Hejka moje kochane Bebaby!!! Usprawiedliwiam sie lenistwem ze dlugo mnie niebylo ale zagladalam co jakis czas.Widze kilka nowych mam i serdecznie sie z wami witam. Tagze zapraszam do pisania jak to juz inne kobietki tutaj pewnie zrobily! U nas wszystko super chociasz brzuchol mi strasznie ciazy. No ale wpadam czsem na pazdziernikowki i wiem ze sama niejestem Jutro do Gina i bedzie morze tym razem fotka 3D bo 2 tyg temu sie nieudalo. Od kilku dni twardy mam brzuch i ... krocze mnie boli jagbym juz rodzic miala! Jutro wykukamy czy wszystko okey. Po zatym duzo spie wiec na kompa czyli i na was za duzo czasu niema. Kukam czasem na klase wiec wiem co u niektorych z was sie dzieje.Teraz lece na zamkniety poczytac bo tam lepiej posegrgowane superwarzne wydarzenia )) I stawie fotke z brzuskiem moim Buziaki kochane!!!
reklama
naja
Fan(ka)
witam znad kawki. od rana lało, teraz niby słonko, ale mam nadzieję dziś na deszczową pogodę, bo taką uwielbiam choć jak po 9.00 rano zobaczyłam na termometrze tylko 11 stopni to się nieco zdziwiłam.. a co u was kobitki?
Muminka, ty się nie spiesz z porodem! mów co lekarz na to.
Datkap, na co się szczepicie w ilościach hurtowych?;-)
Anna, zgadzam się - mieszkanko fantastyczne! pewnie równie fantastycznie się w nim mieszka
Joanna, cieszę się że muza się spodobała
gosiu, pisz co tam w wielkim świecie, myślałam, że zniknęłaś na dobre!
a ja wracam do pracy, bleeee...
Muminka, ty się nie spiesz z porodem! mów co lekarz na to.
Datkap, na co się szczepicie w ilościach hurtowych?;-)
Anna, zgadzam się - mieszkanko fantastyczne! pewnie równie fantastycznie się w nim mieszka
Joanna, cieszę się że muza się spodobała
gosiu, pisz co tam w wielkim świecie, myślałam, że zniknęłaś na dobre!
a ja wracam do pracy, bleeee...
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam kobietki! :-):-):-):-)
Remont stoi w miejscu,bo nadal schną sciany po awarii.Ale najwwżniejsze że znalazłam kawale miejsca w domu gdzie teraz mieszkamy i działa mi tu internet!!!:-):-):-) a ja tryle czasu sie meczyłam bez niego.No nic,.
Na wakacje mnie pojechaliśmy ze wzgledu na wieksze kosztu remontu a kwatery mieliśy zarezerwowane od 21 lipca do 1 a tu patrzcie jaka pogoda normalnie szok,tak chłodno i deszczowo ze nic nie straciliśmy:-) pojedziemy w sierpniu sobie gdzies lub we wrsesniu .A może do Pragi do mojej mamy skoczymy;-)
Gosia fajnie że sie odezwałaś
Witam także nowe mamy
A reszte serdecznie pozdrawiam!
Remont stoi w miejscu,bo nadal schną sciany po awarii.Ale najwwżniejsze że znalazłam kawale miejsca w domu gdzie teraz mieszkamy i działa mi tu internet!!!:-):-):-) a ja tryle czasu sie meczyłam bez niego.No nic,.
Na wakacje mnie pojechaliśmy ze wzgledu na wieksze kosztu remontu a kwatery mieliśy zarezerwowane od 21 lipca do 1 a tu patrzcie jaka pogoda normalnie szok,tak chłodno i deszczowo ze nic nie straciliśmy:-) pojedziemy w sierpniu sobie gdzies lub we wrsesniu .A może do Pragi do mojej mamy skoczymy;-)
Gosia fajnie że sie odezwałaś
Witam także nowe mamy
A reszte serdecznie pozdrawiam!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Boszzzzzze co za tragedia,to jest straszne:----(.Biegam po forum i takie wiesci smutne o naszej forumowiczce
[*]
[*]
naja
Fan(ka)
Datkap, już trafiłam na tę informację wcześniej.. rano jeszcze jej nie widziałam, ale później niestety.. aż się wierzyć nie chce. ogromna tragedia.
szczepionkę w tym zestawie już mamy zaliczoną, zapomniałam nawet że tyle tego w jednym było.
u nas popołudnie częściowo przy pracy, częściowo w ogrodzie. jakoś tak.. ciągle wraca mi na myśl Pati.
szczepionkę w tym zestawie już mamy zaliczoną, zapomniałam nawet że tyle tego w jednym było.
u nas popołudnie częściowo przy pracy, częściowo w ogrodzie. jakoś tak.. ciągle wraca mi na myśl Pati.
My wczoraj południu zaliczyliśmy spacer bo maż wrócił z delegacji. A dziś znowu pada mielismy jutro w planach Wesołe miasteczko ale jak bedzie taka pogoda to nic z tego niewyjdzie. Od kilku dni nie mam siły pracować, i się obijam, troche roboty zrzuciłam na praktykana od czegoś przecież są. A ja was czytam
naja
Fan(ka)
a u nas lało całą noc, a teraz znów piękne słonko. wolałabym deszcz, bo ładna pogoda niejako zmusza do tego, żeby wyjść z domu, deszcz usprawiedliwia siedzenie w nim. a ja akurat na żadne spacery nie mam najmniejszej ochoty. i też praca nade mną wisi..
Datkap, dobrze masz z praktykantem i faktycznie, niech się uczy;-) a można wiedzieć czym się w ogóle zajmujesz?
Datkap, dobrze masz z praktykantem i faktycznie, niech się uczy;-) a można wiedzieć czym się w ogóle zajmujesz?
reklama
Podziel się: