reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Zagladam ale jakos nie moge sie zmoc na odpisywanie, sorki sprawdzilam tylko aukcje na alegro czy mnie nikt nie przebil i ide lulu. Jutro powinnam przez dzien miec wiecej czasu to poczytam i poodpisuje.

Pozdrawiam!!!

reklama
Właśnie dostałam sms-a od Evelinki że już ma Mateuszka po tej stronie brzuszka. Urodziła dużego chłopaka - waga 4,150kg, wzrost 63cm. Pozdrawia nas wszystkie bardzo serdecznie, więcej napisze jak już wróci do domku

O super:-) Evelinko gratulacje!!!!

290.jpg

Własnie weszłam na bb tylko żeby zobaczyc czy juz bidulka sie nie męczy i prosze :-)

Anaconda napisz sms od nas że serdecznie gratulujemy!!!!!!!!!!! I zyczymy szybkiego powrotu do domku :-) A urodziła sn?

Zobaczylam foteczki i wszystkie dzieciaczki cudne:tak::tak::tak::tak:

Ja tez nie mogę otworzyc tego czegoś:dry::dry::dry::dry:

Buziole!

Acha jak już posze to powiem wam że bylam u gina po recepte na kolejne anty i zrobila mi usg przezpochwowoe i wszytsko jest ok z jajnikami i przydatkami:tak::tak::tak: wiec ten bol ponoć od jakiś zrostów może byc ,dala jakies leki może pomogą.Choć akurat od kilku dni mnie nie boli nic:sorry2:
Dobranoc :-)

Załączniki

• BOU06_45.jpg
    BOU06_45.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 59
dopiero teraz mam chwilke,zeby poczytac i odpisac.i prosze jaka niespodzianka..

evelinka..gratuluje synka!!!!duzy babelek,..wielkie gratki!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

anaonda,fajnie ze po wizycie u gina jest wszystko dobrze..i zakupy sie udaly.

atfk,trzymam kciuki za egzaminy..powodzenia.

agatulka i jak z Maksiem?jego brzuszek juz zdrowy?moze to byla jakas grypa jednodniowa?a zalatwiliscie juz cos z tym zlobkiem?przedszkola i zlobki maja to do siebie,ze latem sa zamykane na jeden miesiac,ale nikt nie bierze pod uwage tego,ze rodzice pracuja i nie maja miesiecznego urlopu.

naja..powiadasz o hinduskim jogiscie,ktory nie jadl nic??szok,nie moge uwierzyc,ale jak widac mozna zyc samym powietrzem..ja jednak nie dalabym rady,ale nie ma rzeczy niemozliwych jak widac.. a jak Macius po wycieczce?zadowolony?mam nadziej,ze pogoda nie popsula jego planow?i wycieczka sie udala.

Ewelinka wielkie gratulacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
witamy Mateuszka
wielkie gratulacje dla rodziców i mamy waga spora :)

Madlen nasz żłobek jest w sierpniu otwarty i 2 ulice obok jest współpracujący zawsze była wymiana dzieci z jednego do 2 i nie było problemu tam teraz młodziutka kierowniczka jest i chciała cos zmieniać ale ta nasza ja wyprasza zeby zostało jak kiedyś bo przeciez my rodzice nie szukaliśmy innego żłobka bo nas zapewniali ze bedzie miejsce wiec licze ze nie bedzie kwasu w lipcu
a co do Maksa został dzis w domu jest markotny i ni jaki dzwoniłam do żłobka i kolejne dzieci maja tego wirusa wiec pewnie całą grupa jest już zarażona :-:)-( ja mam na 17 do pracy wiec ufff mogłam z nimi zostac bo i Zuza została

Iwonka super że usg dobrze wyszło

o tak Anaconda jak możesz to pisz pozdrowienia :)))

Witam sie i ja!!
zauwazyłam od razu więc pisze
EVELINKA HURRRRRA:tak::tak::tak::tak:

podczytam Was!

halooo jest ktos???

Ostatnia edycja:
evelinka, GRATULACJE!!!:-D:-D:-D niech zdrowy rośnie!

15.gif

a w ogóle wielkie chłopisko:-D:-D:-D

kobitki, to co wysyłałam to power point, nie mam pojęcia co robić jeśli nie otwiera, bo ze mnie tuman komputerowy;-)

fotki waszych pociech śliczne, a agatulka to naprawdę masz czym się chwalić, a raczej kim! fajna pomocnica:-D

jogin ciekawy, też mnie fascynuje ta historia. ale czy potrafiłabym pójść w jego ślady też wątpię;-) właśnie mam przy sobie kawkę, herbatkę, i całą michę ciastek imbirowych i opycham się niemiłosiernie:-D choć coś czuję że wraz z latem zmienię znów dietę, bo mnie jakoś od mięcha odrzuca. zarazem można sobie zadać pytanie - jakim latem.. chłodno, mokro, jesiennie.

młody z wycieczki wrócił wczoraj zadowolony, mimo że połowa planów nie wypaliła. kiedy przyszedł czas przejażdżek bryczką i ogniska rozpadał się deszcz i musieli wracać. ale dla dzieci to i tak frajda.

fajna muzyka w trójce, tylko nie wiem co to jest... chyba do nich napiszę z pytaniem;-)

reklama
Witam i ja :-):-):-)
Nas dzisiaj burza obudziła i ulewa, Maja z początku trochę się bała i nie chciała wyjść z domu ale mąż jakoś ją rozśmieszył i dała się przekonać :tak::tak::tak:
Agatko super pomocnicę masz :tak::tak::tak:
Naja nieważne że wszystkich atrakcji na wycieczce nie było, najważniejsze ze sama wycieczka doszła do skutku :tak::tak::tak:
Iwonka a ty czemu zmieniałaś antykoncepcje? Źle się czułaś? Pytam bo od kilku dni codziennie na wieczór mam straszne bóle głowy i tak się zastanawiam czy to nie wina tabletek :sorry::sorry:

Do góry