reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

przeczytałam, ale w dyskusje to już chyba włączę się na bieżąco. w każdym razie dla Zuzy za dentystę wielkie brawa!

iwonka, a gdzie znalazłaś te zestawy lego?

co do Dnia Dziecka Maćkowi kupiłam taki worek treningowy z rękawicami, niech tłucze. a najchętniej wzięłabym go do zoo, bo jeszcze nie był, ale to dopiero w połowie czerwca, bo niestety akurat na 1 czerwca muszę wyjechać.. a ktoś pisał o 'disco robaczkach' - Maciek ma na to iśc z przedszkolem, jak pójdzie powiem jakie opinie 5latka. widzieliśmy teraz zapowiedź i wydaje się że mogą być fajne, ale czy dla dzieci..? myśmy byli w pon. z młodym na 'jak wytresować smoka' i fantastycznie - obojgu nam się podobało.

mnie ostatnio mało, bo jakoś tak stresowałam się wieloma rzeczami. w każdym razie sprawa w sądzie już za mną, mam zasądzone alimenty i ojciec młodego ma zawieszone prawa rodzicielskie, a u lekarza okazało się że wszystko u mnie w porządku. wiecej na @, ale tu skrót jak widać;-)

poza tym dziś zlikwidowałam konto w PKO i otworzyłam w WBK, na dużo lepszych warunkach i jakoś mi ulżyło, że udało mi się dokonać drobnych, ale jednak zmian w życiu.

a teraz mam tydzień na znalezienie dwóch sukienek, eleganckich, niegniotących się, a tanich, bo mam bardzo ważne imprezy w czerwcu, i już się boję czy mi się to uda!

reklama
Muminka powiem ci szczerze ze nie wiem w jakiej dzielnicy, ale wieczorem zapytam:)

Czesc Naja, super ze sprawy sadowe juz za toba:))
moi rodzice maja konto w pko, i tez chca zlikwidowac bo oplaty dosc wysokie sa. ale to dopiero w wakacje jak mama bedzie na meijscu.

te zestawy lego sa na allegro:)
ide dac mlodej zupe, bo wlasnei wstala.

U nas też słonko ale jakieś chmury się gromadzą i nie wiem czy akurat deszcz nie zacznie padać jak będę miała iść po Maję :sorry2::sorry2:

dzięki za linki, nie zauważyłam, ze przy tym zestawie też był bezpośrednio do aukcji;-) przekopałam się przez allegro, i znalazłam kilka tanich ofert, może sie na coś w imieniu dziadków skuszę, jak mi tylko jakaś kasa na konto wpłynie, bo po tej likwidacji jeszcze nie mam nic na nowym koncie! w sumie myślałam, że to niejako automatycznie mi z pko na wbk spłynie, a tu kilka godzin i pustki. no ale ważne żeby w ogóle doszło. lecę coś zjeść i po młodego, u nas póki co dawno niewidziane słońce, to się przespacerujemy.

witam ponownie.bylam w miescie,ale nic dla siebie nie dostalam..jakos nie mialam weny do robienia zakupow..zarejestrowalam tylko mojego Hubcia do lekarza,bo jak bylismy 3miesiace temu to mial w jednym uchu plyn i teraz do kontroli,wizyte mam na przyszla srode.no i wkoncu wyrobilam sobie karte studencka,ogolnie to ona mi nie jest potrzebna,ale na poczatku czerwca mam egzamin,a bez tej karty mnie nie dopuszcza,wiec trzeba bylo ja wyrobic..rano bylo pochmurnie,myslalam ze bedzie padac,a tu taki skwer ze nie idzie wyrobic..ale lepiej tak niz jak jest deszcz..
a teraz mykam robic obiad,dzisiaj taki szybki..kotlety z kurczaka,no ale same sie nie zrobia..a szkoda.:)
milego popludnia..i dzieki za wsparcie..no jest tu koszmarnie,jezeli chodzi o nastolatki,ale ja nie dam sie zgiac moim dzieciom,jestem twarda!!cale szczescie,ze jeszcze maja respekt przed tata i chociaz jego sluchaja,bo tak to nie wiem jakbym sobie sama z nimi poradzila..nie jest latwo wychowywac dzieci w obcym kraju,w dodatku gdzie im wszystko wolno i kazdy dorosly traktuje dzieci jak swiete krowy na ulicy..kosmos..dobra,uciekam.

Witam i ja :-):-)
Do mnie dzisiaj teściowa przyjeżdża i jedziemy szukać pralki bo jej się popsuła a naprawiać nie opłaca się :no::no::no:
Madlen oby wizyta u laryngologa przebiegła pozytywnie :tak::tak:

reklama
anaconda to zycze milych zakupow z tesciowa.:tak:.a masz racje,lepiej kupic nowa niz naprawiac stara,zreszta nie tylko pralke,telewizory juz tez chyba nikt nie naprawia,tylko kupuje nowy jak sie zepsuje.

atfk ty juz po kawie,a ja dopiero teraz pije.dzisiaj ja musialam odstawic core do szkoly,bo tata wrocil do pracy..cale szczescie,bo jeszcze jeden dzien,abysmy sie poklocili..weekend coprawda ma wolny,ale jutro i tak jedzie na ryby,wiec nie bedzie go cale do poludnia..ufff

Do góry