reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

masz racje naja,zabawki grajace czasami moga doprowadzic rodzicow do biale goraczki..moj mlody ma zawsze z rana szczegolnie w sobote,ze wykopie wszystkie swoje samochody i sie nimi bawi..jak to lubie..ech..czasami zapomni je na noc wylaczyc i juz nie raz wstawalam,bo gdzies cos mi gralo..a ja zaspana i szukalam,bo tam jakies male autko zaczelo halasowac..

reklama
Nie no dziewczyny wy jakies ostatnio za aktywne jestescie!!!! ja rozumiem ze pogoda do bani i sie wychodzic niechce ale zeby tyle tutaj postow naprodukowac to niemozliwe! No niestety czesc udalo mi sie przeczytac ale na odpisanie juz czasu niemam. Jas se wlasnie caly tort truskawkowy z budyniem kupilam... no bo kwalek wydawal sie taki maly... he he ale chyba calego niejem bo to bylaby porazka... Narka!

oj, madlen, też nie raz w nocy szukałam jakieś cholerstwa co wyło - przy czym Maćka to oczywiście nie budzi tylko mnie:-D

Muminka, co sobie żałujesz? smacznego, na zdrowie!:tak::-D

FLET niby edukacyjny instrument ale używany przez 4 latkę:szok::szok::szok: moze przysporzyć o zawał serca na tle nerwowym:-D:-D:-D!!!
ehhh
zmykam kobietki pomalutku!!chcę jeszcze ubranka za male po Kajce powynosić bo dostała wczoraj od koleżanki takie większe po jej córce no i miejscówkę musze zrobić!!

pozdrawiam gorąco!odezwę sie na pewno po niedzieli a czy w weekend???to nie wiem!!
poki co życzę udanego i słonecznego weekendu!!!

No własnie jak ktoś blokuje galerie na NK a potem wkleja na forach zdjecia to po co to blokowac tam galerie? Ale ja tylko przestrzegłam a każdy zrobi jak uważa..

Naja ja na NK konto usunełam ..

Co do zabawek grających u mnie tez jest tego duzo.Jest tez jedna szafka gdzie sa same instrumenty moich dziewczyn:shocked2::-D:-D:-D:sorry2: ale ja je i tak zagłuszam bo uwielbiam słychac głośno muzyki,szczególnie jak sprzatam:tak::-)
Uspałam Klaudie i biore zie za ponowne odkurzanie.Oczy mi sie zamykaja.Deszcz leje.Weekend tez ma byc do kitu.Szkoda dzieciaczkow co mają komunie że taka pogoda do bani.

Muminka tort brzmi smakowicie:-) a jak w smaku? Nie jadlam takiego,,,

u mnie juz tez po sloneczku,zaczelo padac i to tak konkretnie.mieszkanko posprzatane,tylko obiadu brak,wpadne po drodze do sklepu,jak bede szla po dzici do szkoly i kupie pierogi gotowe,ide dzisiaj na latwizne..dzieciaczki pewnei sie uciesza,bo uwielbiaja,sczegolnie z serem..mniam

U mnie tez dziś pierogi kupne ale pyszne że szok.
W przedszkolu dzieciaki dostały od sponsorów rowerki sliczne i hulajnogi,a wczoraj była policja z psami,Pokazywali dzieciom psie mozliwosci ,dzieci mogły je głaskac.:tak::tak::tak: strażacy przyjezdzają i dzieciaki ogladaja dokładnie wóz strażacki:tak: atrakcji maja.Ale najwiecej jest przedstawień teatralnych.Wogóle to przedszkole jest o profilu teatralnym:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie też leje. Wyszłam do sklepu bo akurat przestało padać ale oczywiście po drodze mnie zlało, dobrze ze sklepy pod nosem. Ja właśnie grochówkę gotuję i kupiłam sobie czekoladę - miałam 2 kosteczki zjeść a już pół tabliczki nie ma :szok::szok:
Co do nk to mam tam konto i 2 zdjęcia te same od samego początku, też uważam że to taka zbieranina przechwałek gdzie kto nie był i jak to mu się nie wiedzie - żal takich ludzi :cool::cool:

Do góry