dzisiaj w nocy spasc miala do 8:szok:idzie jesien...czuc ja w powietrzu...ja mam tylko nadzieje ze skoro pada to grzybki beda:tak:

dziewczyny moze pomozecie...Juli schodzi skora ze stóp :confused:tak dziwnie sie luszczy...chodzimy na basen ale na grzybice to nie wyglada i niewiem czy smarowanie -natluszczanie pomoze czy bedzie trzeba pojsc do lekarza:sorry2:nie boli,nie swedzi..kurcze co to moze byc:sorry2::confused:

Madlen
super ze Egzamin juz za Toba zaliczony:-):tak::-)fajnie ze dalej idziesz do przodu:-)ze Ci sie chce dalej cos robic....super:tak::-):tak:

Ostatnia edycja:
Joanna mojej tez schodziłą skora na stopach,teraz już jest ok ale ona pływała tylko w basenie ogródkowym.;-)Teraz sie nie kąpie już i skóra sie nie łuszczy:tak:

Madlen tak,nie skonczony bo tam schło i schło,teraz ma ekipa wejsc na dnich na wykończeniówke i bedzie po wszystkim:tak::sorry2:

Joanna mojej tez schodziłą skora na stopach,teraz już jest ok ale ona pływała tylko w basenie ogródkowym.;-)Teraz sie nie kąpie już i skóra sie nie łuszczy:tak:

Iwonka
dzieki ...tez mam nadzieje ze to od wody bo gdyby jakis grzyb sie przypaletal to by swedzialo,bolalo chyba co? a moze za dlugo w wodzie siedzi jak jestesmy na basenie i zluszcza sie naskorek...albo od ozonowanej wody tak ma..sama niewiem...

a na kiedy przewidujecie powrot do domku?

witam i ja z kawką. dziś późną, bo od rana byłam u gina, na poczcie dowiedzieć się że wszelkie awizowane przesyłki odesłali do nadawców, a potem jeszcze trzeba iść młodemu spodnie szukać do przedszkola.

ja też jak madlen cieszę się z jesieni. najpiękniejsza pora roku, i najcieplejsza. może nie za oknem, ale zbliża ludzi, i nic nie zastąpi wieczorów z książką, gorącą czekoladą, przy kominku.. no, może te wieczory z dobrym winem jeszcze;-)

iwonka
, u nas maluchy leżakują, 4latki mają czas odpoczynku, więc mieli w przedszkolu koce i poduszki, pani im czytała wtedy bajki, muzykę puszczała, kto zasnął mógł spać. ale 5latki już nie mają chyba takiej formy odpoczynku.

Joanna
, mi się to też od czasu do czasu zdarza, taki kłopot ze skórą. nie wiem od czego to, trwa dzień, dwa, mija po dobrym natłuszczeniu. grzyb to nie jest, dermatolog uznał że wrażliwa skóra i taki jej urok. dawno nie miałam takiej atrakcji, ale chyba jakoś wiosną..? w każdym razie nie sądzę by to było coś groźnego, ale zawsze warto się przejść. koleżanka np. złapała grzybicę od pieniędzy, bo pracuje przy kasie.

Hejka! Zagladam dac znac ze zyje, ale humor jakis nie tego i troszke musze o zdrowie zadbac bo jakby ostatnio sie mi wszytko rozregolowuje ale to chyba nerwy i stres. Trzeba chyba jakas melise zakupic.

Pozdrawiam wszyskie!!!

Witam wszystkich mam takie pytanko jestem mamą 5 letniego chłopca i ostatnio przyłapałam go jak zakładał mój biustonosz. Nie robiłam z tego afery bo co mam dziecko stresować ale mimo to widziałm że był bardzo zawstydzony. Wczoraj też mu się to zdarzyło ale tym razem robił to pod kołdrą i założył koszulkę. Dodam że moje piersi widział dość często bo mam też drugie dziecko które karmię piersią. Zastanawiam się czy takie zachowanie wynika z zainteresowa budową ciała obu płci czy może to coś innego. Może p[owinnam kupić jakąś mądrą książkę i zrobić lekcję poglądową na temat chłopców i dziewczynek? Macie jakiś pomysł?

reklama
Kamilkar moim zdanie to zainteresowanie czesciami ciala,ale mozesz zapytac podiatre nic nie zaszkodzi

jutro 1 wrzesnia mloda idzie do nowego przedszkola,ja zebranie popoludniu
chcialam isc za jakims zakupami,kuppic malej cos na gimnastyke czy jakies rajtki,bo wyrosla,a tu pada masakra,a auta nie mam

dziewczyna macie wszystko dla dzieci?????

Do góry