reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

kurcze jak moge wkleić foty to pojade hurtem heheh

CIMG1198.jpg

mały wypad nad Wisłę Maks sie zbuntował i nie odwrócił się

CIMG1206.jpg

i różowa wata cukrowa hehehh
CIMG1266.jpg

co dzieci robią jak rodzice nei patrzą ale bałagan narobili hehehehhe

reklama
tak kombinowalam ze pousuwalam moje suwaczki:wściekła/y:
dziewczyny jak wy wklejacie te zdjecia??chcialm zeby przy suwaczku byla fotka moich szkrabow,ale zamiast tego nie mam teraz nic:-(

agatulka super fotki:-)

tak kombinowalam ze pousuwalam moje suwaczki:wściekła/y:
dziewczyny jak wy wklejacie te zdjecia??chcialm zeby przy suwaczku byla fotka moich szkrabow,ale zamiast tego nie mam teraz nic:-(

agatulka super fotki:-)

suwaczki to robię na tej stronie Suwaczki - zapytajpolozna.pl
i tylko wklejam w ustawienia
potem sygnatura

a zdjecia na forum to wklejam hmmm
piszesz posta ale 2 razy klikajac na odpowiedz i 2 rządek masz 2 kule ziemskei ze tak powiem potem jest koperta i za nią taki rysunek wciskaj to i wklej foto i gotowe

suwaczki zroilam,ale zdjecia beda musialy poczekac..kurcze tak sie wciaglam,ze zapomnialam o mojej zupie:-D dobrze,ze to pomiorowa,bo jakby byla inna to bym miala dzisiaj papke na obiad.juz nic nie tworze,moze jutro z rana bede cos dalej tworzyc..

suwaczki zroilam,ale zdjecia beda musialy poczekac..kurcze tak sie wciaglam,ze zapomnialam o mojej zupie:-D dobrze,ze to pomiorowa,bo jakby byla inna to bym miala dzisiaj papke na obiad.juz nic nie tworze,moze jutro z rana bede cos dalej tworzyc..

nasza pomidorowa Zuza juz wcina hehehhe

ogarnę ciut chałupke i za placki ziemniaczane się biorę
a potem po Maksa do łżobka i poważna rozmowa z kierowniczką bo kurde w wakacje jest żłobek tylko w sierpniu otwarty a na lipiec ma iśc od sąsiadującego no 2 uliczki dalej i obiecali ze jest wymiana i sa meijsca ze sami nic nei musimy załatwiać a tu nagle si eokazuje ze jest problem i nie wiadomoczy bedzie meijsce wkurzylismy sie dziś ma nam kierowniczka dac znac czy bedzie mniejsce na lipiec w tamtym żłobku

dzieki agatulaka,:-)juz mialam dzisiaj sobie odpuscic ale straszny uparciuch ze mnie,,ale sa zdjecia.a jak moge zrobic zeby te fotki byly zawsze jak cos pisze?chodzi mi o cos takiego jak wy macie?pomozcie,bo ja to jestem w tym temacie zupelnie zielona,:-Dale szybko sie ucze.

nie przypalila,ale marchewka jest calkiem rozgotowana..hehe..oj wciaga i to strszanie,jak juz usiade i sie w cos wciagne to nie moge sie oderwac.

reklama
Witam ponownie :-):-)
Właśnie wróciłam z zakupów bogatsza o tuniczkę i bluzeczkę z krótkim rękawkiem i jeszcze torbę udało mi się kupić taką żebym mogła na ukos powiesić przez siebie i mieć wolne ręce, szukałam takiej już dłuższy czas i wreszcie znalazłam :tak::tak:
Naja i hindusie nie słyszałam ale normalnie szok - żebym ja tak mogła bez jedzenia wytrzymać :-D:-D
Teraz już wiemy po kim twój Maciuś odziedziczył imię :tak::tak: To ja tak na marginesie powiem że jak jeszcze byłam "młoda" oglądałam "Rodzinę zastępczą" na polsacie i tam była właśnie Majka i jej mama zawsze do niej się tak ładnie zwracała - Majeczko i od tamtej pory to imię jakoś we mnie siedziało :tak::tak:
Naja jakim programem mam "to" otworzyć bo nie mogę :-:)-(
Atfk, Agatulka, Madlen śliczne zdjęcia dzieciaczków :tak::tak::tak:
Muminka ale ci Filip niespodziankę zrobił z tym goleniem :szok::szok::szok:
Ja pamiętam jakieś 2 lata temu Maja miała taki okres że malowała siebie mazakami i miała takie jedne, grube i trudno zmywające się i schowała się gdzieś w kącie i wymazała całe usta czarnym mazakiem a ręce ciemno zielonym - ponoć to były rękawiczki, dodam że wybierałyśmy się do lekarza - oj jakaż ja mogłam być wtedy wściekła, teraz oczywiście mnie to śmieszy ale wtedy do śmiechu jakoś mi nie było :no::no:

Do góry