reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

moje dziecko poszlo spac...

problem w tym ze tej 2 letniej rodzice kupuja rzeczy troche na wyrost i mala ma juz prkatycznie wsytko to co moja... wiec mam problem... najwyzej jakis dresik kupie i tyle...

madlen79 dziewczynyw tym wieku i obcasy, makijaz?? jak dla mnie troche za szybko... przeciez to male dziewczynki sa jeszcze i maja na wszytko czas.

u nas znow pada...

reklama
Witam.Warszawa sie przygotowuje na fale.najbardziej chca uchronić ZOO które jest 100m etrow od Wisły,ja trochę dalej, ale nam raczej tiu nic nie grozi,choć tu ludzie maja tyle działek pieknych i wszystko to bedzie zalane jak zawsze ze nawet dachow tych domkow nie bedzie widac,ciekawe czy ktos po sprawdza czy nie ma w nich bezdomnych ktorzy koczuja w opuszczonych dzialkach.

Wracajac do prezentow to moze takie gry od 2 latek taka lub taka
lub dla przedszkolakow https://ssl.allegro.pl/item1033400128_przedszkolak_edukacyjna_gra_elektroniczna_kurier.html
lub taka
A wogole polecam tą firme granna maja swietne gry dla dzieci w roznym wieku

wstawiłam zupkę i jak ją upichce to pójde na dwór bo nie pada wiec Kajka pojeździ troszke rowerkiem!

ja właśnie też chcę jakoś dzieciaczkom ten dzień dziecka zorganizować-wspólne wyjście do kina to dobry pomysł,a potem jakieś lody albo spacer...aby tylko pogoda dopisała!

naja już zmykam na @!WITAJ;-)

ollka mnie to tez przeraza,jak tu przylecialam to bylam w duzym szoku,teraz juz sie przyzwyczailam,ale czasami jest mi ciezko i tak chronie te moje dzieci,zeby jak najdluzej pozostaly dziecmi..ale nie wiem czy mi sie uda.tutaj 8latki maja tel.full wypas,swoje laptopy i koniecznie iPODY,moja cora tez chciala..koniecznie rozowy,bo mp3 juz jest pzrezytek..rece opadaja.teraz jest w takim glupim wieku,zaczyna pyskowac i buntuje sie na maksa,na szczescie moj P.wplywa na nia jak kojacy balsam i dziewczyna schodzi na ziemie..ale czasami mam z nia na prawde ciezko..i nawet nie moge na nia krzykrznac,,nie wolno mi.,bo czasami poskarszy sie panu w szkole i mi sie opieka zwali na chate..przechlapane mam,mowie wam dziewczyny,dlatego pod wzgledem wychowania,wolalabym byc z nimi w Polsce..:-(

O KURKA:szok::szok::szok: aż taki modowy szał panuje tam w śród 8-latków!!to tylko sie cieszyć ze w Polsce to póki co nieosiagalne!na prawdę zyczę wytrwałosci z walką z malą buntowniczką która jest pod presją rówieśników!

widze ze te 8 latki to jak nastolatki sie tam zachowuja i buntuja... nie zazdroszcze...
ta gra z dlugopisem mi sie podoba, kiedys takiej szukalam i nie znalazlam, byly tylko magic pen i tam nie ma tylu plansz. te sa zdecydowanie ciekawsze:)
ja mam obiad przygotowany.
jejku jak ja nie lubie byc uziemiona w domu...

Madlen czeka cię spora walka bądz twarda
ale kurde by pozwalać 8 latce na obcasyyyyyyyyyyyyy ja cię nie mogę

choc wiecie co ja pracuje w sklepie obuwniczym i widze co etraz te dziewczynki powyżej 10 lat odstawiają na dziale dzieic bo pzrecez maja jeszcze num dziecięcy
i słychać neiraz mamo to jakaś wiocha ja tego nie bede nosić itp szał

ja dzis do pracy jade ale wiem ze autobus jedzie jakoś na około dokąłdma 30 minut wiecej tzn wychodze o ten czas szybciej by zdązyc
mam kiepski humor bo sie z moim posprzeczałam bo mamy konflikt w rodzinie i powoli nas dotyka ich problem hmmm ze tak w skrócie licze ze sie wyjasni jakso bo nas wszystkich nie długo ten problem skłóci wrrrrrrr

Madlen to okropne co piszesz o tych ośmiolatkach - przecież to jeszcze dzieci !!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok:
Nie wyobrażam sobie kupić takiemu dziecku tel. komórkowego czy laptopa a już buty na obcasie to nawet nie wchodzą do mojego toku myślenia :szok::szok::szok:

Olka a w jakiej dzielnicy pracuje twoja mama?
No tak 8-latki to w tych czasach dorosle prawie kobietki. Mnie tez to martwi bo widze i tutaj dziewczyny 10 lat z makijarzem golym pepkiem i chichoczace sie do facetow po 30!!! Masakra! Potem niech sie rodzice niedziwia ze ich pociehy w wieku 12 lat dzieci wlasne wychowuja! Ja tam od mamy w wieku 13 lat swoja pierwsza barbi dostalam i cieszylam sie jak glopia teraz to 13 latka by rodzica wysmiala!!!
Co do tej gry z dlugopisem to super sprawa! Jak bylam mala tez taka mielismy. Teraz coraz czesciej widze te gry w sklepach. Chyba tez taka kupie!

reklama
My mamy taką grę z długopisem, dokładnie taką jak Iwonka pokazała "Przedszkolak" i jest super, a jeszcze mąż ją zmodyfikował i teraz przy prawidłowej odp nie dość ze włącza się światełko to jeszcze piszczy :tak::tak::tak:

Do góry