reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Atfk gratuluje efektu dietowania :-)Rozumiem ze bolacy zabek Filipka wypadl i po prblemie..biedny...:-(

Anaconda wspolczuje takiego zachowania Mai:sorry:

zaraz ide na silownie,za oknem slonko...cieplo....

Ania brawo dla synka:-)no wlasnie jak tam przygotowania do przeprowadzki:sorry:

Iwonka a Ty gdzie sie podziewasz:sorry:zdecydowalas sie na stanie w kolejce do palacu prezydenckiego:confused:

reklama
Aniu super syn! No bo i mama extra :tak:

dzięki:zawstydzona/y::-D

Anna25
Witaj Aniu!!jak tam przygotowania do przeprowadzki???
no i brawo dla syneczka!!!hihihi...to pewnie po mamusi:-):-):-) uzdolniony!

DZIĘI DZIĘKI:zawstydzona/y::-Dnie będę ściemniać pamięć zawsze miałam dobrą:-p:-)

co do przeprowadzki to najchętniej już bym się zaczęła pakować:sorry::rofl2:
póki co kończymy robić zakupy mebelkowo-remontowe i zostało już tylko kilka drobiazgów:tak:kumple M obiecali mi pomoc więc nie powinno być źle:rofl2:

hej kobitki, ja już w Pl, wpadłam się tylko przywitać, niczego nie czytałam, potem nadrobię. zostawiam wam ciekawy link na zamkniętym.

Witam i ja z rana!
Maciej zainhalowany, sniadanko zjedzone a do lekarza idziemy na pozniej bo teraz sporo ludzi jest. Moge wiec chwilke z Wami posiedziec
Atfk to biedaka brzuch z nerwow przed dentysta bola? Prawdziwy mezczyzna ;-) :-D
Ja tez najbardziej lubie takie prezenty wybierane przez siebie :tak: No i gratuluje postepow w diecie!!! A jutro czekamy z kwiatami na poczestunek ;-)
Anakonda moj Krzys tez ma czasem takiego jojca bo on chce!!! Ania juz rozumie ze to drogie i nie moge jej kupic, albo ze uwazam ze jest jej ta zabawka niepotrzebna, Maciej jeszcze maly ale juz zaczyna miec zapedy
Naju witaj spowrotem :-)

Pozdrawiam!

Dla mnie to jej zachowanie jest trochę dziwne, bo zawsze rozumiała jak jej tłumaczyłam że czegoś nie kupię a często tak było właśnie dlatego żeby jej pokazać ze nie można mieć wszystkiego a teraz taka scena. Ale chyba się domyślam czemu, wczoraj jak byłyśmy w realu kupiłam jej gazetkę winx i obok nas była mama z dziewczynką (starszą od mojej) i tamta zaczęła na cały głos płakać żeby jej mama taką gazetkę kupiła i Maja tak na tą dziewczynkę patrzyła a tamta płakała i płakała, może to stąd to zachowanie. Dzisiaj kategorycznie jej powiem że tak drogiej lalki nie dostanie i nawet jak będzie płakać to przeczekam, na pewno nie ulegnę płaczom i scenom bo to już nie chodzi o pieniądze jak o wymuszanie

Zuzkus,Najuś witajcie:-)

ja właśnie pranko kończę i znów sterta prasowania się szykuje:dry:
a jutro ma przyjść zamówiona z neta gazówka - kurczę na allegro już kupowałam ale ze sklepu internetowego jeszcze nie i lekkiego cykora mam:sorry:

Anakonda po prostu najpierw bunt dwulatka, teraz czterolatka...potem astolatka, mamy przechlapane...a powaznie to pewno widziala ze zachowanie tej dziewczynki i jej placz zadzialal to sprobowala tej metody na Tobie. Dzieci to sprytne bestie sa

Anaconda ech znam ten bunt i ja bardzo dobrze:sorry:
myślałam,że w buncie dwulatka dał upust emocjom,ale bunt niespełna czterolatka też potrafi zaleźć za skórę:sorry:
też staramy się ograniczać mu przyjemnostki bo zwykle kończy się ja chcę a du.pka nie i lizak czy cukierek po dwóch liźnięciach na talerzyku ląduje,ale "on chce i już"
na szczęście zauważam oznaki poprawy,tzn. zaczyna rozumieć,że nie wszystko może mieć co by chciał,ale teksty typu "nie lubię Cię" albo "no to Cię wywalę za okno"(skąd????) potrafiły nieźle....

za oknem nareszcie słoneczko:-D

A my juz po lekarzu i osluchowo ok!

U nas bunt dwulatka teraz przerabiamy, wzmocniony bo ma przyklad z dwoch starszakow, ktorzy czasem zachowuja sie gorzej niz on

reklama
Do góry