agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Hej,
Dziewczyny,przepraszam,że nie jestem ostatnio na bieżąco,ale musi jeszcze troszkę minąć,by ten rytm dnia nam się ustabilizował.Dzisiaj akurat maluszek był spokojniejszy,ale do tej pory to całymi dniami na cycku wisiał i na wszystko czasu brakowało
Myślę,że mi wybaczycie te chwilowe nieobecności...;-)
kochana pewnie że wybaczymy
wdrażajcie sie w rytmy i pisz czasem co u was ))
anaconda to niezaciekawie teraz masz..wyjazd za niedlugo,a tu dylemat,czy zapisac Maje,czy nie..a bardzo daleko jest to przedszkole od tesciowej,ze maz nie moze jej tam zawozic?..daj znac,jaka decyzje podjelas..i super,ze Majka ucho juz ma zdrowe..oby wszystko przed twoim wyjazdem bylo po twojej mysli,zebys spokojnie mogla pojechac
agatulka i jak po wizycie u dentysty?zabki zdrowe?
moj zabek jak na razie o k,dzisiaj zjadlam ostatnie dawki antybiotyku..i mam nadzieje,ze teraz juz dlugo nie bede musiala nic lykac,bo ilez mozna..jak na razie nie boli i niech tak zostanie.u dentysty nie bylam bo u nasz dzisiaj oberwanie chmury,caly dzien pada..wczoraj mialam ustny egzamin i mysle,ze poszlo dobrze,ale tak do konca nie jestem pewna..za tydzien w poniedzialek mam pisemny..w lipcu chyba beda wyniki,to sie okaze,czy zdalam,czy nie..
Madlen u nas były 4 dziurki tzn teraz sa jeszcze 2 do zrobienei 1 była robiona chyab 3 tyg temu wczoraj kolejna niebieska plomba dana bo innych niz róz i neibeiski brak
nie było lekko bo popłakiwała ale dała radę i potem była zadowolona mała jest bojaźliwa i reaguje płaczem na wsio wiec damy radę
Witam :-):-)
Co do przedszkola i jego odległości od teściowej to jest ponad 30km więc same widzicie, nie chcą to nie będę jej zapisywała niech się sami nią zajmują, ja chciałam ich odciążyć no i osobiście uważam że Maja miałaby ciekawiej niż siedzenie na wsi ale to już nie moja sprawa. W ogóle to im bliżej wyjazdu to ja tym bardziej nerwowa, mąż mnie wkurza, mama za uszami gdera i całe szczęście że już dzisiaj wyjeżdża bo mi spokój potrzebny
Iwonka jak tam u was sytuacja powodziowa?
Zuzkus czy te zdjęcia to gdzieś koło ciebie?!
dobrze ze zu mama jedzie bo chyab wiecej stresu dałą nic pomocy
na pewno sobie poradza ale to fakt w przedszkolu z dziecmi by była a na wsio niby fajnei ale brak atrakcji takich porządnych
Witam sie z ranka!!
jakoś chyba dzisiaj nie popisze,bo po pierwsze muszę notatki sobie dalej poprzeglądać a do tego Kajeczka moja od 1 w nocy wymiotuje:---(,teraz ma stan podgorączkowy i usnęła ale kurka taka jest wymęczona że siły nie ma:---(,co wypije łyka wody to od nowa ehhh jak jej nie przejdzie to po południu do lekarza pojade co by sie nie odwodniła bidulka!
agatulka no szkoda że nie poszło po Twojej myśli!!
madlen oby cię ten ból już nie meczył!!!a birałaś cos osłonowo na żołądek przy tych tabletkach???czesto sie zapomina a potem sa nie fajne skutki!!
zuskus to u Ciebie taki stan jest???
evelinka najważniejsze,ze dajecie radę!!!pozdrawiamy Was cieplutko!!
a co sie Kajuni przytrafiło jelitówka bidulka zdrówka
ja dzieci odstawiłam i poszłam po grzebciuchach w poszukiwaniu stroju dla synka bo jutro festyn a stroje maja być w klimacie Pirat Marynarz Rybka lub coś takiego
jemu nei trafiłam ale sobie a i owszem eheheh co rzadko się trafia ale okazja to okazja