reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Zagladam i ja!
Agatulka to super wiadomosc!!!
Muminka milego spotkania z mama
Anakonda rok temu tez mialas delemat a bylo dobrze
Naja najpiekniejsze miasto, czyzby L ;-)

Pozdrawiam!:-)

jeny prawie 3h próbuje sie do urzędu skarbowego dodzwonic nie żeby było zajęte nikt nie odbiera wrrrrrrrrrr
a juz czekam miesiąc na kasę a wiem że w okresie jak składałam to nei było jeszcze takiego tłoku i miało być góra 4/5 tygodni \
lewa ręka mnie tak swędzi hheheheh ze na kase to licze ze ze skarbówki tylko kiedy

Zuza co roku ten sam dylemat mnie ogarnia, ja już po obiedzie ale tak mi zaległo na żołądku że nie zdziwię się jak zaraz w kibelku to wyląduje :baffled::baffled:
Agata no i jak? Dodzwoniłaś się do tego skarbowego?
U nas coś się chmurzyć zaczyna :sorry::sorry:

Agatulka wedlug przepisow US ma 3 miesiace czasu od daty zlozenia PITu wiec jeszcze mozesz sobie poczekac. Ja tez czekam z utesknieniem bo by na Komunie styklo, ale obawiam sie ze wczesniej mnie na kontrole wezwa niz kase wroca
Anakonda a bedzie tak jak w zeszlym roku ze Maja dojedzie do Ciebie?

Zuza co roku ten sam dylemat mnie ogarnia, ja już po obiedzie ale tak mi zaległo na żołądku że nie zdziwię się jak zaraz w kibelku to wyląduje :baffled::baffled:
Agata no i jak? Dodzwoniłaś się do tego skarbowego?
U nas coś się chmurzyć zaczyna :sorry::sorry:

dodzwoniłam się
pani miła powiedziała że mój pit jest jeszcze w toku sprawdzania bo nei wybiło ze juz kasa idzie wiec liczę ze jeszcze chwilka jeszcze chwilka

Agatulka wedlug przepisow US ma 3 miesiace czasu od daty zlozenia PITu wiec jeszcze mozesz sobie poczekac. Ja tez czekam z utesknieniem bo by na Komunie styklo, ale obawiam sie ze wczesniej mnie na kontrole wezwa niz kase wroca
Anakonda a bedzie tak jak w zeszlym roku ze Maja dojedzie do Ciebie?

licze ze nie bede musiała 3 meichów czekać tak samo jak ty czekam bo kasa nam potrzebna

Ostatnia edycja:
Witam kobietki!!
ja właśnie spijam kawkę i zjadłam grzanką!
jestem 3 dzień na dietce;-) wiec trzymcie kciuki!

plotuchy???
jest któraś?

Witam :-):-):-)
Ja jestem ale tylko na chwileczkę bo zaraz szykuję się bo idziemy dzisiaj znowu do laryngologa na badanie słuchu :tak::tak::tak: Trzymajcie kciuki żeby tym razem wyszło dobrze

reklama
I ja witam z rana!
Dieta... he he ja tez mam! Nie no masakra ze czlowiek nawet w ciazy niemoze se pozwolic na jakies zachcianki kaloryczne! No ale tobie to zycze powodzenia chociasz jak znam wieeeeeeele kobiet co to sie odchudzaja to raczej z kosci na osci! Ma si te 5 nadwagi a tu juz mecza sie wodai grzankami. Chociasz grzanki lubie... Powiedz tak szczerze ile zamieszasz zchodnac?
Anaconda trzymam kciuki!

Do góry