witam was,wy macie jesien a na wyspach piekna wiosna,tylko ciekawe na jak dlugo?moja corcia juz dzisiaj do szkoly poszla w samej szkolnej bluzie,nareszczcie moznabylo sciagnac kurtke.moj P. wdomu,jutro chyba tez,bo nie mialabym jak Martyny odstawic do szkoly (a troche do przejscia mamy),jeszcze nie jest gotowa,zeby chodzic sama,Huberta tez wdomu nie zostawie,bo by sie chlopak zaplakal,,zreszta nie moglabym zostawic go samego,no a isc z nim niebardzo,slaby jeszcze w nocy znowu nie spal,niby jest lepiej,ale jeszcze jeczy..dobrze,ze antybiotyk pije i nie kwasi sie przy nim,on go nawet niepopija!!
tatus poszedl corcie zaprowadzic do szkoly,a ja zaraz uciekam sprzatac,,slonce swieci to az chce sie robic
atfk ja tez nie lubie spac sama,,w ogole nie lubie byc sama w domu,w ciagu dnia tak,ale jak juz przychodzi wieczor,to wszystkich musze miec w domu,moj P.czasami na nocke jedzie na ryby..zle mi sie wtedy spi bez niego,przyzwyczajenie do spania z kims ,ale zobazcysz jak to szybko zleci
no wlasnie dziewczyny,jakie macie pomysly na prezenty dla dzieciaczkow na 'dzien dziecka'??bo ja jeszcze sie nad tym nie zastanawialam.a jak pytam moje dzieci,to maja 100 pomyslow/minute.
tatus poszedl corcie zaprowadzic do szkoly,a ja zaraz uciekam sprzatac,,slonce swieci to az chce sie robic
atfk ja tez nie lubie spac sama,,w ogole nie lubie byc sama w domu,w ciagu dnia tak,ale jak juz przychodzi wieczor,to wszystkich musze miec w domu,moj P.czasami na nocke jedzie na ryby..zle mi sie wtedy spi bez niego,przyzwyczajenie do spania z kims ,ale zobazcysz jak to szybko zleci
no wlasnie dziewczyny,jakie macie pomysly na prezenty dla dzieciaczkow na 'dzien dziecka'??bo ja jeszcze sie nad tym nie zastanawialam.a jak pytam moje dzieci,to maja 100 pomyslow/minute.