reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Jadzka Witaj :-) ja mam darmowe programy z netu :tak:
Ten jest bardzo łatwy,tylko potrzebne w nim polączenie z netem i mozna ladnie wlasnie zrobić zdjecie i np pokazac na bb swój projekt:-p;-)tak jak ja to zrobiłam.
Power NET+ 2.0.8.2 dla Windows - dobreprogramy

Jeszcze taki Sweet Home 3D 2.5 dla Windows - dobreprogramy

oraz na stronie IKEA jest program do sciagniecia:tak:

Agatulka nie wiem czemu nie widzisz zdjęć,inni widzą.

No a ja sie zdrzemnełam z Klaudia razem i czuję sie wiele leoiej,choć i tak sapć jeszcze bym poszła.Ta pogoda tak chyba wpływa bo pada i pada,ciemno.

ja tez nie wiemmm czemu tylko Ja ichnei widzę za co dostałąm kare ??????

Witam!
Nie wiem czy pisalam na tym watku ze staramy sie o czwartego maluszka...ale dzis dostalam @. I tyle w tym temacie. Nic sprobujemy za miesiac.

Strunia witaj! Napisz cos o sobie i dzieciach/cku ? ;-) Bolu plecow wspolczuje!

Agatulka jeden nie lubi cyferek a drugi gotowac :-D :tak:

Atfk jesli Ty uwazasz ze wszystko OK to napewno dobrze poszlo. Czekamy na wyniki! A co do piwa to sie wlasnie zastanawialam gdzie je pilas w miejcu publicznym, czy jako kierowca :-D

Iwona u nas w pomieszczeniu 4m na 4m gdzie mamy kuchnie na jednej scianie sa schody, na drugiej okno, a na pozostalych dwoch drzwi. Na 2,30m na 2,10 wygospodarowalismy cos takiego

Pozdrawiam i zagladne wieczorem

Zuza rewelacyjna ta waszakuchnia
nasza jest przechodnia ślepa z małym oknem na pokój ze tak powiem oknem bo w scianie jest murek od dołu do połowy wysokości i smeije sie ze to moje okno kuchenne
próbuje zmaglowac męza by zamienić i pokoje i wywalić ten murek i otworzyć kuchnei na pokój ale w chwili obecnej nei wiemy ile tu pomieszkamy wiec odpuszczam

Witam nowa mamusie

Jeny Naja to fakt neidawno same odbieraliśmy świadectwa ja pikole a teraz dzieci juz mamy kurcze jak ten czas leci

reklama
mamo Julci, witam i na tym wątku:tak::-D a staruszka z ciebie taka jak i ze mnie, no wiesz co..;-) ja tam mam ogromny dystans do siebie i własnych zmarszczek. fajne są i jedyny kłopot w tym, że kremy jakby coraz to inne trzeba kupować;-) ale faktem jest że zmienia się z latami podejście do pewnych spraw i to co kiedyś mnie śmieszyło, te rozterki znajomych, dziś już rozumiem:-D

strunia, a ciebie to tak nagle dopadło, czy to jakoś się ciągnie, te problemy z kręgosłupem? kurcze, nieciekawie brzmi..

agatulka, ja tam mimo wszystko mam zamiar wieczorem uczcić w babskim gronie początek wakacji:-D

mamo Julci, witam i na tym wątku:tak::-D a staruszka z ciebie taka jak i ze mnie, no wiesz co..;-) ja tam mam ogromny dystans do siebie i własnych zmarszczek. fajne są i jedyny kłopot w tym, że kremy jakby coraz to inne trzeba kupować;-) ale faktem jest że zmienia się z latami podejście do pewnych spraw i to co kiedyś mnie śmieszyło, te rozterki znajomych, dziś już rozumiem:-D

strunia, a ciebie to tak nagle dopadło, czy to jakoś się ciągnie, te problemy z kręgosłupem? kurcze, nieciekawie brzmi..

agatulka, ja tam mimo wszystko mam zamiar wieczorem uczcić w babskim gronie początek wakacji:-D

kurcze a mi przyjdzie być w pracy wieczorem wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kochana skąd ja to znam.Czasami nawet nie mogę na siebie patrzeć w lustro...Powiem tylko,że szkoda,że nie można cofnąć czasu.Co do kremów to też mam problem.Co raz to jakiś nowy,ale one tylko tuszują nasze zmarszczki.Najważniejsze,że na duszy człowiek młody...hehehe.

duchem to ja wciąż mam 16 lat:-D mam nadzieję, ze w tym wypadku się nie zestarzeję;-) a kremy kupuję jak juz tu kiedyś pisałyśmy z ziaji, tanie, i wierzę że skuteczne, nie szaleję po drogeriach:-D

agatulka
, ale po pracy.. trzeba rok szkolny zakończyć godnie;-)

Naja ja też jestem jak małolatka...Słyszałam , że na z,marszczki najlepsze jest żelazko tylko z dobrym teflonem-żeby nie przywierało...:-D

z teflonem hehehe dobreee dobreeee

Naju o tak godnie uczcić coś czuje ze godnie to ja komara podusze hehehhehehehe

no ja sie biorę za nalesniki dzis obiad na słodko z czekolada a co tam szaleństwo męzowi zrobię tylko kilka z beszamelem szyka i ser bo mówi ze nalesniki zje na deser :pP pasibrzuch jeden

no pomysł niezły, może zainwestuje w nowe żelazko:-D

poprawiłam studentom prace, napisałam dwa oficjalne pisemka, muszę teraz iść je wysłać, i po młodego. ostatni dzień przed wakacjami w przedszkolu dobiega końca.. a ja czuję się jakaś zdechła. trochę jak przeziębiona, trochę niewyspana, a poza tym ledwo łażę po wcozraj tak obtarłam stopy że dziś wyglądam jak ofiara wypadku i mam 6 ogromnych plastrów przyklejone:-p a macie jakiś dobry sposób na odciski może?

No co wy z tymi zmarszczkami - kilka jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Ja uważam że zmarszczki to powinnien być obowiązek (no jest w zasadzie), bo w końcu widać czy człowiek przeważnie się uśmiecha czy złości. Hasło dnia: "zmarszczki drogą poznania prawdziwego JA":-D.

A tak na poważnie mam wrażenie że takie prawdziwe życie to gdzieś około 30 dopiero zaczęłam. Chodzi mi o to, że wiem czego chce a czego nie, w czym jestem dobra, znam siebie:-) i coraz bardziej lubie. Dużo takich spraw przychodzi z tzw. wiekiem. Poznanie własnych możliwości, już nie chwytam wszystkiego bo i po co. Doskonale to co warto. Mam wrażenie że u mnie po 30 zrobiło się pewniej, spokojniej i treściwiej. Ważne jest też to co ja myśle o sobie a nie to co inni o mnie gdy miałam 20 lat było totalnie odwrotnie i to było straszne.
No oczywiście z tą harmonią to bez przesady! Są i gorsze chwile:tak:. Ale wychodzi na plus.

A mój kręgosłup tak ma ciągle. Tylko te stany pogorszenia (nazywam to postrzyknięciem) jakoś ostatnio częściej (w tym miesiącu już drugi raz) i mocniej. Oczywiście się rehabilituje, lecze itp. Wczoraj niestety nie doszłam na rehabilitacje ale dziś muszę dać radę. No i ciągle jestem mama karmiąca więc żadne prochy nie wchodzą w gre - i to jest problem bo po prochach wielka ulga.

reklama
no pomysł niezły, może zainwestuje w nowe żelazko:-D

poprawiłam studentom prace, napisałam dwa oficjalne pisemka, muszę teraz iść je wysłać, i po młodego. ostatni dzień przed wakacjami w przedszkolu dobiega końca.. a ja czuję się jakaś zdechła. trochę jak przeziębiona, trochę niewyspana, a poza tym ledwo łażę po wcozraj tak obtarłam stopy że dziś wyglądam jak ofiara wypadku i mam 6 ogromnych plastrów przyklejone:-p a macie jakiś dobry sposób na odciski może?
a to przez te 3 dni czerwca juz nei będzie szedł do przedskzola???
ja mus sobie dzis zamienić środę bo mam na popołudnei a wole na rano i po pracy przyjśc z kwaitkami do pań ze ŻŁobka i przedszkola
odciski jenyy ja nie pomogę bo walcze z ich gorsza wersją odgnioty i w końcu musze do lekarza fachowca iśc bo jzu nei mogę w żadnych butach chodzić a w dodatku mimo że nie nosze wąskich butów to mi strasznie sie poturbował mały palec i ten przed małym w prawej stopie w w pracy mus meic luzniejsze buty by muc chodzic bo uciska daje straszny bul plus deszczów teraz bo chodze w kaloszkach które sa szerokie a co potem wrrrr

Do góry