reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Ja tylko na sekunde sie pochwalic ze wczoraj po raz pierwszy poczulam moje malenstwo!!! Niby nie duzo i niemocno ale i tak cudowne uczucie!!!

Muminka Gratuluje ....cudowne uczucie:-)

Super ze bedzie parka...Gratuluje podwojnie;-):-):tak:

Anna z okazji rocznicy ślubu życzę kolejnych lat w miłośći ,szczęsciu i zdrowiu!
:tak:Zobacz załącznik 238258
Ania podlaczam sie do zyczen od Iwonki...Najlepszego:-):tak::-)

Atfk z tymi terminami do lekarzy to :angry:paranoja....My do audiologa czekamy prawie 5 misiecy...tyle tylko ze nam kazali do konkretnej przychodni i dlatego tak dlugo...a moj malz dostal skierowanie na rehabilitacje kolana i termin do lekarza ktory decyduje jaka dokladnie ma byc rehabilitacja to lipiec...:angry:sluzba zdrowia to temat rzeka choc zaskocze Was bo i w panstowej zdazaja sie super lekarze i obsluga.ludzka ..

Iwonka na spacer marketowy wybralas real czy centrum targowek? a moze ikea:confused:udal sie chociaz:sorry2:kupilas cos ciekawego:sorry2:wybieracie sie do zoo...sa nowe atrakcje..rekinarium i hipopotarium...chyba tak sie nazywa:sorry2:my poczekamy az pogoda sie poprawi i pojdziemy rodzinnie pozwiedzac:tak:

Naju
super ze wyjazd dalo sie przelozyc...oby wszystko bylo po Twojej mysli i pogoda dopisala:tak::-)

Agatka
wlasnie z lekami tak to juz jest ze na jedno pomagaja a na drugie szkodza...mam nadzieje ze na kontroli u lekarza beda dobre wiadomosci...:tak:

Mozi widocznie z Twojej corci to byl maly wstydzioszek;-):-D

Evelinka ale masz powera na gotowanie jak widze:tak:az smaka mi zrobilas jak napisalas o ciescie;-)

u nas w przedszkolu kartka zeby dzieciom glowy sprawdzac:angry::szok:a ja zajadam popcorn i pije drina:-p

reklama
Oj Joanno tez bym sie drinka napila... Ach musze jeszcze z pol roku poczekac...
Ewelinko. No stralismy sie o dziewczynke ale bez przepisow :-) Poprostu marzylam by te jego plemnki jakas dziewczynke zmajstrowali. Ogolnie to zaszlam w pierwszych dniach po miesiaczce wiec moze to jest przepis...

Joanna pojechałam do Arkadii:tak::tak::tak: a kupilam sobie 3 bluzki i wydalam na nie 47 zl,dwie pilki dla dziewczyn po 1,90 kazda:-p i sliczne tenisowki na dwa rzepy w stylu jak Barbie,po 19zl w Carrefour:tak: i takie głupotki miedzy innymi:-p Wykorzystalam okazje bo od jutra nie ma przejazdu kolo Gdanskiego dworca w strone arkadii bo wiadukt remontuja a raczej pod nim:sorry2: A do ZOO w koncu chyba idziemy w tą niedziele ,ma byc niby cieplo ale to sie okaże. Bilet kupujemy roczny za 100zl dla dwoch osob. O nowych atrakcjach wiem,stale jestesmy na bierzaco ze strona www warszawskiego ZOO :-) A jak nie wypali to jedziemy na kulki.

Muminka no też ladnie widac ze to dziewczyna bedzie:tak::tak::tak:

Moja piewrsza robiona byla odrazu po okresie ale dzien w dzien ,a druga probowalam strzelic sie w akurat dni plodne i odrazu zaszłam wtedy w ciaze,wiec nie wiem jaki przepis na dziurawce:-D:-D:-D:-D

Dobranoc

Ostatnia edycja:
Jak nie urok to....Zepsulo mi sie swiatlo i dobrze ze mam uczynnego sasiada bo naprawial do tej pory...kabel sie wypstryknal ale trzeba bylo sprawdzic z ktorej puszki, w miedzy czasie ksiadz dzwonil czemu na zebraniu nie jestem bo skarbnik jestem a on chce kase na pamiatki itd...poszlam ale od razu na wejsciu powiedzialam mu ze ma wpisywac dzieciom do zeszytu takie sprawy bo ja nie bede latac jak tylko kiwnie tez mam swoje zycie.
A po poludniu bylam na pogrzebie sasiada 94 lata

No i bylam z Mackiem u lekarza...obturacja oskrzeli i stad te charczenia, kazala zwiekszyc berodual w inhalacji i dala singular

I to by bylo na tyle jesli chodzi o zycie matki polki...

Pozdrawiam

PS Muminka gratki wielkie!
Evelinka dziewczynke robi sie na 2-3 dni przed jajeczkowaniem, a chlopaka w samo jajeczkowanie...tylko najpierw trzeba wiedziec kiedy ma sie ta owulacje ;-) :-D

Witam :-):-):-)
Obudziłam się z mega katarem, oczy mam całe załzawione tak więc dzień zapowiada się beznadziejnie. :crazy::crazy:
Muminka ogromne gratulacje z powodu córeczki - dziewczyna jak się patrzy :tak::tak::tak:
Ja w ciążę też zaszłam zaraz po m-czce więc może coś w tym jest :dry::dry:

Cześć kobietki!!!
brrr ale zimno od rana..a słonko przez okno oszukuje ze niby ciepełko:-D:-D:-D!!

anaconda27
no współczuje kochana kataru:baffled:...kuruj się!!!na spacerki musowo no i jakies witaminka zapodaj sobie!!

iwonka2006
fajnie że tak możecie sobie w każdej chwili wyskoczyć do centrum handlowego i pobuszować...ja mieszkam w małej wiosce,a w najbliższym mieście to niestety nie ma takich galerii,to niewielkie ale piękne miasteczko i tam jeździmy na zakupy...na a jak na szał po sklepach to wybywamy do Szczecina:rofl2: ale to niestety nie co dziennie;-)!

a z tym ZOO to też odjazdowoo!!!wybieraliśmy sie teraz w kwietniu do poznańskiego ale pogoda nas zawiodła a wiadomo ze na chodzenie ze szkrabami to ciepełko musi być:-) bo jaka to przyjemność zmarznąć!!teraz w maju myślę,ze nam wypali:-)!

evelinka
piszesz,że wzięło sie na porządki...ja myślę ze Twój organizm przygotowuje sie na przyjście dzidziulka:tak::tak::tak:...to podświadomość działa,że trzeba gniazdko uwić :tak:!!

Muminka
BRAWOOOO!!!CUDOWNIE:-):-):-):-)!!!MAŁA BABECZKA-GWIAZDECZKA:-):-):-)!!!
naja juz pytała jakie imię wybraliście...zebyśmy wiedziały jak sie zwracać do naszej najmłodszej kobitki!!
fajnie malutka będzie miała z tego względu,ze starszy brat...zawsze potrzebny;-)

co do "planowania" płci ;-);-);-) to ja zawsze chciałam pierwszego synka no i sie udało ot tak po prostu :-Dbez większego "kombinowania" !!drugiego też chciałam mieć syneczka:rofl2: i do bodajże 6 m-cy ciąży tak myśleliśmy(usg;-)) a tu proszę okazało sie przy którejś z wizyt że to babeczka:laugh2:...moja kochana gwiazdunia;-)(czyt.czort w spódnicy:laugh2:)!!

jakbym kiedykolwiek miała mieć jeszcze jedno dzieciątko to chciałabym drugiego facecika!

kawusia???

Witam i ja z rana
u nas tez słonko oszukało a taki ziąb wrrrrrr

dzieci odprowadzone ja sobie coś skubnę bo jeśc trza :p

ja nei mam pojęcia jak u nas sie udało z parką nie wnikałam nigdy jakie mam dni nie liczyłam heheheh

Anaconda zdrówkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dzien doberek:-)

Na dworzu mimo ze niska temperatura przyjemnie..slonecznie a i na Weekend zapowiadaja ze ebdzie cieplo bo do 18 stopni wiec Iwonka spacer po Zoo powinien byc;-):-)fajne zakupy udalo Ci sie zrobic..maly koszt a tyle radochy:tak:oj bedzie zakorkowana Wawa przez te przebudowy i remonty:angry:

Anaconda zdrowka:tak:

Zuzkus
dobrze miec pomocnego saSIADA;-)zdrowka dla Macka:tak:

Macie jakies plany na majowke:sorry2::confused:my czekamy co bedzie i dopiero podejmiemy decyzje

w dzien dobry tvn pokazuja jak wyglada jedzenie z fast foodow po miesiacu:szok:i wyglada na to ze wiekszosc ma cale mnostwo konserwantow bo nawet po takim czasie nie plesnieje i dobrze jedzenie wyglada.nawet salata jest zielona po takim czasie:szok:.jedynie burgerking zzielenial a inne wygladaja swierzo:szok:

ide na silownie..do pozniej dziewczyny:-)milego dnia:-)

reklama
Witaj Agatulka:tak::tak::tak:!!!
co dobrego?wolne dzis masz??

wolne wolne

dzien doberek:-)

Na dworzu mimo ze niska temperatura przyjemnie..slonecznie a i na Weekend zapowiadaja ze ebdzie cieplo bo do 18 stopni wiec Iwonka spacer po Zoo powinien byc;-):-)fajne zakupy udalo Ci sie zrobic..maly koszt a tyle radochy:tak:oj bedzie zakorkowana Wawa przez te przebudowy i remonty:angry:

Anaconda zdrowka:tak:

Zuzkus
dobrze miec pomocnego saSIADA;-)zdrowka dla Macka:tak:

Macie jakies plany na majowke:sorry2::confused:my czekamy co bedzie i dopiero podejmiemy decyzje

w dzien dobry tvn pokazuja jak wyglada jedzenie z fast foodow po miesiacu:szok:i wyglada na to ze wiekszosc ma cale mnostwo konserwantow bo nawet po takim czasie nie plesnieje i dobrze jedzenie wyglada.nawet salata jest zielona po takim czasie:szok:.jedynie burgerking zzielenial a inne wygladaja swierzo:szok:

ide na silownie..do pozniej dziewczyny:-)milego dnia:-)

ja widziałam własnie pokazywali kiedys nei wiem gdzie jak babka chyba rok trzymała hepy meyla i on nei był zgnity o tym samym mówia????

myśmy wczoraj tez byli na łowach w lumpku ja sobie kurteczkę kupiłam taką sportowa czerwona do śmigania
a dziecia po kilka sztuk koszulek i wyszło 28 za ubranka 10 zł a kurtka 18 tez szał

Do góry