reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dlaczego tak jest...

Hejka moje kochane Bebaby!!! Usprawiedliwiam sie lenistwem ze dlugo mnie niebylo ale zagladalam co jakis czas.Widze kilka nowych mam i serdecznie sie z wami witam. Tagze zapraszam do pisania jak to juz inne kobietki tutaj pewnie zrobily! U nas wszystko super chociasz brzuchol mi strasznie ciazy. No ale wpadam czsem na pazdziernikowki i wiem ze sama niejestem ;) Jutro do Gina i bedzie morze tym razem fotka 3D bo 2 tyg temu sie nieudalo. Od kilku dni twardy mam brzuch i ... krocze mnie boli jagbym juz rodzic miala! Jutro wykukamy czy wszystko okey. Po zatym duzo spie wiec na kompa czyli i na was za duzo czasu niema. Kukam czasem na klase wiec wiem co u niektorych z was sie dzieje.Teraz lece na zamkniety poczytac bo tam lepiej posegrgowane superwarzne wydarzenia :))) I stawie fotke z brzuskiem moim :) Buziaki kochane!!!

reklama
witam znad kawki. od rana lało, teraz niby słonko, ale mam nadzieję dziś na deszczową pogodę, bo taką uwielbiam:-D choć jak po 9.00 rano zobaczyłam na termometrze tylko 11 stopni to się nieco zdziwiłam.. a co u was kobitki?

Muminka, ty się nie spiesz z porodem! mów co lekarz na to.

Datkap, na co się szczepicie w ilościach hurtowych?;-)

Anna
, zgadzam się - mieszkanko fantastyczne! pewnie równie fantastycznie się w nim mieszka:-D

Joanna, cieszę się że muza się spodobała:-D

gosiu, pisz co tam w wielkim świecie, myślałam, że zniknęłaś na dobre!

a ja wracam do pracy, bleeee...

Witam kobietki! :-):-):-):-)
Remont stoi w miejscu,bo nadal schną sciany po awarii.Ale najwwżniejsze że znalazłam kawale miejsca w domu gdzie teraz mieszkamy i działa mi tu internet!!!:tak::-):-):-) a ja tryle czasu sie meczyłam bez niego:wściekła/y:.No nic,.
Na wakacje mnie pojechaliśmy ze wzgledu na wieksze kosztu remontu a kwatery mieliśy zarezerwowane od 21 lipca do 1 a tu patrzcie jaka pogoda:szok: normalnie szok,tak chłodno i deszczowo ze nic nie straciliśmy:-) pojedziemy w sierpniu sobie gdzies lub we wrsesniu .A może do Pragi do mojej mamy skoczymy;-)
Gosia fajnie że sie odezwałaś:tak::tak::tak:
Witam także nowe mamy :tak:
A reszte serdecznie pozdrawiam!

Boszzzzzze co za tragedia,to jest straszne:-:)-:)-:)-(.Biegam po forum i takie wiesci smutne o naszej forumowiczce:no::no::no::no::no::no:
[*]

Szczepiliśmy się na Błonnica, tężec, krztusiec - to jedno, polio - drugie

naja na formum od rana jest głośno Pati26 nasz klubowiczka zgineła wczoraj w wypadku samochodowym była w 7-8 miesiącu ciąży.

Datkap, już trafiłam na tę informację wcześniej.. rano jeszcze jej nie widziałam, ale później niestety.. aż się wierzyć nie chce. ogromna tragedia.

szczepionkę w tym zestawie już mamy zaliczoną, zapomniałam nawet że tyle tego w jednym było.

u nas popołudnie częściowo przy pracy, częściowo w ogrodzie. jakoś tak.. ciągle wraca mi na myśl Pati.

My wczoraj południu zaliczyliśmy spacer bo maż wrócił z delegacji. A dziś znowu pada:( mielismy jutro w planach Wesołe miasteczko ale jak bedzie taka pogoda to nic z tego niewyjdzie. Od kilku dni nie mam siły pracować, i się obijam, troche roboty zrzuciłam na praktykana:) od czegoś przecież są:). A ja was czytam:)

a u nas lało całą noc, a teraz znów piękne słonko. wolałabym deszcz, bo ładna pogoda niejako zmusza do tego, żeby wyjść z domu, deszcz usprawiedliwia siedzenie w nim. a ja akurat na żadne spacery nie mam najmniejszej ochoty. i też praca nade mną wisi..

Datkap, dobrze masz z praktykantem:-D i faktycznie, niech się uczy;-) a można wiedzieć czym się w ogóle zajmujesz?

reklama
Do góry