reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Cześć :-)
Anaconda faktycznie wesoło teraz z tymi tekstami.U mnie przeważnie jest "obrażam się na Ciebie i nie będę z Tobą rozmawiał".Do tego taką śmieszną minkę walnie,że cała złość mi momentalnie przechodzi.Ale szybciutko mu mija i jest zgoda.
Super,że u laryngologa dobre wiadomości usłyszałaś:tak:

Co do zabawek nie mamy problemu,bo jakoś Dominikowi wiele do szczęścia nie potrzeba i cieszy się z każdego nawet drobiazgu.Niekiedy to nawet lubi pójść ze mną do zabawkowego,żeby sobie wyłącznie pooglądać i nie robi scen,że musi coś mieć i już.Pewnie wszystko się zmieni jak pójdzie do zerówki i inne dzieci się będą przechwalać,czego to nie mają,ale to normalka.

Atfk szybko Ci ta dietka pomaga,i jeszcze się z nią dobrze czujesz,pozazdrościć :-)
Tak przeczytałam o tym ząbku i ciekawe,co będzie u Dominika jak mu zaczną wylatywać mleczaki.Niekiedy mu wspominam,żeby go zawczasu przygotować,ale nie chce mi uwierzyć i mówi,że "jemu na pewno nigdy nie wylecą".Oj,zdziwi się,zdziwi :laugh2:

reklama
A moja to znowu prawie codziennie sprawdza czy jej się ząbek nie rusza bo ostatnio kupiłyśmy "Franklina i wróżkę zębuszkę" I MAŁA CZEKA AŻ JEJ ZĄB WYPADNIE BO WTEDY PIENIĄŻKA DOSTANIE :-D:-D:-D, sorki za capsa ale jakoś niechcący mi się włączył :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

i po szczepieniu. młody ani nie pisnął, byłam z niego bardzo dumna! ale był jego kolega z przedszkola, wchodzili gdy wychodziliśmy i już profilaktycznie płakał, a potem jeszcze długo na ulicy go było słychać. biedak. teraz wpadliśmy na obiadek, mi się udało dzięki pomocy pana z tepsy ustawić net, bo nie działał, i muszę powiedzieć że mi strasznie wstyd. bo na niego niemiło naskoczyłam, ale przeprosiłam, bo oberwało mu się za firmę, on sam był b. pomocny. nie mniej mi cała impreza zajęła godzinę wiszenia na telefonie, a gdyby miała to robić taka osoba jak mój ojciec kompletnie nie wiedząca gdzie co jest to sobie nie wyobrażam. specjalnie jakoś to mają opracowane żeby rachunki nabijać:-p

co do tekstów to od młodego nic takiego nie słyszę, czasem powie za to 'wiesz, nie kocham cię', a kiedy zrobię smutną minę dodaje: 'bo ja ciebie OGROMNIE kocham!':-D za to z zabawkami problemu nie mam, owszem, często się o coś prosi, ale gdy nie dostaje nie urządza histerii.

na wróżkę zębuszkę też czekamy:-D

no, młody zjadł zupkę, lecimy na spacer bo piękna pogoda.

100 lat 100 lat Agnieszko

W tym dzisiejszym dniu radości,
życzę 100 lat pomyślności.
Niech Ci życie w szczęściu płynie,
niech Cię radość nie ominie!
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci
i w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki, troski,
by nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
są dla Ciebie przeznaczone...

Maja jak to sama stwierdziła miała zły dzień czyli maruda włączyła się na całego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oj rozumiem c czujesz. Filip mi jakis tydzien temu zrobil teatr ze chce loda mimo ze na podworku zimn bylo. Na nic sie tlumaczenia niezdaly bo on chcial i juz. Niewiem jak to jest ze te nasze dzieciaczki nie zwáwsze rozumieja to co staramy im sie wytlumaczyc...;-) Moze to my dorosli jestesmy za bardzo skomplikowani???
na urodzinki jej kupie:-) ja sie wtedy zgadzam i ma spokój!!a urodziny ma....30 grudnia:rofl2::rofl2::rofl2:!
He he he dobry pomysl na czas miedzy styczniem a conajmiej pazdziernikiem!!! :-D:-D:-D

górna dwójka no i dała mu czadu,przyjechał zapłakany-i prawie 3 godziny go "ruszaliśmy" żeby nie trzeba było do dentysty jechać(choć juz zaklepałam u naszego doktorka taką możliwość) no i udało sie

potem mężuś zabrał mnie na zakupy bo jutro mam urodzinki:rofl2: a że zażyczyłam sobie zegarek to pojechałam sobie go wybrać;-)!!no i przy okazji mamusia powiedziała żebym sobie od nich kupiła coś na urodzinki a oni mi kaskę dadzą więc wróciłam z nową torebką:-D!!

co do dietki to ja dziś dzień 4...a na wadze ujrzałam dziś 59 kg:szok::-)...a ze nie mam wagi elektronicznej to biorę poprawke i zadowalam sie że jest 60...czyli juz na pewno 2 kg mniej:tak::tak::tak: w 4 dni!!hihihi
Oj biedny Filipek! Juz se wyobrazam ten jego bol. Pierwszy zabek to taka sprawa racej straszna bo dziecko niewie co sie dzieje i jak to mozliwe z zabka niema. Mam jednak nadzieje ze jest juz dobrze i wrozka zebuszka super wymiane zrobila!
Co do prezentow to tez tak wole. Sama wiem co chce to se i to kupie. U nas najczesciej daje sie bony z roznych sklepow. Jakies z ciuchami butami czy kosmetykami. To super sprawa i ogolnie kazdy kogo znam tak robi. Raz koleznka kupila mi sweterek. No ogolnie zly niebyl ale nie moj styl. Raczej jej. Po zatym byl za maly i musialm schudnac by go nosic. Ogolnie mam juz go 3 lata i mialam na sobie 4 razy. Tak wiec ...
Co do diet to strasznie gratuluje!!! W 4 dni 2 kg to naprawde super!!! tak trzymaj!

Witaj Naju na nowo!!! Super ze mlody taki odwarzyny merzczyzna!!! Moj Filip to sie zastrzykow boi jak ognia!!!

Moj Kotus jak juz jest na mnie zly to mowi mi tylko " niejestesmy juz przyjaciolmi" ale juz po sekundzie mowi ze zartowal.
Lece jeszcze na :ninja2:

Witam w ten deszczowy ranek :-):-):-)
maja odmówiła dzisiaj pójścia do przedszkola bo niby to się nie wyspała (a spała 11godz.) ale zagroziłam jej że nie pojedziemy do babci Tereski i jakoś się zebrała.
Ja dziś może wyskoczę do centrum bo mam sprawę do załatwienia no i jakieś zakupy trzeba zrobić bo brak pomysłu na obiad :sorry::sorry:

Buziaki!

Załączniki

• czerwone_tlo_kwiaty-800x600.jpg
    czerwone_tlo_kwiaty-800x600.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 26
witam i ja!
Atfk ode mnie tez wszystkiego najlepszego!!! Zqa poczestunek dziekuje a szczegolnie za to tanczace ciacho :-p
Mozi i jak nie zaspalas ;-)

Pozdrawiam i zycze udanego weekendu

reklama
Do góry