reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

To Warszawa jeszcze nie zakorkowana ?! :szok::szok::-D:-D:-D:-D
My na majówkę wybieramy się do mojej mamy i zapewne pojedziemy nad zalew radomski na grilla i któregoś dnia do kuzynki na wieś na grilla która ma córeczkę rok młodszą od Mai tak więc dziewczynki się razem wyszaleją :tak::tak::tak:
Ja może dzisiaj do lumpka koło mnie skoczę bo mają dostawę a wczoraj kupiłam Mai super bluzeczkę hallo kitty w realu za 15zł :tak::tak::tak::tak:

reklama
a ja nei mam zielonego pojęcia co w ten weekend majowy będe robic wiem że w neidzielę idę do pracy ale sobotę i poniedziałek mamy wolne heheheh
musze dizś pogadać z męzem co robimy czy po prostu wyjdziemy gdzies i tyle

dzis w Krakowie pogrzeb Janusza Kurtyki jest o 13 a juz połowa dróg przy rynku zamknięta maż bidak ma tam dostawy i sie męczy jak dojechac teraz ma

my na majówke co roku jeździmy nad morze:tak: taki jednodniowy wypad zazwyczaj do Międzyzdrojów!i tym sposobem zaczynamy sezon plenerowy!
pogodę zapowiadają w miarę wiec jeśli tylko mężusiowi nie dowalą służby to wybędziemy an pewno!

my na majówke co roku jeździmy nad morze:tak: taki jednodniowy wypad zazwyczaj do Międzyzdrojów!i tym sposobem zaczynamy sezon plenerowy!
pogodę zapowiadają w miarę wiec jeśli tylko mężusiowi nie dowalą służby to wybędziemy an pewno!

kurcze na wsi bysmy grilowali z moimi rodzicami na całęgo tata postawił na działeczce taki gril samemu murowany mniammmmmmmmmmm
aż ślinka leci na samą myśl

Witam!

Anakonda zdrowia zycze!!! i pamietaj ze acatar Ci szkodzi
Atfk moj maz tez twierdzi ze lepiej miec synow bo latwiej im w zyciu
Joanna my na majowke mamy akurat Komunie chrzesniaka meza wiec w sobote Komunia a pewno na niedziele i poniedzialek tez zostaniemy i jakies grile beda jak tylko pogoda pozwoli
Agata wlasnie ostatnio myslalam ze teraz przy tych uroczystosciach to nie da sie Krakowa przejechac:dry:

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
To Warszawa jeszcze nie zakorkowana ?! :szok::szok::-D:-D:-D:-D

Wawa zakorkowana jak wszystkie miasta ale teraz po zamknieciu i wyburzaniu wiaduktu to zamkneli na 3 dni przeprawe tramwajowa i zrobi sie jeszcze wiekszy korek:angry:

Jula wrocila z bolem brzuszka z przedszkola:-(najpierw kupka x2 i od 17 wymiotuje..wystarczy ze wypije troszke i od razu zwraca:-(wymiotuje glutami ktore nie wyplywaja noskiem i slina plus to co wypije...biedna meczy sie a ja niewiem jak jej pomoc..straszna jest taka bezsilnosc...

reklama
Joanna a co to biedulce się dzieje,niech pije tylko kilka łyżeczek na raz nie więcej :tak::tak:, smectę może spróbuj podać - na pewno nie zaszkodzi
Zuzkus wiem że acatar mi szkodzi ale nie było wyjścia musiałam wziąć i teraz męczę się z bólem głowy - jak nie urok to sraczka :crazy::crazy:
Wiem ze do alergologa powinnam iść ale jakoś wcale nie mam chęci tam iść i znając mnie to nie pójdę i dalej będę się męczyć :-:)-(
Co do grillów to fakt fajnie mieć kogoś na wsi w lato :tak::tak::tak:

Do góry