reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

dzień dobry choć taki ochydny mokry ciemny to nei wiem czy dobry
ja jzu żyje jakoś
dzieci spokojnie zaprowadziłam wczoraj juz nic nie goniło wiec myśle ze to jednodiowa jelitówka tak jak i te dzieci ze żłobka
moim dzieciom wsio oki wiec luzik

reklama
Witam.Pogoda jak i u was,a kałuze takie wszedzie że szok.a my do dentysty musimy isc,a tu pada i pada.Wczoraj przestało koło południa padać wiec psozliśmy do parku Praskiego na festyn(byli rycerze i walki) ale po dwoch godzinach jak luneło to cali przemoczeni wróciliśmy:wściekła/y:

Witam :-):-):-)
My też dzisiaj do dentysty idziemy ale dopiero na godz.17.30 i całe szczęście to mąż nas autem zawiezie bo leje strasznie i zapowiadają ze tak ma być cały dzień i nie tylko ten dzień ale i cały tydzień :-:)-:)-(

Podobno teraz tak robią że nie boli, my tylko na lapisowanie :tak::tak::tak:

u nas nei było widac dziurek pani je widzi hehehehhe ale kolorowe plomby teraz refundowane sa
ale muszę jej opowiadac ze to dla dobra zabków wszystkie tylnie tzn 2 u góry osttanie i 2 na dole nei wiem czy to 6 czy 7 ale czeka nass kilka wizyt a ta pierwsza pewnie najgorsza

Ja widzialam jedna mala dziurke a u dentysty okazało sie że jest ich kilka na wszystkich ostatnich 5tkach:sorry2: od jakiegoś czasu Vanesska sama juz myła zęby i ja tego nie kontrolowałam i pewnie z tąd te dziury.Z przodu najwygodniej myć zeby a z tyłu były nie dokładnie myte i pewnie dlatego tak wyszło.Dziś chyba tęz jeszcze mamy lapisowanie a na kolejnej próba borowania.

Ja widzialam jedna mala dziurke a u dentysty okazało sie że jest ich kilka na wszystkich ostatnich 5tkach:sorry2: od jakiegoś czasu Vanesska sama juz myła zęby i ja tego nie kontrolowałam i pewnie z tąd te dziury.Z przodu najwygodniej myć zeby a z tyłu były nie dokładnie myte i pewnie dlatego tak wyszło.Dziś chyba tęz jeszcze mamy lapisowanie a na kolejnej próba borowania.

u nas to smaooooo
ja dzis przykukałam jak myje zęby i to na odczep było z przodu nic z tyłu
wiec powiedziałąm ze ma dbac o ząbki porządnie je myć bo będą ja beleć kurcze bidulki sie namęcza na fotelu dobrze ze tam super panei pracuja młode laseczki i z b dobrym podejściem

jeny dziewczyny kurde u mnei ciągle jezdzą starż pożarna na sygnale wszystkie drogi pozalewane mam na 15 30 d pracy a o 13 wyjde bo nei wiem jak autobusy jada maz mówi ze wsio zakorkowane

reklama
Ja swojej cały czas sama myję ząbki bo już sobie wyobrażam jakie to by było jej samodzielne mycie :-D:-D
Agata to ulice Krakowa wam zalało?! :szok::szok::szok:

Do góry