reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Agatulko wiez mi ze sie niepomylilo! Niunia tak sie rozkraczyla ze nawet lekarka sie smiala ze typowa dziewczynka bo lubi sie chwalic. Powiedziala mi tez ze o pomylce niema mowy!

oj, Muminka, aleś pojechała po kobietach z tym rozkładaniem nóg:-D ale przede wszystkim OGROMNE GRATULACJE!!! córka to musi być świetna sprawa, super!!!:-D

i tradycyjne pytanie.. a jakie imię..?:-D

zzzzzzzzzzzzzzz.JPG
Muminka gratulacje! Ja mam tez takie zdjecie z usg ze nie bylo mowy o inne płci :-D

Evelinka a posiew z pochwy masz? Ostatnio i to sobie zycza na porodowce:sorry2:

He he he Iwonka no wlasnie tak bylo widac!!! Tak wiec chyba pomylic sie niemozna :)
Super fotka ale u mnie sie zbyt fajnej nieudalo zrobic bo mala tak sie ruszala ze kazde zdjecie bylo powykreacane... pol pleckow brzuszka czy glowki bo sie wlasnie wykrecala. Szkoda :) Nastepnym razem sie raczej uda bo juz mniej miejsca bedzie do skakania.

Evelinka a posiew z pochwy masz? Ostatnio i to sobie zycza na porodowce:sorry2:
Nie,moja "wspaniała" gin stwierdziła,że teraz już się nie robi,że nie jest to konieczne.Podejrzewam,że trochę olewa sobie sprawę,bo w szpitalu nie pracuje to jej wisi,co powiedzą.Z pierwszą ciążą byłam zadowolona,ale teraz się bardzo zmieniła.Z kolejną poszłabym już do kogoś innego.
Ale masz pamiątkę na zdjęciu uchwyconą.Mój ani jeden synuś ani drugi nie chciał się ustawić,ale chłopaki to nóg nie rozkładają :-p

Muminka bułeczka jak nic :tak::laugh2: A staraliście się jakoś specjalnie o dziewczynkę:confused:,bo my tak,ale przepis coś nie zadziałał.Jak masz jakiś patent to dawaj,może się kiedyś przydać :rofl2::-)

reklama
ANIU i ja sie dolaczm do zyczen z okazji rocznicy slubu

Muminka dziewczyna jak sie patrzy,moja to na kazdym usg to nogi zakladala lub tyleczkiem sie odwrocila nawet jak sie pytalam jak mnie do szpitala przyjmowali i byla niespodzianka 100 procentowa,GRATULACJE

Do góry