reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam :-):-):-)
Ja dzisiaj tylko na chwilkę bo mnie kupa roboty czeka, pakowanie i przygotowanie mieszkania na 3 m-czne opuszczenie. Chyba już nie zajrzę bo jutro jedziemy do teściowej a w niedzielę z rana kierunek Włochy tak więc życzę wam dziewczyny spokojnych wakacji, udanych wypoczynków i do usłyszenia we wrześniu. Jak znajdę chwilkę i dostęp do neta to skrobnę kilka słów ze słonecznej Italii :tak::tak::tak:

będziemy tęsknić bardzo kochana
jak tylko bedzie to możliwe pisz co u Ciebie

anaconda, aż mi się wierzyć nie chce że na tyle nam znikasz! pisz kobitko co w szerokim świecie i żeby ci się tam jak najlepiej działo:tak:

a u nas znów upał, że wytrzymać nie można.. zaraz muszę wyjechać, co prawda na kilka godzin tylko, ale aż mi się myśleć o tym nie chce. najchętniej pozamykałabym okna i poszła spać.

upał niesamowity
ja w domu siedzę w stroju kapielowym i czaje sie na alejki iśc poopalać na ławeczce hehehhe

reklama
anaconda szerokiej drogi i jak tylko bedziesz miala mozliwosc,to pisz..trzymaj sie cieplutko :-)...sloneczna italia...az sie rozmazylam..............
u nas tez dzisiaj duszno,ale nie tak jak w pl..bedzie pewnie pozniej padac...wyspowa pogoda raz slonce raz deszcz...:-D

a ja bylam dzisiaj na zakupach...wkoncu dla siebie,kupilam kilka bluzek i spodnie...a przy kasie okazalo sie ,ze mam 10%znizki...bo mam karte studencka..jak dla mnie to super!!!...:-D,ze ja nie wiedzialam tego wczesniej..ale tutaj ciezko sie od kogos cos dowiedziec..malo kto jest chetny do pomocy..wyjatki sie zdarzaja,ale to rzadkosc..:-(moja cora dzisiaj ma wycieczke w czasie szkoly..jada do jakiegos ogrodu...,maja ogladac roslinki..czy cos takiego,pewnie wroci zadowolona i bede miala dzisiaj do sluchania..ona z regoly zawsze duzo mowi,a jak jest cos szczegolnego,to buzia jej sie nie zamyka...ma to po mnie,niestety...

Sory ale ja tylko na krotko. Melduje sie ze wszystko u mnie okey. Pogoda taka ze nogi mam ciagle opuchniete!!! Po zatym jestesmy w trakcie szukania mieszkania i co chwila laze ogladac nowe a to jednak godziny zajmoje bo szukamy nie tylko w okolicy ale ogolnie wszedzie w Dortmund. Zamelduje sie na dluzej ale niestety nie w najbliszyzch dniach bo za duzo na glowie. papa kochane caloski ogromniaste dla was i pamietajcie ze istnieje!!!

Witam sie:happy2:!!
chyba pierwszy raz pisze o tej porze:szok::szok::szok:!!
ehhhh usprawiedliwiam nieobecność....:-:)-:)-(wylądowałam w środę z Kajulka w szpitalu:-(,odwodniła sie w ekspresowym tempie i jedynym ratunkiem były kroplówki,dzisiaj wyszłyśmy ale jeszcze czeka nas seria badań powtórnych gdyż wyszły jej kiepskie wyniki z krwi które wskazują na jakiś stan zapalny!!te wymioty to jakiś wirus ale skąd te podniesione wskaźniki zapalne??jedno z drugim nie ma nic do rzeczy więc lekarze znowu w kropce-jutro ma być wynik z posiewu moczy aby sprawdzić czy nerki dobrze pracują:no:!!eh mówie Wam, kobietki mam dość!!!wrrrrrrrrrrrr pewnie zakończy sie to antybiotykiem co by oszczędzić serduszko:sorry2:!:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:
a póki co moja dzielna babeczka musi być na dietce..chrupki kukurydziane,suche pieczywo+woda ewentualnie herbata!!gotowane zupki odpadają bo ich nie lubi wiec nie wiem jak to będzie-schudnie mi całkiem!

ja w ten weekend mam kurs w szkole i w sumie to coraz blizej egzamin a ja nie mam nię kiedy uczyć!!ehh jak nie urok to...:angry::angry::angry::angry:

a do tego co sie tu wczoraj działo w tym moim mieście:szok:...na oczy czegoś podobnego nie widziałam-a byłam akurat w szpitalu:
Gradobicie w Choszcznie – Choszczno.info.pl

poki co pozdrawiam!odezwe sie najpewniej w poniedziałek,bo weekend szkolny wiec pewnie nie bede miała jak no i mam nadzieję ze Kajce już odpuściło na dobre!!
jutro mam konsultacje wyników w szpitalu to zobacze co mi powiedzą!!

pozdrawiam Was cieplutko!!

anaconda powodzenia!!!wracaj cała i zdrowa!!!

atfk biedulka ta twoja Kajka..tak szybko sie odwodnila?:szok: zdrowka dla niej.a tobie powodzenia na egzaminach..chociaz pewnei niebardzo masz teraz glowe do nauli..chore dzicko to nic fajnego,zeby mala szybko wyzdrowiala..
muminka pamietamy...jak bedziesz miala wiecej czasu to skrobnij cos...no i powodzenia wszukaniu mieszkania,mnie to chyba bedzie czekalo na jesien..az strach pomyslec,no chyba ze jeszcze troche pomieszkamy w tym samym...na razie o tym nie mysle.

a ja mam znowu Hubiego chorego,wczoraj goraczka 38.6 i raz wymiotowal,ale wnocy spal w miare dobrze,tylko dzisiaj jak rano wstal to mowil,ze boli go gardlo i uszy...mam nadzieje,ze nie bedzie mial znowu anginy...dopiero co chorowal i byl na antybiotyku..:wściekła/y::-(
jak mu do jutra nie przejdzie,to skoczymy znim do lekarza...ciagle cos..mezowy dzisiaj na rybach...caly podeskcytowany,bo jechali dzisiaj na szczupaki..a za tydzien juz mi zakomunikowal,ze jada na nocke...
atfk taki wielki grad padal u was???:shocked2::shocked2:
trzymajcie sie mamuski,dla chorowitek zdrowka..a dla wszystkich udanego weekendu :-)

atfk duzo zdrowka dla Kaji i powodzeniana egzaminach,
ale gradobicie,dziury okropnosc
madlen tez zdrowka dla Hubercika

a my za niedlugo wychodzimy,jade z mama popatrzec za jakas sukienkami na wesele do kuzyna,a pozniej na dzien hutnika z taty pracy,beda kielbaski,piwko(prowadze,wiec nici),jakis piosenki i zabawy dla dzieci z okazji dnia dziecka-fajna impreza sie szykuje

wiecie,ze jak przedwczoraj pisalam po 17,ze jestesmy w domu to dlugo tam nie pobylismy,dzwonila kumpela i pojechalismy do parku jordana z dzieciakami na plac zabaw i tam jest tami mini zalew,woda do kolan i jezdzilismy na lodkach,nawet Uska pedalowala:-D

Witam sie:happy2:!!
chyba pierwszy raz pisze o tej porze:szok::szok::szok:!!
ehhhh usprawiedliwiam nieobecność....:-:)-:)-(wylądowałam w środę z Kajulka w szpitalu:-(,odwodniła sie w ekspresowym tempie i jedynym ratunkiem były kroplówki,dzisiaj wyszłyśmy ale jeszcze czeka nas seria badań powtórnych gdyż wyszły jej kiepskie wyniki z krwi które wskazują na jakiś stan zapalny!!te wymioty to jakiś wirus ale skąd te podniesione wskaźniki zapalne??jedno z drugim nie ma nic do rzeczy więc lekarze znowu w kropce-jutro ma być wynik z posiewu moczy aby sprawdzić czy nerki dobrze pracują:no:!!eh mówie Wam, kobietki mam dość!!!wrrrrrrrrrrrr pewnie zakończy sie to antybiotykiem co by oszczędzić serduszko:sorry2:!:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:
a póki co moja dzielna babeczka musi być na dietce..chrupki kukurydziane,suche pieczywo+woda ewentualnie herbata!!gotowane zupki odpadają bo ich nie lubi wiec nie wiem jak to będzie-schudnie mi całkiem!

ja w ten weekend mam kurs w szkole i w sumie to coraz blizej egzamin a ja nie mam nię kiedy uczyć!!ehh jak nie urok to...:angry::angry::angry::angry:

a do tego co sie tu wczoraj działo w tym moim mieście:szok:...na oczy czegoś podobnego nie widziałam-a byłam akurat w szpitalu:
Gradobicie w Choszcznie – Choszczno.info.pl

poki co pozdrawiam!odezwe sie najpewniej w poniedziałek,bo weekend szkolny wiec pewnie nie bede miała jak no i mam nadzieję ze Kajce już odpuściło na dobre!!
jutro mam konsultacje wyników w szpitalu to zobacze co mi powiedzą!!

pozdrawiam Was cieplutko!!

anaconda powodzenia!!!wracaj cała i zdrowa!!!

Graddd niezłyyyy W Krakowie był taki 2 lata temu zanim sie tu przeprowadziłam
zdrówka dla Kajuni
i powodzenia na egazaminach

atfk biedulka ta twoja Kajka..tak szybko sie odwodnila?:szok: zdrowka dla niej.a tobie powodzenia na egzaminach..chociaz pewnei niebardzo masz teraz glowe do nauli..chore dzicko to nic fajnego,zeby mala szybko wyzdrowiala..
muminka pamietamy...jak bedziesz miala wiecej czasu to skrobnij cos...no i powodzenia wszukaniu mieszkania,mnie to chyba bedzie czekalo na jesien..az strach pomyslec,no chyba ze jeszcze troche pomieszkamy w tym samym...na razie o tym nie mysle.

a ja mam znowu Hubiego chorego,wczoraj goraczka 38.6 i raz wymiotowal,ale wnocy spal w miare dobrze,tylko dzisiaj jak rano wstal to mowil,ze boli go gardlo i uszy...mam nadzieje,ze nie bedzie mial znowu anginy...dopiero co chorowal i byl na antybiotyku..:wściekła/y::-(
jak mu do jutra nie przejdzie,to skoczymy znim do lekarza...ciagle cos..mezowy dzisiaj na rybach...caly podeskcytowany,bo jechali dzisiaj na szczupaki..a za tydzien juz mi zakomunikowal,ze jada na nocke...
atfk taki wielki grad padal u was???:shocked2::shocked2:
trzymajcie sie mamuski,dla chorowitek zdrowka..a dla wszystkich udanego weekendu :-)

madlen niezle sie złozył wyjazd meża na rybki i rozkłądające sie dziecko u nas czesto tak bywa dzieci chore a maz musi coś załatwic

zdróka dla młodego

atfk duzo zdrowka dla Kaji i powodzeniana egzaminach,
ale gradobicie,dziury okropnosc
madlen tez zdrowka dla Hubercika

a my za niedlugo wychodzimy,jade z mama popatrzec za jakas sukienkami na wesele do kuzyna,a pozniej na dzien hutnika z taty pracy,beda kielbaski,piwko(prowadze,wiec nici),jakis piosenki i zabawy dla dzieci z okazji dnia dziecka-fajna impreza sie szykuje

wiecie,ze jak przedwczoraj pisalam po 17,ze jestesmy w domu to dlugo tam nie pobylismy,dzwonila kumpela i pojechalismy do parku jordana z dzieciakami na plac zabaw i tam jest tami mini zalew,woda do kolan i jezdzilismy na lodkach,nawet Uska pedalowala:-D
no to serio sozk jak i Olcia pedałowała :p
a jak imprezka sie udała

u nas tez dni ciepłą dobrze wykozystane
wczoraj pół nocy waliło deszczem i burzami ale teraz takie cudne powietrze jest az miło
ja sie pofarbowałam i jestem brunetka foto na @ a co mi tam
dobzre sie nawet czuje to tak zostaje na razie mam szamponem wiec za kilka myć zejdzie a potem sie zobaczy

Ja tak na sekunde. Jak wam sie podoba moje nowe mieszkanko? Facet dzwonil wczoraj wieczorem ze nam przyznali. Odpowiedz mam da jutro po poludniu bo mamy jeszcze 3 mieszkania do obejrzenia ktore sa wieksze i tansze o ponad 150 eu. Jak tamte nam sie niespodobaja to podpisujemy umowe na te.
Etagenwohnung in Dortmund - Bilder, Videos, Dokumente, Grundrisse bei Immonet.de
A to jest rysunek mieszkania i jego rozstawienie
http://www.immonet.de/bilder.do?obj...at=1&fromrooms=4,0&showtype=floorplan&media=0

reklama
MUMINKA to mieszkanie jest fajne,ale piszesz 150 eu drozsze,nie wiem czy do duzo u was czy malo to 150 eu, bo jak duzo to lepiej zastanowic sie nad tanszym,a ta kase przeznaczyc np na cos dla maluszka jakis sprzed,a powiedz jak to mieszkanie jest daleko czy blisko do Twojew czy A pracy??

a my niedawno wrocilismy do domu,fajnie spedzonym dniu i weekandzie,pelen w ruszy (dwa festyny)

a co u was??

Do góry