reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Mozi wszystkiego najlepszego dla Oli z okazji imienin :-)

annianimaux.gif

Dolaczam sie do zyczen!!!

reklama
Witam z rana :-):-):-)
Kolejny pochmurny i deszczowy dzień, już nie mam siły :sorry2::sorry2:
Ja cały czas się zastanawiam co Mai kupić na dzień dziecka, poczekam jeszcze na gazetki z marketów, może tam coś się jej spodoba, a jak nie to sami coś wymyślimy. :tak::tak:
Podobnież z przedszkola mają wyjazd zaplanowany na dzień dziecka - to by było dobre bo atrakcja niesamowita :tak::tak::tak:

Witam sie z rana po całonocnej ulewie:szok:!!
jak dziewczyny U WAS???kurcze to co pokazują to szokujące:no::no::no:

ok:) wiec tak, moja corcia ma na imie Oliwka, niedawno skonczyla 4 latka, od wrzesnai chodzi do przedszkola.

na poczatku bylo ciezko ale teraz swiata poza przedszkolem nie widzi...
jedyny minus to to ze dosc czesto choruje, wlasnie od dzis zaczynam L4, co mnie nie bardzo cieszy...
wolalabym zeby mala byla w przedszkolu.

co do mnie to zajrzalam tu bo widzialam Mozi, znamy sie z watku dla samotnych rodzicow, ja takze wychowuje corcie sama. ale tak jakos dobrze miz tym.

Anaconda ja tez czekam na ulotki z zabawkami bo poki co nic nie wpadlo miw oko na dzien dziecka, wogole jakos pomyslu nie mam... Oliwia tez nie...

dzien dobry choć ja go nei nazwe dobrym

dzis mamy dentystę więc Zuza została zaprowadziłyśmy Maksa do żlobka zakupki na bigosik zrobiłysmy i bedzemy pichcić zaraz

ja ma doła z powodu tegoc o się dzieje dookoła mnie :-:)-:)-(

not o zdrówka dla Oliwki!!!
a czym sie zajmujesz?gdzie pracujesz:blink:?

kurcze kobietki ja miałam wczoraj nietypową sytuacje dostałam sms a z nieznanego mi nr z treścia"co porabiasz koleżanko" hmmm,poprosiłam o przedstawienie sie to mnie podgadywał ale nie ujawnił sie-później ten ktoś napisał do mnie po imieniu:-)jak mu nie odpisałam...myślałm ze to mój mężuś na tym swoim szkoleniu robi sobie żarty...ale on przysięga ze nie!ehhh i zdurniałam!póki co cisza dzisiaj!
agatulka właśnie sie zastanawiałam jak tam, u Ciebie!

reklama
pracuje w firmie budowlanej, jestem sekretarka, i prowadze cale dokumenty dla ksiegowego. w sumie to robie wszytko bo jak wiadomo reszta ludzi jezdzi po budowach.

atfk to faktycznie dziwne smsy:) moze masz cichego wielbiciela???

Agatulka mieskzasz w Krakowie... wiec sytuacja taka jak u nas, wszystkie miasta i wioski dookola zalane... po prostu tragedia...

Do góry