Kochanym dzieciaczkom!!!
W dniu waszego święta chcę cwam podarować
kawałeczek ziemi, byście mogli wyhodować,
słodyczowe drzewko, pełne cukiereczków,
tych małych i dużych i z dziurką w środeczku,
by rosły też na nim lody w różnym smaku
i świeże truskawki w czekoladowym fraku,
ale nie mogę dac wam tego,
wiec życze poprostu wszystkiego dobrego!
Ewelinko ja Filipowi kiedys kupilam farby do wanny. Takie co mozn nimi malowac po kafelkach ale od cieplej wody farba usowa sie od razu. Fajnie bylo ale Filip czesciej mloal siebie niz wanne i kafelki i zeczywiscie malowanie polubil. Oto fotka jak wygladal po takiej zabawie
Mamucia to wcale nie egoizm przez Ciebie przemawia ze chcesz dziewczynke. Ja tam nigdy nieukrywalm ze chce za drogim razem dziewczynke no i mi sie udalo. To wiadomo ze jak ma sie chlopaka to zyczy se czlowiek jednak parke wiec czas na dziewczynke! zycze wszystkiego dobrego i by szybko sie wam udalo.
Wszystkim chorowitkom zycze duzo zdrowka by szybko wam przeszlo!!!
W dniu waszego święta chcę cwam podarować
kawałeczek ziemi, byście mogli wyhodować,
słodyczowe drzewko, pełne cukiereczków,
tych małych i dużych i z dziurką w środeczku,
by rosły też na nim lody w różnym smaku
i świeże truskawki w czekoladowym fraku,
ale nie mogę dac wam tego,
wiec życze poprostu wszystkiego dobrego!
Ewelinko ja Filipowi kiedys kupilam farby do wanny. Takie co mozn nimi malowac po kafelkach ale od cieplej wody farba usowa sie od razu. Fajnie bylo ale Filip czesciej mloal siebie niz wanne i kafelki i zeczywiscie malowanie polubil. Oto fotka jak wygladal po takiej zabawie
Mamucia to wcale nie egoizm przez Ciebie przemawia ze chcesz dziewczynke. Ja tam nigdy nieukrywalm ze chce za drogim razem dziewczynke no i mi sie udalo. To wiadomo ze jak ma sie chlopaka to zyczy se czlowiek jednak parke wiec czas na dziewczynke! zycze wszystkiego dobrego i by szybko sie wam udalo.
Wszystkim chorowitkom zycze duzo zdrowka by szybko wam przeszlo!!!