reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Ja swojej cały czas sama myję ząbki bo już sobie wyobrażam jakie to by było jej samodzielne mycie :-D:-D
Agata to ulice Krakowa wam zalało?! :szok::szok::szok:

baa zalene sporo jest
wiem ze pod mostem Grunwaldzkim ejst zalane a jak tam jade w prawdzie jade pod nim ale jak most zalany a tam wiadukt jest to wszyscy górą jada bo mozna dołam i góra wiec jzu widze co tam sie dzieje
ja w domrbej sytuacji jestem bo mam info z 1 ręki mąz kierowca teściu taksówkarz wiec wiem co sie dzieje
włoski zrobione i zaraz wyruszam bo mus wejśc na hale obkukac czy kalosze dostanę na siebei bo mam wsio pozalewane a teraz nawet kaolszę są modne choć boje sie ze rozchwytywane są tez

reklama
witam kobietki na chwilke!!
zaraz umykam bo do szkoły na ćwiczenia jeda..a poza tym to odwożę meżusia na pociąg:-:)-:)-( i będę sama przez 10 dni ehhhhh!!
jutro z ranka sie zjawię!!

powodzenia u dentysty!!!dla wszystkich zmuszonych tam iść:-D:tak::tak::-D!!

witam sie w piekny sloneczny dzien..aczkolwiek,slonce mi teraz nie zbyt potrzebne,bo mam syna chorego..:( juz wczoraj popoludniu go bralo,myslalam ze przejdzie,ale cala noc nie spal,kilka razy wymiotowal,nic nie chce jesc,pije na sile..rano jak zaprowadzilam core do szkoly,to poszlam z nim do pzrychodzi i okazalo sie,ze infekcja gardla,tzn.angina..jak lekarz zajrzal jemu w gardlo i az oczy wielkie zrobil,tak ma zawalone..no i teraz jest na antybiotyku.na razie spi,ale co chwile sie budzi,bo bol gardla i przy okazji uszu,nie daja mu spokojnie spac..urwanie glowy,a milam dzisiaj kilka spraw zalatwic i jeszcze angielski mi przepadl,a za 2-3 tyg egzamin..jakos to bedzie,byle dziecko mi wyzdrowialo..

powodzenia u dentysty,dajcie pozniej znac jak bylo..

atfk to ty teraz slomian wdowa bedziesz..uuu,ale 10 dni to szybko zleci .

uciekam o mnie Hubert wola,caly czas musze przy nim lezec i go przytulac,wtedy troche sie uspokaja..a ja dzisiaj ledwo na oczy widze..
jak mu sie troche poprawi to zajrze do was..moj P. dzisiaj coprawda ma wolne,ale zawsze cos ma do zalatwienia,dobrze ze chociaz nie musialam Hubcia brac rano jak szlam z cora do szkoly,popoludniu ja tata odbierze,bo tak sobie zazyczyla,ze nie mama tylko tata..i dobrze,moze sie troche zdrzemne.

Witajcie,
My od wczoraj w domku.
Serdecznie Wam dziękuję za gratulacje.Maluszek przyzwyczaja się powoli do nowych warunków.Urodziłam sn. Nie było aż tak strasznie powiem Wam :-)
Nie mam za bardzo czasu na kompa,ale w wolnych chwilach na pewno będę zaglądać:tak:

Witam Ewelinko!!! Koniecznie wstaw nam fotke Mateuszka!!!! mam nadzieje ze wszystko dobze ze sie super czujesz i ze Dominik kocha siostrzyczke i niejest zazdrosny. Napisz koniecznie przy chwili czasu bo nasze dzieciaczki w tym samym wieku bratami sostana wiec fajnie wiedziec czy wszystko okeysie przebywa :)
Oj zabki w tym tygodniu. ja tez se termin musze zrobic ale to za tydzien bo w tym tygodniu i tak mam kupe lekarzy na glowie. Dzis bylo EEG zaczelo sie fajnie ale potem Filip zaczal plakac ze go elektrodu w ucho kuja i cieszko zniozl koncowke. W czwartek bede znala winiki. Dzis na centrum skoczylismy zabawke Filipowi kupic ze jednak dosyc dzielny byl i nakupowalam mojej Jasmince cioszkow... takie malenkie to wszystko ze cieszko sie oprzec jak sie wie ze niedlugo takie malenstwo z nami bedzie. Zazdroszcze Ci Ewelinko ze ty masz juz to za soba :)

No my już po wizycie u dentysty.Lapisowanie ponoc daje ładne efekty,kolejna wizyta w poniedziałek:tak:
Evelinka witajcie w domu :-)
Madlen zdrówka dlka synka
Atfk szybko zleci te 10 dni a taka rozłąka czasami dobrze robi ;-)

My też już po wizycie u dentysty i też kolejna za tydzień :tak::tak::tak:
Potem pojechaliśmy do biedronki i Maja wybrała sobie torebeczkę z barbie i bidon - no i trzeba było kupić :-D:-D
Atfk oby szybko minęło te 10 dni, ja jak mój był na szkoleniu 5 dni to pojechałam na ten czas do mamy żeby samej w domu nie siedzieć :tak::tak::tak:
Madlen zdrówka dla synka :tak::tak::tak:
Muminka wcale się nie dziwię ze Filipek ma dość tych badań :sorry2::sorry2:

Dominik nie jest zazdrosny.Daje braciszkowi całuski,łapie za rączkę i ogólnie zachwycony jest.Serce się raduje jak na nich patrzę.Tylko czasami narzeka jak karmię maluszka i nie mogę w tym czasie dla niego czegoś zrobić,ale trudno,musi się przyzwyczajać.

reklama
Czuję się nawet dobrze,tylko szwy po nacięciu trochę ciągną.A przeżywam myślę nawet bardziej,bo wiem,że to słodkie maleństwo szybko urośnie i będzie chciało być niezależne jak straszy braciszek.

Do góry