reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

No ja tez niejestem za tym Wawelem... Ogolnie to teraz sie wszystko placze i jak mowi zuskus sprawa robi sie powoli niesmaczna. Ogolnie uwarzam ze jakim on tam prezydentem byl takim byl ale jednak jego smierc to sprawa historyczna i jeszcze nasze prawnoki beda o tym uczyc sie w szkole wiec jednak miejsce pochowku to strasznie warzna sprawa!
Szkoda ze teraz jestem w cizy bo wasze rozmowy co do diety mnie zmobilizowaly le jak narazie se muze poczekac. Co do brzuszkow Justyny to ona zawsze gubila swoje kilogramy w ten sposob. Brzuszki i zadnego jedzenia po 18. To wszystko.
He he he ta dieta Kopenhaska to nic dla mnie. Dla mnie jk ja sniadania niezjem to umieram!!! Zawsze tak bylo wiec gdybym teraz tylko kawe musiala wypic to bym chyba umarla :) Zaraz wychodzimy na spacerk. Obiecalam Filipowi ze na rolki pojdziemy i juz odkad go z przedszkola wyciagnelam niemowi o niczym innym!

reklama
witajcie,
co do pochówku to pozwólcie,że się nie wypowiem bo dla mnie to wszystko to przesada... tragedia jest ogromna,ale nadawanie honorowego obywatela miasta o którym ktoś wiedział tylko tyle że jest to jest niesmaczne....

u nas pada,jest brzydko jakby jesień była a nie wiosna.A ja wzięłam się za pranko:sorry:

a i muszę pochwalić mojego przedszkolaka,bo jakiś czas temu pani poskarżyła się że zrobił się "lekko"nieusłuchany tak dziś jako jedyny dostał w przedszkolu pochwałę i nagrodę-za nauczenie się piosenki w jeden dzień na pamięć:-)a mamusię duma rozpiera:-D

co do diety kopenhaskiej to i ja ją planuję ale jakoś nie mogę się ostatecznie zebrać:-p

Witam ponownie :-):-):-)
Czasu na komputer brakuje bo moim bąbelkiem muszę się znajdować a że pogoda do d.. to nie miała szans wyszaleć się na placu zabaw i mi tu mieszkanie chce rozsadzić :-):-):-)
Wizyta u laryngologa pozytywna, niby jutro dopiero idziemy na konsultację do naszej laryngolog ale już dzisiaj ta co robiła badanie słuchu mówiła że z uszkami wszystko dobrze, także kamień spadł mi z serca :tak::tak:
A co do diety to ja niby teraz jestem na diecie dukana tylko że zawsze zjem coś co jest zakazane no i w związku z tym waga spada bardzo powoli

Anno niesmaczne staje sie tylko to ze nietylko my "normalni " obywatele ale tez polscy prominenci zaczynaja robic glopie komentarze do calej tej tragedi. Gazety wyszukuja tematy i niezwracaja uwagi ze niektore z nich niesa na miejscu. Z jednej strony mozna zrozumiec pogrzeb na Wawelu jak napisalam wczesniej ale caly krzyk wokol tej sprawy jest niedozniesienia. Raptownie trzeba czytac i sluchac od ludzi ze prezydent niebyl taki super zaczynaja sie wysmiewania z niego na lamach forum (nienaszego oczywiscie) prominenci zaczynaja wypowiadac sie ze taki wazny on niebyl by chowac go obok Pilsudskiego. To wlasnie to staje sie niesmaczne. Kazdemu zmarlemu nalezu sie hold a tu raptownie wszyscy wieszaja wilki na pilocie mimo ze do samego konca sprawa jeszcze niezostala wyjasniona. Czy to ma sens? Wydaje mi sie ze na niektore tematy powinnismy poczekac az zaczniemy sie na nie wypowiadac i to powinny zrozumiec gazety i telwizja.

W moim przypadku dieta kopenchadzka odpada...nie pijam kawy a do tego malz powiedzial ze jest wycienczajaca i niezdrowa ...mi na razie musi wystarczec ograniczenie jedzenia i silownia..choc powiem Wam ze jak tak siedze w domu jak dzisiaj to ciagle nie nażarta jestem :wściekła/y:

Anaconda
super ze na wizycie wszystko oki:tak:

ogladalam transmisje powrotu 30 trumien z cialami ..plakalam...tyle tragedii ludzkich..
w tv mowia ze stoi sie w kolejce do palacu prezydenckiego powyzej 10 h:szok:

Hejka spicie juz :-D a ja jakos nie moge, to puste lozko mnie odstrasza

Aniu super syn! No bo i mama extra :tak:
Anakonda to dobrze ze u Maji ze sluchem ok!

Pozdrawiam!

Witam się z ranka!!
kurcze wczoraj miałam zamieszanie bo zadzwoniła pani ze szkoły i poprosiła żeby zabrać Filipka bo bardzo boli go ząbek:crazy:...ehhh od paru dni zaczeła mu sie ruszać górna dwójka no i dała mu czadu,przyjechał zapłakany-i prawie 3 godziny go "ruszaliśmy" żeby nie trzeba było do dentysty jechać(choć juz zaklepałam u naszego doktorka taką możliwość) no i udało sie przed samą 15 kiedy miałam dzwonić potwierdzić wizytę:-)!!no więc jest spokój uffff

potem mężuś zabrał mnie na zakupy bo jutro mam urodzinki:rofl2: a że zażyczyłam sobie zegarek to pojechałam sobie go wybrać;-)!!no i przy okazji mamusia powiedziała żebym sobie od nich kupiła coś na urodzinki a oni mi kaskę dadzą więc wróciłam z nową torebką:-D!!

co do dietki to ja dziś dzień 4...a na wadze ujrzałam dziś 59 kg:szok::-)...a ze nie mam wagi elektronicznej to biorę poprawke i zadowalam sie że jest 60...czyli juz na pewno 2 kg mniej:tak::tak::tak: w 4 dni!!hihihi
właśnie piję kawusię...

Joanna MK
no właśnie jak sie siedzi w domu to lodówka wiecznie otwarta:-D...dobrze że wiosna idzie to człowiek na dworze troche posiedzi

anaconda27
to super że z Majka wszystko dobrze!!zdrówko najważniejsze:tak:

Anna25
Witaj Aniu!!jak tam przygotowania do przeprowadzki???
no i brawo dla syneczka!!!hihihi...to pewnie po mamusi:-):-):-) uzdolniony!

Muminka
jak tam samopoczuci ?

Witam i ja :-):-):-)
Wczoraj czasu na komputer nie było bo Maja jak to sama stwierdziła miała zły dzień czyli maruda włączyła się na całego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego ubzdurała sobie że mam jej kupić lalkę winx która to kosztuje prawie 100zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie da sobie przetłumaczyć że jej nie kupię :angry::angry::angry: i już nawet dzisiaj z rana płacz był o tą lalkę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U nas wreszcie słonko wyszło ale co z tego jak deszcz zapowiadają :sorry::sorry::sorry:

reklama
to Ci Majeczka charakterek pokazuje...kurcze jak sobie coś takie małe babeczki ubzdurają to już ja to znam..tyle ze moja Kajka jak juz zaczynam jej setny raz mówić,że nie kupie jej bo nie mam pieniążków albo cos w tym stylu to pyta czy na urodzinki jej kupie:-) ja sie wtedy zgadzam i ma spokój!!a urodziny ma....30 grudnia:rofl2::rofl2::rofl2:!

Do góry