reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dlaczego tak jest...

ja jestem na kolejnym antybiotyku..tamte dwa juz zjadlam (dzisiaj rano ostatnie tabletki),a teraz mam na zab..nadaje sie do leczenia,ale w szpitalu tego mi nie zrobia,,:( musze szukac dentysty,ktory refunduje znizki,bo bez tego,to jest taka cena,ze szok !!!najgorsze,ze w poniedzialek mam egzamin..a nie potrafie sie skupic..nawet nie moge..ale antybiotyk juz troche zaczyna dzialac,wiec bol jest mniejszy..gorzej z samopoczuciem..na tylu lekach jeszcze nigdy nie bylam...:(
anaconda zdrowka dla Majki i meza..a jak przygotowania do wyjazdu?

reklama
Witam :-):-)
Madlen oj masz ty się biedulko, tyle antybiotyków na raz :szok::szok: i do tego jeszcze zbliżający się egzamin :-:)-(
My dzisiaj wieczorkiem jedziemy do mojej mamy i dobrze, jutro mała w domu z babcią zostanie a ja pobiegam po Radomiu i kupię to co mi potrzebne do wyjazdu :tak::tak:
Wiecie wkurzam się ostatnio bo miałam Maję w sierpniu do przedszkola zapisać a teraz mój mąż się focha żeby w domu została tylko że on matce nic nie piśnie o tym tylko ja mam się potem prosić o opiekę nad dzieckiem, nie wiem może jestem dziwna ale nienawidzę nikogo prosić o pomoc, nie umiem, nie chcę i mnie to okropnie denerwuje. Wiem że nie da się żyć tylko samemu bez niczyjej pomocy ale ja właśnie tak chcę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Atfk to fajny dzionek wczoraj mieliście, u nas popołudniu lało i grzmiało, ale już niedługo i ja się będę prażyć w słoneczku wśród morskich fal :-p:-p

witam i ja
mala dzis na wlasne zyczenie byla wprzedszkolu wiec mialam troche czasu dla siebie, zrobilam zakupy, bylam na solarze a popoludniu wyszlo slonko:)

Madlen, ojej tyle na antybiotykach, mam nadzieje ze to juz ostatni i ze dasz rade na egzaminacH.

Anaconda moze lepiej zapisz mala do przedszkola??
moja przymusowo idzie na 2 miesiace, w lipcu niby bedzie moja mama w domu ale nie chce jej malej zwalac na glowe na caly miesiac wiec wybeirprzedszkole

Witam :-):-)
Madlen oj masz ty się biedulko, tyle antybiotyków na raz :szok::szok: i do tego jeszcze zbliżający się egzamin :-:)-(
My dzisiaj wieczorkiem jedziemy do mojej mamy i dobrze, jutro mała w domu z babcią zostanie a ja pobiegam po Radomiu i kupię to co mi potrzebne do wyjazdu :tak::tak:
Wiecie wkurzam się ostatnio bo miałam Maję w sierpniu do przedszkola zapisać a teraz mój mąż się focha żeby w domu została tylko że on matce nic nie piśnie o tym tylko ja mam się potem prosić o opiekę nad dzieckiem, nie wiem może jestem dziwna ale nienawidzę nikogo prosić o pomoc, nie umiem, nie chcę i mnie to okropnie denerwuje. Wiem że nie da się żyć tylko samemu bez niczyjej pomocy ale ja właśnie tak chcę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Atfk to fajny dzionek wczoraj mieliście, u nas popołudniu lało i grzmiało, ale już niedługo i ja się będę prażyć w słoneczku wśród morskich fal :-p:-p
Radom moje strony:-)
zdrowka zycze dla Mai
Anakonda inaczej sie prosi o pomoc tesciowa,a inaczej kogos od siebie mame czy siore,ale najlepiej liczyc na siebie
ja bym zapisala do przedszkola,przeciez maz sie pozniej nie bedzie denerwowal tylko Ty,ze tesciowa bedzie gadac ...

ja tylko na chwilke,zyczyc milej nocki :)
anaconda jak Majka,lepiej z nia?ja na twoim miejscu zapisalabym ja do przedszkola,w grupie z innymi dziecmi zawsze lepiej i razniej..a rozmawialas z nia,czy woli byc z tata i babcia ,czy isc do przedszkola? moze niech ona wybierze..

ja czuje sie troche lepiej ale jeszcze nie jest dobrze..jutro egzamin,cos tam poczytalam,troche moja cora pouczyla sie ze mna,ale cos czuje,ze jutro trafie jakis temat,ktory mi nie podpasuje i bedzie klapa..ale jakos nie martwie sie tym..mam teraz inne rzeczy na glowie..no nic,ja uciekam.dobranoc :)

Witam.Widzę że pogoda chyba wszędzie dopisała i dlatego takie pustki na bb;-)
My tez miło spędzilismy te kilka dni,były grille,festyn ,opalanie:tak::-)
Jutro w przedszkolu jest festyn rodzinny:tak::-)
A moj rejon znów zagrożony od powodzi,wał koło nas przesiąka:dry:

Witam sie i ja poniedziałkowo;-);-);-)!!
faktycznie pusto...my całe 4 dzionki upalne w plenerze:tak::tak::tak:,a dzisiaj pada deszcz:szok:...ponoć przelotnie bo po południu ma sie znów zrobić ciepło...ale aż przykro jak słonko nie wita przez okno!!!
ja dzisiaj jade po południu an roczek do chrześniaka...a tak poza tym so za nauke sie ostro biore!!!za 3 tyg egzaminy:szok:!!

miłego dzionka zyczę?!!ja dzisiaj mam mężusia w domu bo ma wolne więc wybaczcie nieobecnosć:-):-):-)

Dzień dobry witammmm

u nas tez weekend słoneczny aż miło a ja na popołudnie do pracy chodzilam zawsze na przekór jak mam wolne to pada a jak ciepło to mus do pracy iśc wrrrr

w sobotę wypad na budownei z klocków lego było super atrakcja genialna choc za mało miejsca było ale dzieci zadowolone na koniec prawdziwy wóz strażacki podjechał i było zwiedzanie
place zabaw zwiedzone
niedziela tez pełno atrakcji i place zabaw

dziś ide tylko na chwilkę do pracy i obgadać z kierowniczką bo prosze o przeniesienie na galerie bliżej domu z większą ilościa godzin i lepsza płąca zobaczymy czy sie zgodzi wiec mam ciezką rozmowę dzis :cool2::cool2: licze ze bedzie dobrze

Anaconda ja bym chyab zapisałą młoda na wakacje choć u nas to zpaisy w lutym były teraz miejsc brak juz moze u was inaczej ejst

Madlen jak ząb???

Atfk widze pogoda też wam dopisuje tak powinno być prawie wakacje już mamy

a gdzie reszta "starych " lasek
niech ta pogoda taka zostanei i te okropne zalania ustaną

Iwonka no włąsnie doczytałąm oby u was był spokójjjjj

reklama
;-);-);-):tak::tak::-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::-):confused::-p:-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool::eek::confused::-:)szok::-Dhej,a ja ma chwile pokazac sie,ze pamietam o bb i olka dorwala minki,jak widac powyzej
dzis jak w weekand super pogoda,wiec ponad 3 godz na plac zabaw,a teraz musze ja do wanny zaciognac,bo nie chce bo twierdzi,ze jest jasno to nie trzeba isc jeszcze spac

Ostatnia edycja:
Do góry