No ja tez niejestem za tym Wawelem... Ogolnie to teraz sie wszystko placze i jak mowi zuskus sprawa robi sie powoli niesmaczna. Ogolnie uwarzam ze jakim on tam prezydentem byl takim byl ale jednak jego smierc to sprawa historyczna i jeszcze nasze prawnoki beda o tym uczyc sie w szkole wiec jednak miejsce pochowku to strasznie warzna sprawa!
Szkoda ze teraz jestem w cizy bo wasze rozmowy co do diety mnie zmobilizowaly le jak narazie se muze poczekac. Co do brzuszkow Justyny to ona zawsze gubila swoje kilogramy w ten sposob. Brzuszki i zadnego jedzenia po 18. To wszystko.
He he he ta dieta Kopenhaska to nic dla mnie. Dla mnie jk ja sniadania niezjem to umieram!!! Zawsze tak bylo wiec gdybym teraz tylko kawe musiala wypic to bym chyba umarla
Zaraz wychodzimy na spacerk. Obiecalam Filipowi ze na rolki pojdziemy i juz odkad go z przedszkola wyciagnelam niemowi o niczym innym!
Szkoda ze teraz jestem w cizy bo wasze rozmowy co do diety mnie zmobilizowaly le jak narazie se muze poczekac. Co do brzuszkow Justyny to ona zawsze gubila swoje kilogramy w ten sposob. Brzuszki i zadnego jedzenia po 18. To wszystko.
He he he ta dieta Kopenhaska to nic dla mnie. Dla mnie jk ja sniadania niezjem to umieram!!! Zawsze tak bylo wiec gdybym teraz tylko kawe musiala wypic to bym chyba umarla