reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Ja nie twierdzę,ze jestem jakaś otyła...ale co zrobić gdy we własnych portkach ciasno???:rofl2: trzeba sie wziąć za siebie i to tylko i wyłacznie dla siebie!!nie na pokaz !!robię dietę kopenhaską która trwa 14 dni i którą już robię praktycznie co roku odkąd urodziłam Kajkę!dziś dzień 3;-)!!nie będę życ na grzankach i wodzie:-D:-D:-D!!spokojnie...
moi najbliżsi nie wiedzą ze sie dietuję ..jedynie mężuś:-)!!

reklama
he he tu jednak masz racje.Justyna (szwagierka) tez ostatnio biadolila ze tylko w jedne spodnie wchodzi! I rzeczywiscie okazalo sie ze w inne sie niespina. No i zaczelý sie brzuszki. Od 50 i codziennie 50 wiecej. Teraz robi po 400 dziennie 200 rano i 200 wieczorem.Juz po tygodniu wchodzila w stare rzeczy i juz chumorek epszy.
Ja sie juz tyle razy dietowalam ze juz cieszko zliczyc.Dopiero po filipie zaczelam tyc i to szybko a teraz cieszko mi bylo zrzucic. No ale teraz jak urodzi sie drugi szkrab to tez wezme sie za siebie bo w tej chwili przy 161 cm wyrze 80 kg!!! Niby po mnie niewidac ale jednak ja to czuje!
A co to ta dieta kopenhaska?

Nie moge czytac ,słuchac ale ciagle mam tv na programie tvn24:sorry2: i co i rusz jakaś łza poleci:-(Chciałam jechac tam do Pałacu Prezydenckiego ale jak widzicie kolejki ogromne:no::no::no:poczekam jeszcze może w piątek bedzie lużniej:sorry2:

Tyle zamieszania z powodu pogrzebu.Ja co prawda mam mieszane uczucia co do miejsca pochówku ale niech bedzie jak ma być.Chciałabym aby jednak ludzie sie opanowali i nie protestowali:no::no:
Troche to za krótki okres pomiedzy uroczystościami sobotnimi w Warszawie a pogrzebem w Krakowie,ludzie by chcieliby być tu i tu ,a pewnie beda problemy z dojazdem,pewnie już bilety wykupione na pociągi:sorry2:

Co do diety to ja nigdy w życiu sie nie odchudzałam,ja sie ciesze jak ktoś mi mówi że przytyłam:-D:-D bo ostatnio kilka kilogramow mi przybyło. Ja uwazam że kobieta powinna miec troche ciała w odpowiednich miejscach:tak:Ja jestem wysoka wiec u mnie tego i tak tak nie widac:-pale trzymam kciuki za wasze diety:tak:
Anaconda powodzenia na wizycie

to dietka opracowana na 14 dni!
Dieta kopenhaska
ja już ja stosowałam pare razy i jak dla mnie trafiona!i nie jest katorgą-pierwsze 3 dni żołądek protestuje i domaga sie co nieco więcej,ale potem z górki!!
co do brzuszków to mi nie bardzo pasują bo ja po dwóch cieciach brzucha w linii pionowej od pępka w dół mam problemy:sorry: ...gdyż czucie w tej partii brzucha mam kiepskie,ehhh na ale myślę ,że dołączę
jeszcze do tej kopenhaskiej 6 weidera(ten zestaw ćwiczeń który stosują dziewczyny z forum) i będzie git!ja nie tyle brzucholek co bioderka chcę zmniejszyć;-)!!

Anaconda trzymam kciuki za badanie i czekam na wiadomosci od Ciebie:tak:

Muminka podziwiam szwagierke..kurcze tyle brzuszkow robic..łał:szok:
ja zaraz wybieram sie na silwonie bo pozneij bede miec przerwe a chcialabym do czerwca troche zrzucic a zreszta dobrze mi jest po cwiczeniach..jedynie z wyjsciem na nie mam klopoty bo len mnie ogarnia.

Iwonka
ogladam TV jak nie ma Juli w domku...co do odwiedzenia pałacu prezydenckiego to sie nie wybieram...starszne tlumy a w Tv po polnocy widzialam transmisje na zywo jak Ludzie stali z malymi dziecmi..na zimnie i deszczu...:wściekła/y:przegiecie jak dla mnie.na mniejsze tlumy bym nie liczyla..bedzie coraz wiecej ludzi...
a z pochowaniem na Wawelu to ja jestem przeciw:no:..nie bedzie mogl kazdy tam sie dostac, zreszta w podejmowaniu takiej decyzji powinna brac udzial niewiem np jakas wieksza komisja odpowiednio dobranych specjalistow a nie brat prezydenta i jego swita i Ks Dziwisz...nie w taki sposob:wściekła/y:

Atfk ja tez mam takie ciecie i wiem ze nigdy na placki brzuch liczyc nie moge chyba ze plastyka brzuszka cos by pomogla...:sorry:ale na zrzucenie bioderek,troche tylka i ud no choc troszke popracowac nad brzuszkiem...zaraz wczytam sie w ta Twoja diete:tak:

ide szykowac sie na silownie bo juz niedlugo bede musiala z niej zrezygnowac:-(wiec korzystam:tak:spokojnego dnia:-)

Ostatnia edycja:
no brzuch mam oszpecony niestety bo pierwszy szew mam w samym pępku i to bardzo brzydko związany ale cóż...to akurat nie jest dla mnie kompleksem pod żadnym względem-latem ganiam w 2 częsciowym kostiumie i choć zdarza sie że ludzie zerkają na tą gigantyczna bliznę niczym drabinke to zlewam to!!
no a dietka....dla samej siebie!!
wczoraj tak mi burczało wieczorem w brzuchu,ze mój mężuś kazał mi zasuwać do kuchni i zjeśc kolacje hahah !!

dziś jade do szkoły po południu:rofl2: odrabiamy sobotę bo odwołali nam zajęcia!

Hejka witam i ja! :-)
Atfk trzymam kciuki za pomyslnosc diety! Mnie to by sie troche utyc przydalo bo mi biodra calkiem znikna. Wiecie jaki jest najlepszy komplement od mojego M "wow w biodrach przytylas" :tak: :-D
Muminka to Twoja szwagierka jakas kulturystka jest,:szok: ja to zawsze liniwa do cwiczen bylam
Anakonda oby u Maji wszystko ok bylo &&&

Czytam ze Wy tez macie watpliwosci co do pochowku na Wawelu, coz mnie sie podobal jeden komentarz "za zycia psy na prezydencie wieszali a teraz go na oltarze wynosza"
tragedia na pewno dla wszystkich bliskich ofiar, wydarzenie bez precedensu na skale swiatowa, ale od razu wawel? Gdyby zyl moze nie przeszedl by na nastepna kadencje. Ale dobra niech bedzie gdzie chce byle szumu nie robic bo sie to wszystko juz niesmaczne robi

hahahha to mnie ZUZKUS rozbawiłaś tym komplementem!!ehhh mój mężuś pyta mnie po co TY sie odchudzasz??ale cóż jak se baba coś ubzdura to nie ma mocnych!!a że ja konsekwentna jestem to jak powiedziałam A to powiem i B!!!

ehhh ja też mam odmienne zdanie na temat tego WAWELU:sorry:!!!!i racjonalnie patrząc to reszta też zgineła w ten sam sposób...ach:baffled::baffled::baffled:

Witajcie,
Ja ostatnio nie mam zbytnio czasu,żeby usiąść.Wczoraj wzięłam się w końcu za pranie ciuszków i jeszcze prasowania mi tyle zostało.A myślałam,że dzisiaj sobie wieczorkiem siądę,ale syn kuzyna będzie u nas nocował,to nie będzie jak :no:
Co do Wawelu jestem też przeciwna,ale tam u góry i tak zarządzą jak chcą i nasze(społeczeństwa) zdanie pewnie i tak nic nie zmieni.
Ja w diety jakoś za bardzo nie wierzę.Chyba najlepiej mniej jeść i więcej się ruszać.Zobaczymy jak mi pójdzie zrzucanie wagi po porodzie,bo po Dominiku ciężko szło.

reklama
Do góry