reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam sie z rana po całonocnej ulewie:szok:!!
jak dziewczyny U WAS???kurcze to co pokazują to szokujące:no::no::no:

straszne powodzie,jeszcze ludzie nie otrzasneli sie po jednej a tu juz nastepna..a jak u was wyglada sytuacja??

kurcze kobietki ja miałam wczoraj nietypową sytuacje dostałam sms a z nieznanego mi nr z treścia"co porabiasz koleżanko" hmmm,poprosiłam o przedstawienie sie to mnie podgadywał ale nie ujawnił sie-później ten ktoś napisał do mnie po imieniu:-)jak mu nie odpisałam...myślałm ze to mój mężuś na tym swoim szkoleniu robi sobie żarty...ale on przysięga ze nie!ehhh i zdurniałam!póki co cisza dzisiaj!
agatulka właśnie sie zastanawiałam jak tam, u Ciebie!

czyzby jakis cichy wielbiciel?? odzywal sie jeszcze pozniej?

MY juz po wizycie u Dentysty szok nei było tak tragicznie
zaczeła od mniejszej dziurki 3 razy oborowała Zuza byłą dzielna choć wystrasozna ciutke popłakała ale co dla meniważne nie uciekałą nie szarpała sie bo różnie dzieci reaguja i ja nie wiedziałam jak moja zareaguje a była to jej 2 wizyta z czego 1 to było obeznanie ząbkó przez panią dentystke
i Zuza ma RÓŻOWĄ plombę czyli ideał hehheheheh

dzielna dziewczynka..a jakie to sa kolorowe plomby?powiem wam,ze pierwsze slysze.,jakby tutaj zakladali kolorowe,to pewnie moja cora tez wybralaby rozowa..ostatnio ten kolor jest bardzo na topie,ale to tylko dlatego,ze w Irlandii,rozowy kolor to jest SZAL!!!,wszystko rozowe,nawet talerze,lodowki,mokrofale..etc.wczoraj wieczorem moja Martyna oznajmila nam,ze jak beda wakacje ,to chce miec rozowe wlosy..:szok:.mam nadzieje,ze do wakacji przejdzie jej ten pomysl..

milej nocki,

reklama
Witam z rana :-):-)
Tak wczoraj rozmyślałam o tym dniu dziecka i stwierdziłam że nie będzie jakiegoś większego prezentu, wg mnie Maja i tak za dużo dostaje, może kupię jej skarbonkę i od 1 czerwca zacznie zbierać pieniążki? Zapewne jeszcze mi się tysiąc razy odmieni ale na dzień dzisiejszy tylko jakiś drobiazg i jeśli wyjadą gdzieś z przedszkola to siedzenie w domu a jeśli nie to może wybierzemy się na jakąś salę zabaw :tak::tak:
Co do tego że te dzieci które już chodzą do przedszkola w domu przy dłuższym siedzeniu dostają szału to też się podpisuję :tak::tak::tak:
Agata masz dzielną córcię :tak::tak::tak:

Witam sie z rana!!
zjadłam śniadanko i zaraz sie zabieram za mycie głowy!

agatulka brawo dla Zuzy!!!najważniejsze dobre podejście doktora i sprawa załatwiona!!
a te kolorowe plomby to faktycznie fajna sprawa,moja Kajka też ma w buziolu-w sumie 4 i kazda inna!!

madlen79 cichy wielbiciel....ehhh póki co cisza:-D!!i sprawa nadal nie wyjaśniona;-)!

anaconda
ja w sumie też mam plan kupić po jakimś drobiazgu-symbolicznie i w inny sposób uczcić,zabrać szkraby doi kina albo do bawialni;-)!!Kaja chce namiot taki mały ,wiem ze kupi sie juz za 20-30 zł wiec i Fifi dostanie coś w tej cenie;-)!

kawka???????

moje raz były z moja przyjaciólka na bajce "Madagaskar"-i wysiedzialy spokojnie z zaciekawieniem!!teraz reklamują fajna bajkę "DISCKO ROBACZKI" zapowiada sie ciekawie i myślę na to ich zabrac!

Agatulka gratuluje dzielniej corci!!!
Madlen no wlasnie u nas tez dnia dzieck niema choc w tamtym roku bylo juz co nieco na ten temat slychac wiec w tym roku moze cos bedzie wiecej. Ja tez chce zawsze obchodzic 1 czerwca wiec tez bede Filipowi to tak tlumaczyc jak ty. Zapytam sie w przedszkolu czy cos zorganizuja i pogadam na temat tak jednak warznego dnia. ja co do prezentu to chyb tak jak co roku. Wszystkie mamusie zbieramy sie wkupe i gdzies idziemy wspolnie basen zoo cz Monky Town. Zobczymy. Ale prezentu niebedzie. Poprostu wspolny wypad z innymi dziecmi.
Olu to troche "odpoczynku" do wtorku. Dla mnie to bylaby maskra bo jak juz sie dzieci do przedszkola przyzwyczajaja to potem w domu niepotrafia usiedziec.Moj Filip to taki ze jak za duzo wolnnego to juz niewie co ze soba robic i najczeciej narobi cos na diabla!

fakt u was typowego dnia dziecka nie ma. moja mama teraz pracuje w dortmund.

moja niestety tez jest przyzwyczajona do przedszkola iw domu nie bardzo wie co ze soba zrobic... wiec odpoczywac bede w pracy:)

a tak wogole to dzien dobry:)

ja wczoraj myslalam o prezencie i chyba postawie na sale zabaw i nowy stolik dla mlodej.

a macie jakies pomysly dla 2 letniej dziewczynki?? cos niedrogiego i fajnego???

witaj ollka:-):-):-)!!!
może jakis zestaw do piaskownicy??można kupic za pare złotych!!

co słychać?

ollka, witam i na tym wątku:tak: bb jest małe;-):-D i witam wszystkie bebaby, nie odzywałam się, bo co u mnie napisałam na @, ale jak tylko wrócę z banku nadrobię i poodpisuję. miłego dzionka:tak:

reklama
witam sie z rana..chociaz widze,ze wy to juz dawno na nogach:)
ja wstalam chwiele po 7,ale z rana to mam zawsze duze zamieszanie..moje 8letnie dziecko stroi fochy,jak mam ja czesac..wymysla takie fryzury..a ja lubie jak ma dwie kitki u gory..przeraza mnie troche to jak u niej dziewczyny sie czesza,maluja..i w ogole,nawt buty na jakims malym obcasie nosza..:szok:dla mnie to jest niewyobrazalne..no i widze,ze moje dziecko ostatnio tez przesiaka ta moda..ale na obcasy sie nie zgadzam,no i wtym momencie jestem zla mama..tutaj te dzieciaki tak szybko dojrzewaja..a ja bym chciala zeby moje jak najdluzej byly dziecmi.
my tez jak kupimy prezent to jakis skromny,ale jeszcze nie wiem co..
anaconda z ta skarbonka dobry pomysl.ale moje juz skarbonki maja..,wiec musze cos innego wykabinowac.
ollka dla dwuletniej dziewczynki masz duzy wybor zabawek..wiekszy problem zaczyna sie jak jest wieksza dziewczynka..
atfk kino to fajna sprawa,mi sie wydaje ze wieksza radosc beda mialy te nasze dzieciaczki,jak poswiecimy im czas i razem z nimi bedziemy wspolnie cos robic,niz dostana jakos zabawke.

Do góry