reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Iwonka ja odpukać nie miałam problemu z moimi fotkami i oby nigdy nic sie nei przydarzyło nikomu

ja zwykle tylko tabsy ale teraz przy problemach z przeciążeniem wtroby rezygnacja na jakiś czas juz prawie 4 miesiąc jestem bez anty schudłam ciutkę hehehhe wiec jest plus
kurcze takie zastrzyki to musi byc fajna rzecz bo serio nie męczysz watroby i nie musisz codziennie pamiętać

to masz zmiane pory roku w domu

reklama
iwonka, za oknem taka pogoda że odrobina śniegu w domu to już nie dziwi:-D

ja sie tych zastrzyków bałam, bo b. źle reagowałam na cerazette i gin mi odradził. bo podobno depo jest właściwie tym samym, i skoro po cerazette miałam krwawienia przez 2 tyg. i żeby je zatrzymać musiałam zastrzyki dostawać to nie wyobrażam sobie co by było, gdybym wzięła coś, czego się cofnąć nie da:szok:

cerazette to chyba jedne z najsłabszych tabletek"najłagodniejszych" i całkiem możliwe,ze ten zastrzyk to to samo skoro mogą go brać matki karmiące;-)!!ja go brałam właśnie z tego względu ze byłam po porodzie i karmiłam Kajkę jeszcze wtedy;-)!!

ja mam w domu szał.............Kaja gra na flecie!!!:szok::szok::szok:
gra-to pojęcie umowne hahahah

witam sie dziewczyny..kawke juz wypilam,jak was czytalam,a zaraz bede wcinac bagietke czosnkowa z zazzikami..tak mnie ostatnio bierze,jak nie na czosnek to jakies ogorki.dzieci do szkoly odstawilam,ale ciezko bylo ich z lozka wygonic,potem marudzily przy sniadaniu,no i po drodze klotnia,bo mowil jeden pzrez drugiego,a ja juz nie wiedzialam kogo sluchac,wiec kazalam obojgu nic nie mowic i sluchac jak ptaszki spiewaja..podzialalo:-D.

troche posiedze na kompie i za robotke sie biore,wczoraj juz nic nie zrobilam a dzisiaj mi naczynia ze zlewu wychodza..

apropo zdjec na nasza klase..najlepiej nablokowac sobie konto i miec tylko galerie dla znajomych,ja tak zrobilam i jestem spokojna,ze nikt obcy mi nie buszuje w moich zdjeciach..bo to roznie bywa.u mojej corki w szkole nauczyciele mowia glosno o pedofilii..naswietlaja dziecioam,ze na stronach internetowych czasami ktos kto mowi,ze jest mala dziewczynka tak naprawde jest doroslym facetem,zeby uwazali na jakie strony wchodza..na szczescie oni tylko graja,albo bajki ogladaja,wszystko mam pod kontrola,ale nie wiem jak to bedzie za pare lat..ale trzeba uwazac..dla mnie jest to nie pojete,jak mozna malemu dziecku zrobic krzywde...no ale zlych ludzi nie brakuje,niestety.

agatulka super pomocnica.:)

naja,fajnie,ze wycieczka sie udala..i dzieci zadowolone.

ooo teraz patrze,ze te zdjecia co wkleilam wczoraj to dzisiaj mam przy suwaczkach..,ale zdolniacha ze mnie,a juz myslalam ze jestem totalny glab komputerowy..a tu prosze,sa fotki..:happy2:

Atfk ty masz szał z fletem a my z pianinkiem, kupiliśmy kiedyś Mai taką zabawkę tylko nam do głowy nie przyszło ze to może być takie głośne a ona lubi na tym rzępolić tylko wtedy głowa pęka :-D:-D:-D

ja tez mam polokowaną galerię dla obcych!

kurcze chyba powoli muszę się zabierać za robotę!
dziś na obiadek spagetti wiec nie za dużo roboty;-),ale muszę poodkurzać i trochę poczytać bo jutro znów wypociny...czyli kolejny egzamin:blink::blink::blink:

a poza tym to mój mężuś w poniedziałek wyjeżdża na 2 tyg na kurs:-:)-:)-( i będę słomianą wdową...ehhh jak ja bez niego wytrzymam:sorry2:!tak nie znoszę spać sama!!!

Aga to słomianka bedziesz ohohooooo

co do instrumentów to nasze po ciociach odziesziczyły mini keborda i dobrze ze cos z kablem sie stało bo bym zwariowała jaki szał robiły

reklama
anaconda, ja tam @ co 2 tygodnie to bym jeszcze zniosła, ale ze mnie lało się PRZEZ 2 tygodnie:sorry: masakra. nigdy więcej tego nie tknę.

galerię tez mam na nk zablokowaną, a poza tym od wielu miesięcy nawet tam zdjęć nie wklejam:-D w ogóle to bym to konto usunęła, gdyby nie to, że dzięki niemu znalazłam kilka osób, z którymi nie miałam kontaktu. ale prawie tam nie wchodzę, jakoś mnie nie bawi. a fotkami w ogóle sobie tam głowy nie zawracam. takie trochę targowisko próżności jak dla mnie, bo co bezdzietną znajomą z przedszkola obchodzi moje dziecko?

a kupowanie zabawek muzycznych uważam za sadyzm względem rodziców, lub ich masochizm:-D całe szczęście że młody sobie rzadko o nich przypomina;-)

Do góry