reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dlaczego tak jest...

Witam :-):-):-)
Ja dopiero teraz bo moja mama jest tu u nas i na komputer czasu brak - niestety tak będzie do środy :cool::cool:
Dzisiaj byłyśmy na wizycie kontrolnej u laryngologa i na szczęście z uszkiem już wszystko ok. :happy2::happy2: Maja dostała pozwolenie na przedszkole :tak::tak:
Co do przedszkola w sierpniu to ja bym chętnie małą zapisała ale mój głupi mąż też tego nie chce bo jak ja wyjadę to on idzie mieszkać z Majką do swojej matki i musiałby codziennie dużo drogi nadrabiać żeby małą do tego przedszkola dowieźć a potem odebrać do tego on co drugi tydzień pracuje do godz.18 i też musiałabym mamę prosić o pomoc, mówię wam że normalnie mam dość tej całej "pomocy" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Dzień doberek!!
co dobrego??jak u Was warunki ??pogodowe i powodziowe??

u nas pogoda jakby wraca słoneczna,bo ciepełko ale troche chmurek jest!
Ja właśnie spijam kawke i zabieram sie za przegląd notatek....bo za 2 tyg :szok::szok::szok:egzaminy końcowe:no::no: i strach mnie łapie powoli ehhhh

agatulka jak tam rozmowa???powiodła sie??

anaconda
to super ze Mai już lepiej ale kurcze masz faktycznie powód do stresu z tym przedszkolem!!w sumie to i Majce byłoby pewnie fajniej czas spędzać w miejscu zorganizowanym.
madlen
jak tam u Ciebie???
mozi jakaś tajemnicza ta Twoja córa...po minkach stwierdzam;-):-D
iwonka a u Was jak???

ja wczoraj byłam na roczku u chrześniaka,dzisiaj nie mam większych planów popołudniowych bo maż bedzie olej w autku zmieniał...a ja poleniu****ę przy książkach w ogródku;-)

;-);-);-):tak::tak::-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::-):confused::-p:-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool::eek::confused::-:)szok::-Dhej,a ja ma chwile pokazac sie,ze pamietam o bb i olka dorwala minki,jak widac powyzej
dzis jak w weekand super pogoda,wiec ponad 3 godz na plac zabaw,a teraz musze ja do wanny zaciognac,bo nie chce bo twierdzi,ze jest jasno to nie trzeba isc jeszcze spac

moje tez tak twierdzą jak jasno hehehehhe rolety musze kupic by było ciemno :pP
pozdrawiam Olcie
zaraz wkleję foty z naszego spotkania ostatniego :)))

Witam :-):-):-)
Ja dopiero teraz bo moja mama jest tu u nas i na komputer czasu brak - niestety tak będzie do środy :cool::cool:
Dzisiaj byłyśmy na wizycie kontrolnej u laryngologa i na szczęście z uszkiem już wszystko ok. :happy2::happy2: Maja dostała pozwolenie na przedszkole :tak::tak:
Co do przedszkola w sierpniu to ja bym chętnie małą zapisała ale mój głupi mąż też tego nie chce bo jak ja wyjadę to on idzie mieszkać z Majką do swojej matki i musiałby codziennie dużo drogi nadrabiać żeby małą do tego przedszkola dowieźć a potem odebrać do tego on co drugi tydzień pracuje do godz.18 i też musiałabym mamę prosić o pomoc, mówię wam że normalnie mam dość tej całej "pomocy" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kochana wspolczuje my te same prosic o pomoc nei lubimy i bardzo ciebie rozumiem
super że uszko Maji jzu zdrowe

dzien dobry
u nas tez weekend bardzo ladny,az milo jak sie wstaje i sloneczko swieci.

anaconda jak maja??

Agatulka ajk rozmowa z szefowa??

Dzień doberek!!
co dobrego??jak u Was warunki ??pogodowe i powodziowe??

u nas pogoda jakby wraca słoneczna,bo ciepełko ale troche chmurek jest!
Ja właśnie spijam kawke i zabieram sie za przegląd notatek....bo za 2 tyg :szok::szok::szok:egzaminy końcowe:no::no: i strach mnie łapie powoli ehhhh

agatulka jak tam rozmowa???powiodła sie??

anaconda
to super ze Mai już lepiej ale kurcze masz faktycznie powód do stresu z tym przedszkolem!!w sumie to i Majce byłoby pewnie fajniej czas spędzać w miejscu zorganizowanym.
madlen
jak tam u Ciebie???
mozi jakaś tajemnicza ta Twoja córa...po minkach stwierdzam;-):-D
iwonka a u Was jak???

ja wczoraj byłam na roczku u chrześniaka,dzisiaj nie mam większych planów popołudniowych bo maż bedzie olej w autku zmieniał...a ja poleniu****ę przy książkach w ogródku;-)

rozmowa niestety nie po mojej myśli szefoa niechce mnie dodać że tak powiem ja jestem jej potrzebna
ale jakoś brak perspektyw ze godziny sie zwiększą zobaczymy jaki bedzie grafik na następny tydzień bo ten mam wolny 3 dni urlopu mi dali bym wykozystała cały swój bo miałam zaległy jeszcze ale raczej w taim wypadku szukam innej pracy b z tej kokosów nie ma

pogoda super dzis z Zuzą jestem bo na 12 mamy dentystę
a po dentyście ja na rolki a małą na rower na alejki idziemy szaleństwo a co tam

hej,a co tu taka cisza od rana??
a my z festynu z przedszkola wrocilam i ze zebrania przedszkolego
zmeczona jestem bardzo,moze dlatego,ze nogi mnie bola od chodzenia

napisze jutro popoludniu czy raczej wieczorem,bo jak bedzie ladna pogoda to pewnie dlugo bedziemy na plac zabaw

Hej,
Dziewczyny,przepraszam,że nie jestem ostatnio na bieżąco,ale musi jeszcze troszkę minąć,by ten rytm dnia nam się ustabilizował.Dzisiaj akurat maluszek był spokojniejszy,ale do tej pory to całymi dniami na cycku wisiał i na wszystko czasu brakowało :sorry2:
Myślę,że mi wybaczycie te chwilowe nieobecności...;-)

anaconda to niezaciekawie teraz masz..wyjazd za niedlugo,a tu dylemat,czy zapisac Maje,czy nie..a bardzo daleko jest to przedszkole od tesciowej,ze maz nie moze jej tam zawozic?..daj znac,jaka decyzje podjelas..i super,ze Majka ucho juz ma zdrowe:tak:..oby wszystko przed twoim wyjazdem bylo po twojej mysli,zebys spokojnie mogla pojechac:tak:
agatulka i jak po wizycie u dentysty?zabki zdrowe?

moj zabek jak na razie o k,dzisiaj zjadlam ostatnie dawki antybiotyku..i mam nadzieje,ze teraz juz dlugo nie bede musiala nic lykac:-D,bo ilez mozna..jak na razie nie boli i niech tak zostanie.u dentysty nie bylam bo u nasz dzisiaj oberwanie chmury,caly dzien pada..wczoraj mialam ustny egzamin i mysle,ze poszlo dobrze,ale tak do konca nie jestem pewna..za tydzien w poniedzialek mam pisemny..w lipcu chyba beda wyniki,to sie okaze,czy zdalam,czy nie..:-D:-D

Hej,
Dziewczyny,przepraszam,że nie jestem ostatnio na bieżąco,ale musi jeszcze troszkę minąć,by ten rytm dnia nam się ustabilizował.Dzisiaj akurat maluszek był spokojniejszy,ale do tej pory to całymi dniami na cycku wisiał i na wszystko czasu brakowało :sorry2:
Myślę,że mi wybaczycie te chwilowe nieobecności...;-)

:tak::tak:;-) jak juz ustabilizuje sie rytm twojego dnia to zaraz do nas wroc..pozdrawiam :-)

Witam kochane Bebaby!
Bylam wczoraj ale komp mi tak mulil ze dalam sobie spokoj. Zaraz skocze poczytac co u Was a tu kilka widoczkow z piatku. Super dlugi weekend

[video=youtube;a8O7FjVMEPM]http://www.youtube.com/watch?v=a8O7FjVMEPM&feature=player_embedded[/video]

Zobacz załącznik 254305Zobacz załącznik 254306Zobacz załącznik 254307

pencil.png

Witam :-):-)
Co do przedszkola i jego odległości od teściowej to jest ponad 30km więc same widzicie, nie chcą to nie będę jej zapisywała niech się sami nią zajmują, ja chciałam ich odciążyć no i osobiście uważam że Maja miałaby ciekawiej niż siedzenie na wsi ale to już nie moja sprawa. W ogóle to im bliżej wyjazdu to ja tym bardziej nerwowa, mąż mnie wkurza, mama za uszami gdera i całe szczęście że już dzisiaj wyjeżdża bo mi spokój potrzebny :-p:-p
Iwonka jak tam u was sytuacja powodziowa?
Zuzkus czy te zdjęcia to gdzieś koło ciebie?! :szok::szok::szok:

reklama
Witam sie z ranka!!
jakoś chyba dzisiaj nie popisze,bo po pierwsze muszę notatki sobie dalej poprzeglądać a do tego Kajeczka moja od 1 w nocy wymiotuje:-:)-:)-(,teraz ma stan podgorączkowy i usnęła ale kurka taka jest wymęczona że siły nie ma:-:)-:)-(,co wypije łyka wody to od nowa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ehhh jak jej nie przejdzie to po południu do lekarza pojade co by sie nie odwodniła bidulka!

agatulka no szkoda że nie poszło po Twojej myśli!!
madlen oby cię ten ból już nie meczył!!!a birałaś cos osłonowo na żołądek przy tych tabletkach???czesto sie zapomina a potem sa nie fajne skutki!!
zuskus :szok::szok::szok: to u Ciebie taki stan jest???
evelinka najważniejsze,ze dajecie radę!!!pozdrawiamy Was cieplutko!!

Do góry