reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

ehhh niech sie tylko dowiem któż to taki:dry:!!!

kurcze co do tych powodzi to makabra!!!a Wasze dzielnice sa bezpieczne??
pada u Was nadal??taka tragedia znowu!!co roku to samo!!

reklama
u nas w nocy nie padalo ale teraz niestety na nowo pada... na szczescie zdecydowanie mniej niz wczesniej.
jejku jak mi sie dizewcyzny nie chce sparztac...

no to mamy podobne odczucia...ja tez mam lenia na maxa!!
właśnie zrobiłam sobie małą kawkę i posiedzę jeszcze troszkę w necie-bo cóz tu robić!!
u nas w nocy lało teraz jest bezdeszczowo ale w porównaniu z tym co sie dzieje u Was na południu to u nas jest luksus:sorry:

a jaka jest Twoja córcia???aniołek czy diabełek!!bo nasze małe kobietki z tego forum toi niezłe charakterki:szok:!!!

moja corcia do aniolkow nie nalezy, ogolnie jest bardzo nieszczesliwa jak ma siedziec w domu, i wymysla co zrobic zeby sie az tak nei nudzic:)
nie wiem jak wysiedizmy te 5 dni w domu, bedzie ciezko...

no to witamy w klubie zbuntowanych małych dam!!moja właśnie zajęła sie zabawą ;-)-wyjątkowo powyciągała lalki barbi!
jest mi tak zimno że bluzę polarowa złozyłam :szok:...ehhh ja taka ciepłolubna jestem!!

ja nie wiem co to sie dzieje z ta pogodą!!druga połowa maja a tu takie coś:szok::szok::szok:

ja pale w piecach jeszcze, przynajmnij mam cieplo.
moja wyjatkowo nie interesuje sie barbi, nie wiem dlaczego ale mogly by dla neij nie istniec...

no moja raczej też nie interesuje sie tymi lalkami...ma ich kilka(wszystkie dostała;-)) i sporadycznie jakies wyjmuje a dzisiaj prawie wszystkie poszły w ruch!!
anaconda moja Kajka też uwielbia kucyki!!!pony i nie tylko!!!to jej ukochane zabawki!!
teraz sprzata bo chce iść do koleżanki na kawkę!!Filip do 13 w szkole wiec mam troche czasu!na obiad dzisiaj ryba wiec tez ekspresowo!!
u nas też przepalają w piecu ale to raczej tak po południu;-) a od rana brrrrrrrrrrrr!!
wiec idę sie szykować!!

miłego dzionka życzę póki co!!!

Ja sobie mogę tylko pomarzyć o ciepłych kaloryferach ale jakoś ciepłą herbatką się ratuję a mieszkanie do ciepłych należy więc nie jest źle :tak::tak::tak:

reklama
Witam nowa mamusie!!!
No wlasnie i tutaj trabia o tych powodziach w Polsce! Straszne i jak mowicie szkoda ze co rok to samo! Mam nadzieje ze u was dziewczyny niejest tak zle i dacie rade sie jeszcze przemieszczac!
Ja grzejniki tez wlaczam bo mnie telepie. Na noc wylaczam bo nielubimy cieplych nocy. Dopiero okolo 9 wlaczam.
hi hi hi macie racje ze na naszym watkom to same diablice siedza ;) Chociasz i nsze chlopaki to nie aniolki...
Korcze wolne mam jeszcze do konca tygodnia a juz teraz chcialabmy wracac do pracy bo niewiem co ze soba robic!!!!!!!!! Oj nielubie odpoczywac!
A mi sie rano sprzytac chcialo i mam juz domek wsprzatany!!!
A wiecie co sie z Naja dzieje??? Wpada tylko na krotko i tak rzadko ostatnio??? Chyba na tajny wejde moze tam cos wynajde...
Pa pa Bebaby!

Do góry