reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

no ja słucham DŻEMU właśni :-D:-D:-D!!!
kawke wypiłam ale jakoś mi mało...hmmm
jaka u Was pogoda?jakie samopoczucie??
u nas pochmurno i zimno w domu brrr:eek:

reklama
anaconda, masz rację z tą wycieczką, święte słowa:tak::-D

atfk, ja cały czas trójki słucham, ale za to już był i Kult, i Travis, i Scissor Sister, Kaiser Chiefs.. no, w każdym razie dobra muza, choć bez Dżemu. ostatnio w ogóle doszłam do tego, że nie mam żadnej ich płyty! miałam czarne, winyle, ale nie mam na czym ich słuchać. moze poszukam na allegro czegos? kupiłam już sobie Kult, te stare płyty, pierwszą i 'Spokojnie', wczoraj przysłali mi Tilt, chyba i Dżem nie zawadzi.

u nas też pochmurno, ale mnie to cieszy. ostatnio mam jak to stwierdziłam 'wyspiarskie dni'. czyli pada non stop prawie, oglądam programy w tv głownie brytyjskie, szczególnie te o domach i ogrodach, słucham takiej muzy, czytam angielskie książki /no po polsku, bez przesady:-D/, teraz herbatka i tamtejsze ciacha.. fajne takie lenistwo w wyspiarskim stylu:-D

a tutaj dla wszystkich lubiących i nielubiących takiej pogody piosenka:

[video=youtube;0LN1kQfP7Z4]http://www.youtube.com/watch?v=0LN1kQfP7Z4[/video]

Ostatnia edycja:
Witam,no wstac z łóżka nie mogłam tak spac mi sie chce.Za oknem pochmurno :sorry2:
Mói R chcaił zrobić niespodzianke i kupił elektrycznego grilla ale nie taki jak ja chcialam,bo ten model od R ma grzałki pod rusztem i na bank bedzie dym gdy tłuszcz bedzie kapał na nie:sorry:
Anaconda nie zmieniałam,ja biore zastrzyk anty raz na 3 miechy i byłam po recepte na kolejne i na usg.
Agatulka nie boisz sie wklejac zdjeć na otwartym watku? Róznie rożni ludzie je póżniej wykorzystuja:dry:od tego sa zamkniete fora i tam galerie,no ale to twoja sprawa:tak:pomocnica śliczna:-)

Piłyscie już kawusie?

Ja Dżemu tak na poważnie to zaczęłam słuchać dopiero po śmierci Riedla jak obejrzałam film "Skazany na bluesa" :tak::tak:
Iwonka liczy się gest męża - chciał jak najlepiej :-p:-p;-);-)

Iwonka hmmm pewnie że sa zamkniete fora na foty ale jak piszemy codziennośc tutaj to zwykel tam rzadko kto zaglada to po 1 a po 2 to foty którcyh nie miał by kto do czego wykozystać bo niby do czego ??
w końcu połowa z nas ma fotki dzieci w podpisie je też by mógł ktos wykozystać

a zdradzisz koszt tego zastrzyku i jak sie czujesz??

Koszt zastrzyku 40 killa zlotych ,nie pamietam dokładnie.Zastrzyk co 3 miesiace.Ja czuje sie dobrze,mialam tylko raz okres.w tym czasie.Sa kobiety co nie maja wcale okresu przy tym zastrzyku. Nie polecane dla tych co planuja dzieci w najblizszym czasie po braniu tej anty bo płodnośc może wrocic po roku nawet,:tak: No i plus że nie trzeba pamietać o łykaniu tabletek codziennie i wątroby przez to nie obciąża. Ale kazda kobieta na kazdą anty reaguje inaczej wiec nie ma co słuchac tylko tak czy siak przetestowac trzeba na własnym organizmie:tak:

Co do zdjęc i owszem,sa w podpisie ale po jednym ,a jak sie wstawia kilka zdjec jednego dziecka to potem takie zdjecia tez ktos obie wstawia gdzies i mowio że to twoje dziecko ,a ma dowody bo i zdjec tez duzo jednego dziecka prawda? Tak samo na NK jak bywa ,wykradahja zdjecia pedofile,normalne zdjecia nie golaskow i co potem pisza za okropne bzdury ze np"jestem dziewczynka ,szukam dotyku ,miłosci itd." opowiadania jak to mnie tatus myje tam i owdzie.." ech :no:.. dwie znajome miały tak wykradzione zdjecia swoich dzieci w nie czystym celu.

EDIT:

Ja tu produkuje posta a moje dziecko własnie wyjeło sobie styropian z tego grilla i mam w całym pokoju śnieg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a jak wstałam to po odkurzałąm bo wczesniej rozkruszyla bułke wszedzie:eek:

Ostatnia edycja:
komp mi sie muli:dry::dry::dry: a raczej net:wściekła/y:!!ehhhh

ja tez brałam ten zastrzyk po urodzeniu Kajki...ale skończyłam na 1 bo przytyłam!teraz jadę na tabsach!!chyba ze 30-40 zł płaciłam!nie wiem jaki Iwonka bierze bo pewnie też sa rózne rodzaje!

Ja biore depo provere i chyba innego nie ma :tak: napisane w skutkach ubocznych że mozna przytyc np po 1-2 latach stosowania.... ja u siebie nie zauwazyłam nic.:-) zreszta jestem szczupła wiec kilka kilo jak mi przybedzie jeszcze to sie nie obraze:-D:-p:-p:-p:-p no a tabsy jak bralam to nie dosc ze co miesiac 40zl to okres co prawie 3 tygodnie.szok! A ja mam dlugi 7 dniowy,obfity brrr:eek: wole zastrzyk:tak:

Ostatnia edycja:
To ja też muszę pomyśleć o takim zastrzyku tylko to już po urodzeniu drugiego dzidziusia bo jakby nie było to chcę rodzeństwo dla Mai :tak::tak::tak:

reklama
no właśnie dlatego jak napisałaś wyżej trzeba spróbować kilku możliwości i wybrać dla siebie najlepszą!
ja biorę tabsy od ponad 3 lat które kosztowały 20 zł teraz zmieniły opakowanie i kosztują 10;-) wiec róznie to bywa!mi akurat z okresem nie pogorszyły tylko polepszyły,mam krótki,małointensywny i zawsze o czasie:-)!
a zastrzyk faktycznie ten sam...myślałam ze jest ich więcej jak przy tabsach!

Do góry