reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Evelinka ,moja Vanesska chodzi od pazdziernika do przedszkola.Bardzo sobie chwale to! Ona ma tam duzo zajęc,koleżnki,kolegów.Przedszkole super rzecz i mama też może trochę odpoczac :tak:

reklama
Hej! Witam wieczorowa pora. Dzis mialam zebranie w sprawie kosztow zwiazanych z Ani Komunia...porazka:dry::dry::dry: klotnia jak malych dzieci. I jeszcze jak wyjezdzalam z parkingu zepsol sie w aucie mechanizm roznicowy...niby nic ale wkurzylam sie na maxa bo musialam wzywac sasiada zeby mnie sholowal a maz sie smial ze to tak kobiecie samochod dac:dry::confused:

Naja u nas to samo, jak trzeba w tygodniu wstac to o 8.00 ciezko sciagnac z lozka a w sobote i niedziele wstaja o 6.00 i zaraz sa w naszej sypialni:szok: Co do telewizji to ja tez ma cyfrowy polsat:tak: Bo cbebes dla malego i disney dla starszych
Agatko to fajnie ze rodzice przyjada!:tak: I podeslij mi Twoj zapal do pracy bo ja mam straszliwego lenia ostatnio:sorry2:
Muminko ja tak jak Atfk uwielbiam zmiany i wciaz nowe przemeblowania. Teraz myslimy o remoncie i przemeblowaniu sypialni...ale musimy poczekac na przyplyw gotowki
I juz Ci dziewczyny odpisaly ze to o mnie chodzilo ale nie o ciaze tylko o prace m. Ale na razie nic nie napisze bo jak pisze to nie wychodzi...jak wyjdzie to napisze:nerd::cool2:
Iwonko ja tez lubie "pomysly na" i smieje sie ze nie dlugo to juz nie trzeba bedzie umiec gotowac;-):-D
Co do antykoncepcji to my "gumkowi" wiec w innych metodach nie pomoge:no::zawstydzona/y:
Evelinka witaj i pisz z nami:-):tak: U mnie Krzys chodzi do przedszkola, a Ania juz do szkoly:szok:
Gosiu hej hez zza oceanu, sama do pracy a chlopa w domu zostawila to sie nazywa feministka;-)

Pozdrawiam!:-):-):-)

Dzien dobry:-)

Bardzo dziekuje Wam za pamiec i piekne zyczenia:-):tak::-)

Strasznie duzo produkujecie...niewiem kiedy to nadrobie:-(...teraz zadziej jestem...jak bede gotowa to napisze wiecej na @,mam nadzieje ze o mnie nie zapomnicie i nie bedziecie mialy mi za zle:sorry2:

Witam nowa mamuske:tak:

Iwonka
Jula tez wielka fanka Dory...pochwal sie zakupami...kiedys tez tak polowalam na allegro na jakies ciuszki tematyczne.ale ostatnio darowalam sobie...

Milego dnia:-)

Witam!!czyżbym ja pierwsza z ranka???
ale wczoraj dałyście czadu...czytam czytam i końca nie widać!!!

Co dobrego z ranka???
Ja właśnie pranko musze powiesić!
tradycyjnie nie wiem co na obiad zrobić:baffled: ehh jak ja tego nie lubie!!

no i musze Wam powiedzieć,że od 2 dni mój synek-oaza spokoju i pokory przeżywa jakiś kryzys grzeczności że rady sobie nie mogę z nim dać?!!awanturuje sie,złości,robi na złość i do tego strzela fochy:sorry2::sorry2::sorry2:!!już samanie wiem jak rozwiązać jego bunt i co jest jego przyczyną-bo rzadkością jest u niego takie zachowanie!dziś od rana też była kłótnia jego ze mną...ehhh!!
dostała zakaza grania na komputerze i chodzenia do kolegów do końca tyg a jak sie nie poprawi i nie przemyśli powiedziałam,że nie pozwolę mu rowerem jeździć:-( ehhhhhhh
ręce opadają!!

evelinka WITAM:-):-):-)

iwonka2006 ja brałam zastrzyk po urodzeniu Kajki-ale tylko jeden bo przytyłam i zrezygnowałam!

naja jak tam syneczek sie miewa???

gosiakuprewicz Gosiu ale zCiebie expresowa mamuska!!!ledwie przekroczyła próg nowego domu...a już do pracy sie załapała!!brawo!!powodzenia!!

naja,iwonka2006 ale sie uśmiałam:-D:-D:-D jak przeczytałam o Waszych"koszmarach zastrzykowych" hahaha na przyszłość to możecie kupić sobie taką maść EMLA -która znieczula miejsce przyszłego zastrzyku!!
ja sie igieł nie boję...a z racji moich upodobań medycznych...sama nimi ostatnio wojuję;-)

ja się tylko witam i muszę uciekać, będę za czas jakiś, choć widzę, że atfk wprowadza tu element niepokoju pisząc o zastrzykach i igłach,a to mi źle na psychikę robi i nie wiem, czy dziś nie będę wątku szerokim łukiem omijać:szok::-D Joanna, a ty mnie zaniepokoiłaś, pisz kobieto co się dzieje! teraz zmykam. buziaki.

Witam i ja
Teraz tylko na chwilkę bo zaraz przychodzi babka po pieniądze za mieszkanie i mus trochę chałupkę posprzątać :tak::tak:
Za oknem szaro i buro ale zapowiadali przejaśnienia więc czekam na słoneczko :tak::tak:

Evelinka ,moja Vanesska chodzi od pazdziernika do przedszkola.Bardzo sobie chwale to! Ona ma tam duzo zajęc,koleżnki,kolegów.Przedszkole super rzecz i mama też może trochę odpoczac :tak:

jestem tego samego zdania
A u mnie dzisiaj na obiad spaghetti - będzie się Maja zajadała :tak::tak::tak:

Witam z rana

wczorajsza wizyta u fryzjera o jenyy porażka 2 raz u tego fryzjera zrypali mi włosy za kazdym razem inna fryzjerka chyab koniec oszczędzania i nie ide tam więcej
tak mnie krótko obcięła ze wstyddddd

dzis na obiad kurczaczek i pieczone ziemniaki
ja dzis do pracy teściowa na chwilkę wpada zanim mąz wróci bo szwagierki nie mogły wiec trza wypucowac
wieczorem meble przenieśli jest prawie jak chciałam teraz tylko trza czekać aż z neiba mi spadnei na stól z krzesłami na aneks jadalny hehehehe

Agatulka jakby Ci spadało coś z nieba to powiedz że ja też bym co nieco chciała:-D:-D:-D!

ja właśnie powiesiłam pranko! na obiad wyjęłam piersi z kuraka więc ekspresowy obiad będzie!
słonko daje dzisiaj znowu pięknie o sobie znać więc spacerowo sie szykuje po południe!

pod wieczór ma przyjechać do nas jakis facet do telewizora-jakiś pasek sie pojawił na górze ekranu i trzeba go zlikwidować-mi to akurat nie przeszkadza w ogóle ale mężuś:rofl2::rofl2::rofl2: sie denerwuje wiec sobie fachmana zamówił!

pisałyście o bajkach-u mojej Kajki też króluje Ceebebies:-):rolleyes: uwielbia Kwizzera czy jakoś mu tam!!na którymś kanale leci taka bajka-LENIUCHOWO:-):rofl: też fajna!i bardzo ja lubi!

Witam i ja :biggrin2:

Ja gotuje dziś ogórkową,a na drugie moze piersi z kuraka usmąże i fasolke szparagową do tego:sorry2:a do kawusi 3 pączki kupiłam,a co :-p:-p:-p
Robiła któraś schab z tego przepisu od Knorra:confused:
Atfk ja sie nie boje bólu przy robieniu zastrzyku ,tylko poprostu mi sie robi słabo:sorry2: smród i te białe fartuchy mnie do tego doprowadzaja :dry: niestety.
Joanna ja wpisuje na allegro Dora i wyskakuje mi wszystko z nią:tak:
A kupiłam jej posciel,spodniczke,kurtke na wiosne,sandałki,bluze rozpinaną.Teraz poluje na adidaski z Dora ale jeszcze ,musza świecić przy chodzeniu ;-) acha i plecak Dory tez musze kupić bo kolezanka z przedszkola ma a ona nie..... tak usłyszałam.;-)

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze napisałam i skasowałam jakoś:szok::szok::szok:!!

ehhh
przepraszam za zniknięcie ale rodzice mnie odwiedzili na chwilkę bo wracali z zakupów!!a ja przy okazji pomyłam podłogi,powiesiłam pranko i umyłam naczynia:szok::-)!!!

NAJU nie zamierzam straszyć igłami !NIE NIE NIE!!KONIEC TEMATU:-D:-D:-D

ja nie znam tej bajeczki Dora o której piszecie-podpytałam Kajke,mówi ze zna ale nie za bardzo lubi:happy2:-ze tylko jeden odcinek lubi!
moja Kajka uwielbia pokemony:szok: wiem wiem to nie bajka dla dziewczynek ale cóz ma swoje upodobania i nic na to nie poradzę!!lubi te stworki,kolekcjonuje je i uwielbia sie nimi bawić!
skończyła sie bezpowrotnie w jej zyciu era teletubisiów-fascynacja trwała od niemal 3 lat!

jednak nade wszystko moja Kajka uwielbia ,kocha i w jej zyciu wiodą prym KUCYKI:-):-):-)!!wszelkiego rodzaju od tych maleńkich pony do największych,gumowe,plastikowe,pluszowe....i wszystko co z nimi związane!:-) naturalnie najlepsze wszystko co różowe!!!

a Filips to samochodziarz-pod każdym względem!tyle co on wie o autach...ja jestem zielona!

zmykam obrać pyrki!!miłego dzionka zyczę:happy2::happy2::happy2:

Do góry