reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam i ja .Czekam na gości.Ma przyjechac biologiczny ojciec mojego R......przyleciał wczoraj.
Anaconda wspólczuje:-:)sorry:

Jak nie znacie to polecam to na obiad palce lizac.Jak ktos lubi srey..ja robilam i ze schabem i z piersia z kurczaka
FIX_SchabWSosieSerowym_FoP_3D_1dec09_v2.jpg

reklama
He he Iwonka ja to chyba juz wszystkie fixy mam wyprobowane... Niestety gotowanie to niemoja mocna strona. Jednak tego fix u nas niema. Ale wygloda apetyczna.

Witam :-):-)
U nas znów powrócił problem kupkowy, ręce mi opadają, Maja płacze bo jej dokucza, normalnie żyć nie umierać :-:)-:)-(

wspolczuje anaconda..az tak zle jest??

iwonka nie robilam jeszce tego knorra na obiad,ale jak mowisz ,ze pycha to bede musiala zobazcyc w polskim sklepie czy jest i wyprobowac.

ja czesto robie WINIARY POMYSL NA..rozne pomysly,ale najlepiej smakuje u mnie kurczak w sosie smietanowo-ziolowym,

a ja dziesiaj mam na kolacyjke pstragi..pychotka:tak:moj P.zlapal az 20 pstragow,ale bedzie wyzerka.:-Da my to akurat wszyscy rybki uwielbiamy,nawet jak trzeba osci obierac..

Witam się po południowo....a raczej wieczornie!
mężuś pojechał na nocną służbę wiec ja z dzieciaczkami dzisiaj sama:sorry:
dzisiaj miałam egzamin...napisałam i ciekawe co z tego wyjdzie:szok:!!!

pogoda cały dzień strasznie ponura:-:)-:)-( pada,ciemno i zimno ehhhhhh
właśnie planuje coś na jutro...żeby jakoś miło spędzić dzionek...bo w poniedziałek jak juz pisałam mężuś opuszcza mnie na 2 tyg:-:)-:)-(!zastanawiam sie nad kinem dla dzieciaczków ale nie wiem;-)

noo a poza tym
anaconda kurcze to niedobrze,ze Majeczka ma takie problemy!!bidulka już sobie wyobrażam jak się meczy!!oby jej przeszło

madlen pstrągi powiadasz???no my akurat rybni nie jesteśmy za bardzo...choć nie powiem pstrąga akurat lubię!!i karpia;-)!!
a temat rybny znam od podszewki....tylko z tą różnica ze nie mój mężuś jest zapalonym wędkarzem tylko moi rodzice:-D:-D:-D!!oboje!!!to takie ich hobby...a z racji tego ze sa emerytami w tej chwili mogą w pełni sie cieszyć...i wedkuja całymi dniami...hahah:-D:-D:-D dosłownie!!!
muminka
ja osobiście też nie mam nic przecwko nk-wchodzę tam czasem,może nie codziennie ale owszem!!i tez dzieki temu portalowi mam kontakt z moimi znajomym i z mojego rodzinnego miasta które opuściłam na dobre i na tyle daleko ze nie mogę sie z niektórymi spotkać... czas nie pozwala
mozi
no słyszałam o tej NOCY MUZEUM!!to musi być ciekawa sprawa!!kurcze ale słyszałam,że kolejki to już się w południe ustawiały...:szok:

no dziewczynki idę myć moje pociechy:-):-):-)
miłego weekendu!!

hej a ja wieczorna pora :)
Muminka Noc Muzeum to wieczor od 18 do 2 w nocy co sa wybrane muzea czynne i wchodzi sie za darmo,w tym roku bylo u nas chyba 23 rozne,w czym perelka podziemia sukienic i rynku,co jeszcze nie jest otwarte dla zwiedzajacych

Anakonda moze sprobuj z suszonymi sliwkami podobno pomagaja??

u mnie nie na wetkarzy w rodzinie

a jesli chodzi o przedszkola i imprezy,w pt jada do gospodarstwa agroturystyczne-spotkanie z lesniczym,wioska indianska oraz pod koniec miesiaca festym w przedszkolu polaczony z przedstawieniem i dniem mamay,taty i dziecka-dmuchane atrakcje na ogordku i kielbaski

Witajcie dziewczyny
ja jestem trupem Maks mnei zaraził tym wirusem on oczywiscie piatek sobota i dziś wsio oki
a ja umieram
wczoraj byłam w pracy od 9 i juz rano dziwnie mnei mdliło o 13 dorwała mnei biegunka a w pracy do 15 30
i juz o 15 ledwo zakręty wyrabiałam na szczęscie zdązyłam ostrzec zastępczynie ze tak moze sie stać i było oki pół wieczory biegunka i wymioty ledwo żyje
heheh jeden plus zeszło mi 1,5 kg hehehheheheh
pije ciągle by sie nie odwodnić teraz wziełam ciepłą kąpiel i ciut lepiej się czuje

Mozi czemu nic nei pisałassssssssssssssssss tez bysmy poszli wrrrr

Anaconda oby problem minął

Witam :tak::tak:
My wczoraj wieczorkiem do tesco na zakupy pojechaliśmy no i ponieważ Maja ma ten problem z kupką to bałam się że zacznie tam płakać jak ją przyciśnie bo w domu to od razu się kładzie żeby parcie minęło, no i pojechaliśmy, Maja oczywiście wpakowała się do wózka żeby kupa nie dokuczała ale z czasem wózek zaczął się zapełniać i miejsca dla niej zabrakło więc ją wysadziliśmy, pochodziła trochę i mówi że siusiu jej się chce, więc szybko do łazienki i widocznie kupa tak już napierała że sama zaczęła wychodzić, kamień spadł mi z serca bo od 3 dni mieliśmy istny meksyk. Nigdzie nie dało się z nią wyjść bo jak tylko poczuła ze chce jej się kupkę to zaraz płacz i że ona chce do domu, a dodam że nie załatwiała się 10 dni. Tak więc do następnego razu spokój
Agatko współczuję jelitówki, wiem jak potrafi człowieka wymęczyć :tak::tak:

hej,u nas leje od wczoraj wieczorem i dzis caly czas ;(
a my musimy wyjsc za jakos godzine

Anakonda fajnie,ze Mai lepiej

Agutulka duuuuuuuuuuuuuuzo zdrowka

ja sie tylkoz wami przywitam,bo czasu dzisiaj brak..zaraz mamy grilla,co prawda za oknem przelotne deszcze,ale mam nadzieje,ze grill wypali:)

anaconda,dobrze,ze Mai juz przeszlo :))

agatulka,teraz ty bidulka sie meczysz..duzo zdrowka..:))

zajrze do was wieczorkiem,jak mezus i dzieci puszcza mnie na komputer,albo jutro..tylko jeszcze nie wiem o ktorej,bo do poludnia mnie ma w domku,ide na angielski,a potem to nie wiem,bo moj P.ma jutro wolne.takze pewnie cos wymysli,jakies zakupy,czy cus..

milego dzionka!!!

reklama
Hej dziewczyny!
Anaconda dobrze ze Mai przeslo. Niestety tak sie zdaza ze sa ludzie co maja takie problemy. Moja kolezanka tez tak ma i Amelka po niej to odziedziczyla. Jak sie zaczne to tez nawet do 2 tyg nic! Ogolnie u niej pomagaja cieple oklady na brzuch ni wlasnie te suszone sliwki ktore n szescie lubi.
Agatulka zdrowia zycze ;)
Madlen pogon wszystkich od kompa wkoncu BB najwarzniejsze!
Mozi u Ciebie widze same imprezki :-D

A my dzis id 11 w drodze. Najpierw we trojke do parku piechotka przez las kaczki karmic. Pozniej sie chlopaki uparli na McDonalds wiec pojechalismy polazilismy potem trochepo miescie (oczywiscie wszystko zamkniete bo niedziela ale za to pelno muzykantow :tak:) a potem na lody... Wrocilismy po 17 i Filip zasnal jk tylko przekroczylismy prog domu :-) Musze go zaraz bodic bo mi nac niezasnie. Jutro powtorka eeg z ostatniego razu i mam nadzieje ze wszystko okeybedzie. Papa laski!

Do góry