reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

witajcie my już po imprezie Zuza hepy jak diabli 2 koleżanki były
w tym Mozi z Oleńką
moje sie pluskają ale padną jak kafki

Ewelinka z ta bieżnią chyba dobry pomysł jak tak ganiać się chce

Anaconda super że sotkanko udane a pogoda i u nas piękna

Anna uper z tym mieszkaniem ulalalal to bedzie parapetówka

reklama
witajcie my już po imprezie Zuza hepy jak diabli 2 koleżanki były
w tym Mozi z Oleńką
moje sie pluskają ale padną jak kafki

Ewelinka z ta bieżnią chyba dobry pomysł jak tak ganiać się chce

Anaconda super że sotkanko udane a pogoda i u nas piękna

Anna uper z tym mieszkaniem ulalalal to bedzie parapetówka
impreza ;) SUPER,choc moja jakos na poczatku wejsc nie chciala,a pozniej stwierdzila,ze tam nocuj
za to usnela,przed samymi dziadkami,wiec odwinelismy i pojechalismy do domu i spi dalej juz ok godzinki
o tej imprezie na bulwarach mowilam Mother & Baby

impreza ;) SUPER,choc moja jakos na poczatku wejsc nie chciala,a pozniej stwierdzila,ze tam nocuj
za to usnela,przed samymi dziadkami,wiec odwinelismy i pojechalismy do domu i spi dalej juz ok godzinki
o tej imprezie na bulwarach mowilam Mother & Baby

wielkie dzieki za linka
moje sie wykąpały mała książeczka i chrapią

kilka fot tylko nie wiem czemu nie chcą się wklejac przez bb nawet na fotosiku mi nie chcą wejśc ma któraś z was jakis problem z wstawieneim foty ????

O,jaka tu cisza dzisiaj.Czyżby u Was też piękne słoneczko wyciągnęło wszystkich na dwór?
Agatulka jakie uśmiechnięte buziunie.Trzy księżniczki i jeden kawaler pewnie się dobrze bawili.I mama tak wiosennie wygląda,super :tak:

witajcie,
spojrzałam na suwaczek Evelinki,a tam już tylko 9 dni:szok::-D
daj znać Kochana jak już maluszek z nami będzie:tak:
Agatuś ale masz fajny narożnik,taki czekoladowy:-Dja też w podobnym kolorku zamówiłam tyle że normalną kanapę i z jasnymi kołami

a my od jutra walkę z remoncikiem zaczynamy, trzymajcie kciuki oby szybko poszło

Aniu,pewnie,że dam znać.A ja też codziennie patrząc na suwaczek w szoku jestem,że teraz tak szybko czas pędzi i coraz bliżej :tak: A dzisiaj to taki jakiś spokój mnie dziwny ogarnął i strach jakby mniejszy,tylko czekam na oznaki,że się coś zaczyna ruszać,a tu nic.
Kciuki za remont trzymam,ale niekiedy lepiej zrobić wolniej a dokładniej.Oby po Waszej myśli się wszystko udało i pochwal się potem efektami :-)

hehe Evelinko wiem oczywiście że lepiej powoli a dokładnie dlatego też do piątku planujemy z kolegami M oczywiście pomalować kuchnię i salon i dopiero w piątek będziemy tam spać
a dziś o 10.30 odbiór kluczy i reszta formalności
miałam dziś pospać bo wolne mam,ale jakoś o 6.02 wstałam,nerwy czy co:dry::-D

Witam :-):-):-)
U nas kolejny piękny dzień :tak::tak::tak: a ja sobie wymyśliłam pranie dywanów, trochę się nie chce ale jak mus to mus :dry::dry::dry:
Anna ale ci dobrze z tym mieszkaniem :tak::tak::tak:
Agatka widać że urodzinki udane :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
O,jaka tu cisza dzisiaj.Czyżby u Was też piękne słoneczko wyciągnęło wszystkich na dwór?
Agatulka jakie uśmiechnięte buziunie.Trzy księżniczki i jeden kawaler pewnie się dobrze bawili.I mama tak wiosennie wygląda,super :tak:

takk rodzynek musiał byc :))))

witajcie,
spojrzałam na suwaczek Evelinki,a tam już tylko 9 dni:szok::-D
daj znać Kochana jak już maluszek z nami będzie:tak:
Agatuś ale masz fajny narożnik,taki czekoladowy:-Dja też w podobnym kolorku zamówiłam tyle że normalną kanapę i z jasnymi kołami

a my od jutra walkę z remoncikiem zaczynamy, trzymajcie kciuki oby szybko poszło

Kochana ten narożnik przeżył juz swoja młodośc hehehehhehe i juz fajny nie jest ale stoi z braku kasy na nowe meijsce do spania

hehe Evelinko wiem oczywiście że lepiej powoli a dokładnie dlatego też do piątku planujemy z kolegami M oczywiście pomalować kuchnię i salon i dopiero w piątek będziemy tam spać
a dziś o 10.30 odbiór kluczy i reszta formalności
miałam dziś pospać bo wolne mam,ale jakoś o 6.02 wstałam,nerwy czy co:dry::-D

foty z odbioru kluczy musza byc hehehhe
jeny superr juz na swoim jesteście

Witam :-):-):-)
U nas kolejny piękny dzień :tak::tak::tak: a ja sobie wymyśliłam pranie dywanów, trochę się nie chce ale jak mus to mus :dry::dry::dry:
Anna ale ci dobrze z tym mieszkaniem :tak::tak::tak:
Agatka widać że urodzinki udane :tak::tak::tak:

a do mnei tez wpadniesz na pranie ????

reklama
dzien dobry:-)

Spoznione zyczenia urodzinowe dla Zuzi:-)Sto Latek kochana:-)
po fotkach widac ze imprezka udana:-)super:-)

Ja wczoraj caly dzien przelezalam,czulam sie okropnie...niewiem czy cos zjadalam czy moze to cos co Jule dopadlo i na mnie rpzeszlo ale na szczescie dzis juz jest OKi wiec sie ciesze...Jula dzis w domu..jutro tez zrobilismy jej wolne -zostanie z babcia.

fajna pogoda:-)

Anaconda zazdroszcze planow.;-).ja takie mialam miec w sobote...Jula miala jechac do babci a ja wysprzatac mieszkanie z melzem niestety nie wyszlo:-(
nasze plany majowkowe sie pospuly...zaden wyjazd nie wchodzi w gre a dzialki nie posiadamy wiec moze cos spontanicznie sie wymysli:tak:

milego dnia:-)pakujemy sie bo niedlugo do babci jedziemy:-)

Do góry