agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Jadzka Witaj :-) ja mam darmowe programy z netu
Ten jest bardzo łatwy,tylko potrzebne w nim polączenie z netem i mozna ladnie wlasnie zrobić zdjecie i np pokazac na bb swój projekt;-)tak jak ja to zrobiłam.
Power NET+ 2.0.8.2 dla Windows - dobreprogramy
Jeszcze taki Sweet Home 3D 2.5 dla Windows - dobreprogramy
oraz na stronie IKEA jest program do sciagniecia
Agatulka nie wiem czemu nie widzisz zdjęć,inni widzą.
No a ja sie zdrzemnełam z Klaudia razem i czuję sie wiele leoiej,choć i tak sapć jeszcze bym poszła.Ta pogoda tak chyba wpływa bo pada i pada,ciemno.
ja tez nie wiemmm czemu tylko Ja ichnei widzę za co dostałąm kare ??????
Witam!
Nie wiem czy pisalam na tym watku ze staramy sie o czwartego maluszka...ale dzis dostalam @. I tyle w tym temacie. Nic sprobujemy za miesiac.
Strunia witaj! Napisz cos o sobie i dzieciach/cku ? ;-) Bolu plecow wspolczuje!
Agatulka jeden nie lubi cyferek a drugi gotowac
Atfk jesli Ty uwazasz ze wszystko OK to napewno dobrze poszlo. Czekamy na wyniki! A co do piwa to sie wlasnie zastanawialam gdzie je pilas w miejcu publicznym, czy jako kierowca
Iwona u nas w pomieszczeniu 4m na 4m gdzie mamy kuchnie na jednej scianie sa schody, na drugiej okno, a na pozostalych dwoch drzwi. Na 2,30m na 2,10 wygospodarowalismy cos takiego
Pozdrawiam i zagladne wieczorem
Zuza rewelacyjna ta waszakuchnia
nasza jest przechodnia ślepa z małym oknem na pokój ze tak powiem oknem bo w scianie jest murek od dołu do połowy wysokości i smeije sie ze to moje okno kuchenne
próbuje zmaglowac męza by zamienić i pokoje i wywalić ten murek i otworzyć kuchnei na pokój ale w chwili obecnej nei wiemy ile tu pomieszkamy wiec odpuszczam
Witam nowa mamusie
Jeny Naja to fakt neidawno same odbieraliśmy świadectwa ja pikole a teraz dzieci juz mamy kurcze jak ten czas leci