reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

u nas popaduje ciagle
ja mma kawałęk do Wisły
ale droga do pracy zamknięta objazdami bym musiałą jechać dziś mam wolne na jutro będe kabinowac jak jechać

u nas też kucyki pony ukochane ale tez poly pocek

my w kuchni szalejemy pozmywałam teraz bigosiks zykuje a Zuza naklejki przykleja

Witam nowa mamę

reklama
u nas barbi tot ez tylko takie co mala dostala.
poki co wieksze zainteresowanie zwbudzily polly pocket, ale to tez na krotko.
moja ogolnie szybko sie nudzi zabawa...
najdluzej zajmuje ja ciastolina.

Witam.
Ja tez ciagle szukam prezentow dla dziewczyn,teraz mi wpadło w oko takie pudelko z klockami lego rózowe lub niebieskie dla chłopcow ponad 400sztuk bo takich jeszcze prawdziwych nie mamy a te sa od 4 lat
1044047355

Kucyki tez ukochane i oczywiscie młyn by chciala ten co reklamuja,bo sie jeszcze nie dorobilismy go jak byl w zeszlym roku modny w zestawie wesołego miasteczka ;-) ale on jest na male koniki a my mamy tylko jednego malutkiego kucyka a tak to same te duze.
1032364194

A macie maty do tanczenia? Bo nie wiem jak wyglada zabawa na tym czymś:sorry:

Witam nową mame :-)

My maty do tańczenia nie mamy ale też się nad nią zastanawiałam, wydaje mi się jednak że to trochę za wcześnie :sorry2::sorry2:

MY juz po wizycie u Dentysty szok nei było tak tragicznie
zaczeła od mniejszej dziurki 3 razy oborowała Zuza byłą dzielna choć wystrasozna ciutke popłakała ale co dla meniważne nie uciekałą nie szarpała sie bo różnie dzieci reaguja i ja nie wiedziałam jak moja zareaguje a była to jej 2 wizyta z czego 1 to było obeznanie ząbkó przez panią dentystke
i Zuza ma RÓŻOWĄ plombę czyli ideał hehheheheh

przywitam sie tylko z wami,popisze wieczorkiem..

wstalam rano,zrobilam co mialam do zrobienia,czyli codzienne poranne porzadki,sniadanko,obiadek..super rozrywka..i poszlam spac,chcialam na godzinke a spalam 3 godzinki :szok:..niedawno wstalam i jestem tak zakrecona,ze musze dojsc do siebie.z hubciem juz lepiej,od rana broi,wiec jest zdrowy..maz caly czas ma wolne,chyba jeszcze jutro nie pojdzie do pracy,wiec ogolnie mam w domu wesolo,zaraz jeszcze cora wroci ze szkoly..i wszyscy wdomu..izie zwariowac!!,juz wole jak maz w pracy,a dzieci w szkole,przynajmniej do poludnia..

prezentu jeszcze nie mam,nawet brak pomyslu,ale juz dzisiaj rano corcia powiedziala,ze jak wroci ze szkoly to obejrzy katalog albo usiadzie do kompa i cos wybierze..anaconda moja corka tez uwielbia kucyki,czasami jeszcze chce zeby jej kupic..a w ogole to w pierwszej wersji powiedziala,ze po co dizen dziecka??,przeciez tu nie ma takiego swieta?? no fakt nie ma..ale nasze dzieci maja,wytlumaczylam jej,ze ich tak bardzo kochamy i dlatego chcemy ten dzien obchodzic jakos szczegolnie..:tak:chociaz tutaj nie ma tego uroku,,kazde swieta za granica nie ciesza tak jak w Polsce...:-(

witam nowa mamusie:-)

witam popoludniu:)
mieszkanko wysprztane, wizyta u lekarza zaliczona, L4 do wtorku. mloda ma czerwone gardlo i poki co walczymy syropami.

skrzynia z legiem mi sie podoba, tylko my lega mamy bardzo duzo, ale pewnei atkie rozowe by sie malej spodobalo:))

Agatulka gratuluje dzielniej corci!!!
Madlen no wlasnie u nas tez dnia dzieck niema choc w tamtym roku bylo juz co nieco na ten temat slychac wiec w tym roku moze cos bedzie wiecej. Ja tez chce zawsze obchodzic 1 czerwca wiec tez bede Filipowi to tak tlumaczyc jak ty. Zapytam sie w przedszkolu czy cos zorganizuja i pogadam na temat tak jednak warznego dnia. ja co do prezentu to chyb tak jak co roku. Wszystkie mamusie zbieramy sie wkupe i gdzies idziemy wspolnie basen zoo cz Monky Town. Zobczymy. Ale prezentu niebedzie. Poprostu wspolny wypad z innymi dziecmi.
Olu to troche "odpoczynku" do wtorku. Dla mnie to bylaby maskra bo jak juz sie dzieci do przedszkola przyzwyczajaja to potem w domu niepotrafia usiedziec.Moj Filip to taki ze jak za duzo wolnnego to juz niewie co ze soba robic i najczeciej narobi cos na diabla!

reklama
Zagladam i ja wieczorem!:-)
Agata noo Krakow faktycznie zalany gorzej niz w 97' A my w niedziele do Lagiewnik jedziemy z pielgrzymka komunijna:szok:
Gratki dla Zuzy za odwage. Moje odwazne po tatusiu:dry:;-):-D
Ollka witaj i rozgosc sie!:-):tak:

Pozdrawiam!:-):-):-)

Do góry