reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Witam kobietki!!!
ehhh jakos czasu brak na neta!!
mam tradycyjnie zjazd rodzenstwa-po kolei sie zjeżdżają i wiecie...korzystamy z chwil które mozemy spedzic razem:-):-):-)...a tych "razów" w roku jest niewiele wiec wybaczcie!!pocieszam sie ze kobietki sie urlopuja wiec nie bede musiała za wiele nadrabiać;-)!!
pozdrawiam cieplutko!!!

evelinka witaj!!jak Twoje misiaczki???
pokaż jakies foto nowe naszego:-D Matiego!!pewnie facio nie do poznania!!

aniu mój Fifi też ostatnio tak daje czadu:szok::szok::szok:,ze mi rece opadaja!!jakis diabeł w niego wstapił-nie to dziecko!niemal codziennie z nim walczymy...bo COŚ:no::no::no:!!Mam nadzieje ze szybko mu sie odmieni i znów bedzie grzeczny jak zwykle!ehhhh

Też jestem mamusią, prawie 4 latki, ale już na wyrost tu piszę, bo w niższej grupie wiekowej ;) zaraz będzie za stara... Hehe... nie czytałam całgo wątku- przyznam się. Ale dołączę chętnie do Was- tym bardziej, że w pacy mam czas pisać :p

Witam,tez wpadam sie zameldować.U nas z tym remontem ciagle coś,a tak poza tym ciagle gdzies je zdzimy albo mamy gosc ,grill te sprawy i tak mało co klikam na BB.

Kupiłam wczoraj sobie piekarnik z płytą do zabudowy za całe 350zl:-pWhirpoola z pełnymi funkcjami i na gwarancji jeszcze ponad rok w kolorze INOX. Mam teraz też plyte tu w domku teraz gdzie mieszkamy na czas remontu ale kupowałam dawno już to i do tego to jest na siłe a tam w moim mieszkaniu nie ma jej i nie bede jej zakłądac a ta co kupiłam wczoraj jest na 230V wiec super:tak::tak::tak:
Zastanawiam sie na lodowka do zabudowy ale nie wiem jak to sie sprawuje.... a ktoś zwykła lodówke przerabiał na taką do zabudowy? Bo ponoc tez można.....

Poza tym u nas ok,i dziewczyny tez moje niegrzeczne i dają mi w kość:sorry:

M&D witaj i klikaj z nami :-)

witam nową mamę i zapraszamy:tak: swoją drogą fajną masz pracę:-D napisz coś więcej o was i zaglądaj tu jak najczęściej, choć faktycznie, zastój u nas..

też mało bywam, bo utknęłam nad solidną robotą i siedzę nad nią dosłownie całymi dniami. wcozraj zaczęłam o 10.00 rano, skończyłam o 3.00 w nocy. z przerwą na jedzenie i wyjście na pocztę. i spacer z psem. w sumie jakieś 2 godziny wolne, a tak non stop pisanie.. ale widzę światełko w tunelu, chyba skończyłam z grubsza, teraz wygładzić wszystko i już. a celem odpoczynku jedziemy zaraz do mimimki na kawę z młodym. leje u nas równo, z przyjemnością gdzieś posiedzę, gdzie jest czysto, bo u nas z kolei remont z domu. malarze się snują, ojciec coś kuje.. obłęd.

iwonka, my mamy małą lodówkę podblatową, a w piwnicy stoi duża, normalna, więc nie doradzę, nie wiem jak zabudowana się sprawdza.

evelinka, a wy po wakacjach, przed..? gdzieś w ogóle wybieracie się z chłopakami?

atfk, jak ja ci tej rodzinki zazdroszczę.. u mnie to szkoda gadać:sorry:

Aniu, chyba tego nie zrobiłam, więc spóźnione, ale najlepsze życzenia!

Hej,pusto tu.....
Naja u Ciebie wczoraj padało a u mnie upał i słońce.. dzis za to pochmurno mamy i trochę odsapnąc można....
Miałam dziś okropne sny że szok:szok::szok::szok::no::no::no: ide po kawusie ,kto sie przyłączy?

iwonka, nie szczuj kawą, bo nawet nie mam jak zrobić:baffled: uwięziona w pokoju młodego przez malowanie cieszę się że mój ojciec router kupił:-p

u nas niby chmury, ale słońce wyłazi i jest gorąco i parno. okropność.

na snach się kompletnie nie znam. karty tak, sny nie:-D

No widzisz,a ja az sie boje spojrzec z sennik...... choć i tak nie wierze w to.Sniły mi sie dziś 3 osoby które nie żyja,(babcia,tata,sasiad) i krew i bicie,że ja byłam napadnieta ale to w drugiej czesci snu nie połączonym z tymi zmarłymi:sorry: niezle co?:szok::szok::szok:
Nie masz czajnika bezprzewodowego? Proszę mała kawusie
phpThumb.php

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki za kawkę:-D czajnik mam, tylko ja nie mam jak do kuchni się dostać póki co;-)

zasłuchałam się nieco i posmuciłam.. czasem trzeba.

[video=youtube;js3Jqkp9tLo]http://www.youtube.com/watch?v=js3Jqkp9tLo&feature=related[/video]

Do góry