Oj widze ze tylko ja mam szczescie z pogoda
No ale z grilka i tak nici bo... no tak dzis 1 maja a ja niewiedzilam ze i tutaj swieto. Tak wiec dopiero przed 20 polecialam na zakupy a tam ludzie kupowali jagby sklepy 3 msc mialybyc zamkniete. N grila nic niebylo!!! Nawet bakietek z maselkiem ziolowym niebylo! A to na grilu uwielbiam najbardziej!Ogolnie kupilam te placki ziemniaczane i dzis zrobie je po cygansku bo wczoraj niewypalilo a w niedziele grochowka... Teraz jeszcze mam spokoj ale o 14 wpadna znajomi i mielismy grilowac. No tak porostu zjemy obiad normalny i pojdziemy do parku na trawce posiedziec a dzieci niech kaczki karmia. he he Justyna powiedziala wczoraj ze mi ciaza sluzy bo gotowac zaczelam i to nietakie tam szybkie mrozonki ale normalne jedzenie...Niech lepiej tak zostanie bo chyba nieczesto sie zadaza ze kobieta nielubi gotowac.
No tak zaczal sie wekend wiec i tu pewnie postki beda jak zawsze. ja nastepny raz chyba sie dopiero w poniedzialek zamelduje. Pa pa pa i milego wekendziku niech sie wam pogoda poprawi!
No tak zaczal sie wekend wiec i tu pewnie postki beda jak zawsze. ja nastepny raz chyba sie dopiero w poniedzialek zamelduje. Pa pa pa i milego wekendziku niech sie wam pogoda poprawi!