reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dlaczego tak jest...

zdrowka dla Maksa,zeby tylko nie rozlozyl ci sie na sam wyjazd.na temat wycinania migdalkow ja nie mam pojecia,a myslisz ze on moze byc zapodaczem wirusow,czy ci lekarz tak powiedzial?
agatulka ja stresa bede miala zawsze przed lotem,chyba nigdy sie go nie pozbede,a juz szczegolnie jak slysze o spadajacych samolotach..tak jak malo sie modle,to w samolocie odmawiam wszystkie zdrowaski.zeby tak moznabylo przeskoczyc czas i byc juz na miejscu.a wy na dlugo jedziecie nad morze?

lekarka ostatnio powiedziała że migdał mozeeeee byc źródłem chorób i infekcji częstych gardla zobaczymy na razie nie ma decyzji o migdałku ale kazda infekcja gardłą go pewnie zblliża do takiej rozmowy
a my jedziemy na chyba 10 dni wiem ze tescie wracaja jakos szybciej ale my chyab wrócimy ze znajomymi bo jada 2 duze auta wiec nie powinno byc problemu

reklama
agatulka no i super,jak masz mozliwosc zostac dluzej,warto z tego skorzystac,jod jest potrzebny ;-),zycze w takim razie ladnej pogody i wypoczynku.ja to tesknie za lasem,ale nie wiem czy bedzie mozna wejsc,bo jak byly takie upaly,to na pewno byl zakaz.ale jak bedzie mozna wchodzic do lasu,to mamy w planach isc na grzybki,bo juz za nami chodzi jajecznica z cebulka i grzybkami..mniam,no i w ogole tesknie za Polska,niby mnie tam nie ciagnie,ale kurka im blizej wyjazdu,to juz chcialabym tam byc,tym bardziej ze nie bylo nas tam rok czasu..

Ja mam podobnie chciałam sie wyprowadzic a teraz tak tęskno mi ze bym wróciła w jeden dzien tak mi smutno i żal

to jest osrodek wypoczynkowy w którym będziemy przebywać

Czymanowo - galeria zdjęć

czyli jak widac las i jezioro w okół

te 3 duże domki sa nowe ale od zawsze te małe drewniane były i sa
szukam foty z okolic wioseczki heheheheh

tak co roku mój tato witał Krakowiaków hehehheh

DSC00085.jpg

Madlen coś specjalnie dla Ciebie

DSC03001.jpgDSC03143.jpg

Ostatnia edycja:
agatulka super tam jest!!!wlasnie za takim czyms tesknie,pole,las,woda.:tak:zamiast warkot samochodow,slychac spiew ptakow.my tez zaraz jak przylecimy to nastepnego dnia jedziemy na wioske,w miescie bede tylko wtedy,jak bedzie to konieczne,a tak to caly nasz pobyt spedzimy na wsi.

wow agatulka jakie grzybki,teraz zauwazylam,dzieki ;-)na takie to ja nie licze,ale chociaz troche bym chciala,tak zeby bylo do jajeczniczki i troche ususzyc do bogosiku,my to w ogole uwielbiamy lazic po lesie,bardziej wolimy wiejski spokoj niz miejski gwar.

zdjecia nie sa tylko z tej miejscowosci gdzie jedziemy,ale nie moge znalesc czegos innego,ale ogolnie tam tak wyglada..lasy,pola i woda:tak:

a ja kobitki tylko się witam i zmykam na kilka dni. wczoraj mi odbiło, uznałam że stęskniłam się za Lwowem i jadę z Maćkiem na 3, 4 dni:-D tak więc lecę się pakować, nas właściwie, i jak wrócę odezwę się. miłego tygodnia:tak:

reklama
wpadam na chwile pozegnac sie z wami,bo nie bedzie mnie teraz przez caly miesiac,nie wiem czy sie na ten wyjazd cieszyc,czy smucic...ale to juz jutro,trzymajcie za mnie kciuki,zeby wszystko bylo dobrze i ze jak wroce to bede mogla wam napisac,ze mialam fajne wakacje:tak:;-).jak bede miala dostep do neta,to zajrze do was i cos skrobne, a jak nie,to do uslyszenia/napisania za miesiac,trzymajcie sie cieplutko,pa:-)

Do góry